marți, 3 septembrie 2013

AXN, AXN White și AXN Black se mută pe satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest )

Compania AXN Europe Limited va schimba satelitul prin care distribuie canalelor sale tematice AXN, AXN White și AXN Black.

Ultimele două canale vor începe emisia în Europa Centrală și de Est la 1 octombrie 2013 și vor înlocui existentele AXN Crime și AXN Sci-Fi.

Canalele AXN, AXN White si AXN Black au ales luna noiembrie 2013 pentru a trece definitiv de la transmisia de pe satelitul Eutelsat 16A ( 16 ° Est ) către difuzarea prin satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest), unde transmit si DTH-urile românesti Focus Sat si Digi Tv.

Pentru o tranziție lină pentru operatorii de satelit, de cablu și tv prin protocol IP, noua distribuție prin satelit va fi simultană o perioada si pe Eutelsat 16A, dar și pe "noul" satelit Thor 6 ( 0.8 ° Vest ).

Noi parametrii tehnici de receptie a televiziunilor AXN , AXN White si AXN Black vor rămâne din noiembrie 2013 umatorii ( frecvenţa despre care am discutat pe HD Satelit recent in articolul de aici):

Satelit: Thor 6 (0.8 ° Vest)
Transponder: BSS20
Frecvență: 12.092 GHz
Polarizare: orizontala
SR: 28000
FEC: 7/8
Standard: DVB-S
Modulare: QPSK
Sistem de acces condiţionat: Conax

În afară de schimbarea satelitului, va fi schimbat de asemenea si sistemul de acces condiționat. Sistemul actual Power Vu va fi înlocuit cu un sistem Conax.

Noile cartele de decodare vor fi distribuite colaboratorilor săi în a doua jumătate a lunii octombrie, programele AXN, AXN Black si AXN White fiind distribuite până atunci in paralel atat pe poziția 16 ° E, cât și 0,8 ° Vest.


10 comentarii despre subiectul „AXN, AXN White și AXN Black se mută pe satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest )”:
Anonim

Macar odata cu relansare vor lansa si variantele HD?

Anonim

Nu prea cred ca se lanseaza HD. Nu s-a anuntat nimic in acest sens.

Cred ca se muta pe satelitul asta sa intre pe Focus Sat direct, mai ales ca si sistemul de codare e tot Conax.

costy79ro

Ce sa intre pe Focus daca ele sunt deja acolo prin canalele AXN Crime / AXN Sci-Fi, cele doua se vor transforma asa cum zice si in titlu in AXN WHITE / AXN BLACK .

Anonim

AXN White şi AXN Black au intrat mai devreme in grila focusat de azi 26.09.2013

alexe

La mine sunt tot AXN Sci-fi si AXN Crime. Poate tu ai alt Focus Sat, ala moldovean. :)

""""""

Nu a intrat canalele AXN, AXN Black si AXN White pe frecventa 12092 orizontal 28000..

gean

Pai scrie ca in noiembrie vor trece pe Thor, suntem de abia in octombrie.

La 1 octombrie scrie ca vor incepe pe Thor emisia AXN White si Black, ceea ce s-a si intamplat. Poate se vor razgandi si vor emite pe alta frecventa de pe Thor decat cea anuntata anterior, desi totusi au fost deja eliminate ceva canale deja de pe 12092 si poate vor emite chiar pe 12092, in functie de cum se elibereaza. Oricum, emit in Conax deja.

""""""

Aaaa, scuze, nu am observat ca de la 1 noiembrie. Dar cine va prelua canalele dupa frecventa ?

gean

Canalele de pe frecventa se pot muta pe alta. Dar nimic nu e batut in cuie, degeaba anunta cei de la AXN anumite frecvente, lucrurile se pot schimba, sunt multi factori care pot afecta aceasta schimbare de frecventa. Vedem daca se alege frecventa asta din noiembrie, poate chiar spre sfarsitul lunii noiembrie.

Administrator

S-a confirmat: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/canalele-anx-au-mutat-distributia-pe.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile