marți, 10 septembrie 2013

Ce jocuri noi vor fi lansate pe televizoarele LG Smart

LG Electronics va lansa jocurile video "Skylanders Battlegrounds" și "Where’s My Mickey?" pe televizoarele CINEMA 3D Smart TV . Titlurile pot fi jucate folosind telecomanda LG Magic Remote. Aceste jocuri vor fi puse la dispoziție in magazinul accesibil direct din televizor.

"Ne-am angajat să oferim utilizatorilor de televizoare LG CINEMA 3D Smart Tv o gamă cu adevărat diversă de opțiuni pentru divertisment, potrivite pentru întreaga familie. Aceste titluri distractive vor oferi o experiență de joc bună, datorită graficii mai evoluate", a declarat Richard Choi, vice președinte senior al Centrului de Afaceri de la LG Electronics.

In Skylanders Battlegrounds jucătorii trebuie să se foloseasca de abilitățile de luptă și cele magice ale personajele lor preferate pentru a invinge adversari puternici. Special adaptat și optimizat pentru televizoarele smart LG CINEMA, Skylanders Battlegrounds va permite fanilor francizei să joace cu orice caracter din întreaga colecție de personaje Skylanders. În mai putin de doi ani, franciza Skylanders a avut vanzari de peste 1,5 miliarde dolari la nivel mondial, fiind vandute peste 125 de milioane de jucarii Skylanders Spyro’s Adventure, Skylanders Giants si Skylanders Battlegrounds.

"Where’s My Mickey?" este un joc produs de Disney, care au realizat si "Where’s My Water?", recent lansatul joc pe televizoarele LG Smart, disponibil pentru download gratuit si in magazinul LG Smart pentru Romania.

Jocul il are bineinteles in centrul atentiei pe unul dintre personaje animate cele mai cunoscute din lume, Mickey Mouse. Jucătorii il vor ghida pe Mickey prin mai multe nivele, completate de aparitii ale altor personaje simpatice de la Disney, precum Goofy. Telecomanda interactiva LG Magic Remote va permite jucătorilor să il controleze pe Mickey.

Un al treilea joc denumit "Where’s My Perry?" va fi lansat de asemenea pe LG CINEMA 3D Smart TV.

Sa speram ca vor fi introduse, spre bucuria copiilor mai mici sau mai mari, si în magazinul LG Smart pentru televizoarele din Romania.


Un comentariu despre subiectul „Ce jocuri noi vor fi lansate pe televizoarele LG Smart”:
Anonim

Parca incep sa apara jocuri mai bune. Ce smecher ar fi un astfel de televizor cu imagine firmware custom, mai ales ca ele sunt pe Linux.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile