vineri, 13 septembrie 2013

Ce canale mai lansează sau închide Orange Franța

Orange Franța lansează un nou canal de luna viitoare, în parteneriat cu HBO, numit OCS City, dedicat "generației HBO".

Canalul, care se alătură OCS Orange, vine ca urmare a reînnoirii acordului cu HBO în ianuarie, care a transmis către OCS drepturile de primă difuzare a productiilor sale în Franța.

În același timp, OCS a anuntat lansarea OCS Go, un canal cu continut la cerere. Acesta va oferi noi episoade HBO, la doar 24 de ore după ele apar în Statele Unite, precum și alte productii de succes, cum ar fi The Sopranos, The Wire, Six Feet Under sau Bored. HD Satelit.

Orange a mai anuntat fuziunea canalelor OCS Max și OCS Happy ( sub denumirea de OCS Max), dar și desfiintarea canalului OCS Novo.

OCS City se va lansa pe 10 octombrie.

Incepând cu această dată, serviciul OCS va consta din: OCS City ( canal de seriale ), OCS Choc ( filme de actiune), OCS Géants ( filme clasice), OCS Max ( filme pentru intreaga familie) si canalul cu continut la cerere OCS Go.

Cred că aducerea acestor canale în grila Orange Tv România, într-o variantă subtitrată în românește, nu prea prezintă interes pentru operator, deși au existat la un anumit moment zvonuri în această privință.


6 comentarii despre subiectul „Ce canale mai lansează sau închide Orange Franța”:
Anonim

Da, asa se vorbea inainte de a se lansa Orange Tv DTH, ca astea vor fi canalele exclusive ale Orange Tv Romania, dar iata ca nu au facut asta. Dar nu e exclus pe viitor !

Anonim

Nu ne baga noua asa ceva pentru ca noi suntem mai fraieri.

Anonim

Nu va lansati in afirmatii eronate cum au facut multi pe aici in legatura cu Orange TV.Mai avem cateva zile.La sfarsitul lunii vom asista la o noua oferta pentru Romania ce va zdruncina parerile deja formate !

detrax

Ce afirmatii eronate? Ca nu prea vad nici una. Si de unde stii tu ca in cateva zile oferta Orange Tv va zdruncina parerile? Esti vreun Guru ? Sau vreun reprezentant Orange Tv ? Ca altfel si tu prezinti tot o informatie eronata. Ne da gratuit abonamentul 1 an?

Anonim

Iar au intrat prezicatorii si pe aici? Daca stii ca va fi o oferta de va zdruncina ,,buzunarele" sau ce mai o putea, de ce nu ne dai info in exclusivitate, asa ca sa nu pice fata? Eu, fiind abonat Orange tv, internet orange, telefonie, deja mi-am legat fata ca sa nu-mi pice, dar nu mai cred in vrajeli. Nu am zis nicio clipa ca nu sunt bune serviciile, dar nici asa, ca se schimba televiziunea.

Anonim

Oferta este una mai mult decat slaba, asa cum anticipam. Serviciile sunt cele mai bune, dar pretul la chiria STB este mare pentru clientii vechi ( 3 euro), pentru niste conserve care gafaie si se blocheaza de multe ori intr-o zi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile