miercuri, 4 septembrie 2013

Bulgaria întârzie cu două luni trecerea definitivă la televiziunea digitală terestră

Bulgaria va intarzia cu incă două luni apăsarea butonului de comutare definitiva de la televiziunea terestră analogică la cea digitală.

Asadar, tranzitia definitva la televiziunea digitala va avea loc in jurul datei de 1 noiembrie 2013, si nu la începutul acestei luni, cum a fost planificat anterior.Potrivit Novinite, aceasta intarziere vine pe fondul litigiului încă nerezolvat dintre Bulgaria și Uniunea Europeană, pentru controversatele licente de transmisie oferite in multiplexuri.

Acțiunile împotriva Bulgariei au fost lansate de Uniunea Europeana luna trecută, dar Bulgaria nu a prezentat încă o poziție oficială în această privință.

Pe de alta parte, este invocata si lipsa de interes a televiziunilor din Bulgaria de a incepe emsia digitala terestra pe licentele castigate.

Licențe de transmisie pentru șase multiplexuri au fost oferite pentru a Hannu Pro și Towercom, iar Bulsatcom a primit o licenta mai tarziu in acestui an, dupa cum a discutat deja in articolul de aici.

Aşadar, cei care aşteptam să vedem bulgăroaice sexy la televiziunea digitală terestră de la vecinii bulgari, mai trebuie să ... aşteptăm.


Niciun comentariu despre subiectul „Bulgaria întârzie cu două luni trecerea definitivă la televiziunea digitală terestră”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (415) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (174) Telekom (261) UPC (230) Vodafone (47)