luni, 16 septembrie 2013

Ce noutăţi aduce toamna 2013 la Orange România

Orange Romania a prezentat intr-o conferinta de presa astazi 16 septembrie 2013, inceputa la ora 13:40, noutăţile de toamnă ale companiei, pe care HD Satelit le-a sintetizat-o pentru dvs: noua varianta a aplicatiei Orange Tv Go, mai multe canale in aceasta aplicatie si perioada promotionala de filme VOD, antivirus Bitdefender mobil gratuit, pachete de date la toate abonamentele si la cartela pre-pay, noi telefoane, inclusiv branded Orange, dar si alte noutati interesante, pe care va invităm sa le aflati mai jos.

Prezent la conferinta a fost si Jean François Fallacher, care a facut o scurta introducere a serviciilor pe care Orange Romania le va lansa in urmatoarele zile. Pentru inceput presedintele companiei a discutat despre explozia utilizarii dispozitivile mobile, in special pentru retele sociale si informatii, upload poze etc.

Toate aceste activitati consumă tot mai mult trafic.

Tot mai multi utilizatori au telefoane smart si tablete si multi dintre acestia folosesc serviciile de date, iar Orange doreste sa introduca pe piata romaneasca abonamente de date mai atractive, mai ales ca este in crestere acest consum de date.

Mai ales pentru cei care sunt incepatori, Orange promite ca va aduce servicii mai sigure si mai simplu de utilizat, pentru a lupta cu virusii, ajutati de antivirusul gratuit de la Bit Defender. Toate ofertele de abonament, dar si cartelel Pre-Pay vor avea internet mobil inclus.

UPDATE ora 14:00, 16 septembrie 2013:

Unele oferte de voce Orange vor avea optiuni cum ar fi pachete incluse de antivirus, muzica online, pachete de date, backup si clona a cartelei SIM in caz de pierdere prin solutii Cloud, tv online etc, in functie de abonamentul ales.

De asemenea, vor exista si pentru domeniul de afaceri oferte mai adaptabile.

Orange Romania va adauga noi telefoane si tablete compatibile 4G, cu Android, Windows, Blackberry, precum si telefonul branded Orange Yumo, telefonul Nokia Lumia 625,  Samsung Galaxy SIII,Samsung Galaxy Note 3, alaturi de telefoanele Orange Zali, Galaxy Trend Lite, Nokia Lumia 520, tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 si altele.

A fost prezentata si aplicatia de securitate gratuita Orange Antivirus in colaborare cu Bitdefender Romania, mai ales datorita riscurilor informatice tot mai mari, in Romania existand peste 1100% crestere a acestor pericole.

Câțiva rusi au scos un toolkit disponibil la download liber si public pe internet, software cu care se pot adauga virusi automatizat in aplicatii downloadate din divers surse. Apoi hackerul uploadeaza undeva aplicatia ( pe un site public sau le trimit prin alte mijloace cum ar email, messenger, Facebook, iar tu downloadezi si instalezi aplicatia, care este vazuta de telefon tău ca una validă si sigură.

Sublinem ca pericolul este foarte mare pentru ca acum exista public acest software de injectare virusi in aplicatii, prin care hackerul are facilitatea sa acceseze apoi telefonul tau, cartela SIM, fotografiile tale, face plăti prin SMS de pe telefonul tau, suna si trimite SMS de pe telefonul tău etc.

Iata si un exemplu cum are acces la telefonul tau. Efectiv poate face tot ce poti face tu pe telefonul tau, fara sa fie in preajma ta, ci poate fi chiar la zeci de mii de km departare.

UPDATE 14:30, 16 septembrie 2013:

In final s-a discutat despre aplicatia Orange Tv Go pentru iOS si Android, prin care poti avea acces la programele live din Orange Tv Go ( daca sunteti abonat Orange Tv DTH, in functie de tipul de pachet DTH achizionat sau Pantera, doar 17 canale ), filmele si Daily Motion fiind disponibile pentru toti clientii. Aplicatia am prezentat-o detaliat in articolul de aici. Vor exista si emisiuni in avanpremiera si filme disponibile gratuit o perioada promotionala. Ce nu am observat in oferta de televiziune online sunt canalele trustului Pro Tv, canalele Intact ( Antena 1 de exemplu ) si Prima Tv. probabil pentru primele doua lipsa este motivata fiindca sunt transmise pe alte platforme online concurente si proprietare ale trusturilor care detin televiziunile in cauza ( Voyo.ro si AntenaPlay.ro), dar pentru Prima Tv nu am gasit explicatia.

De asemenea, nu s-a anuntat nimic de introducerea canalelor HBO in grila Orange TV, prin satelit si/ sau online. Probabil inca sunt in tratative.

Noile oferte din abonamente de la Orange Romania au fost lansate sub sloganul "Ești la Orange, esti pe net".


8 comentarii despre subiectul „Ce noutăţi aduce toamna 2013 la Orange România”:
Anonim

Foarte tare, de abia astept !

Anonim

Cam scump abonamentul cu internet nelimitat, in rest noutati bune !

Anonim

Pentru mine tot ceea ce tine de orange e NEINTERESANT

Anonim

Si crezi ca ma pasioneaza parerea ta fara substanta? Pentru mine tot ce tine de Orange Tv e foarte interesant, fiind abonat Orange !

Anonim

Vad ca nu ridicat limita de 128 Kbps ... :(

Anonim

Vad ca nu au ridicat limita de 128 Kbps ... :(

Anonim

Traficul de internet este din ce in ce mai scump. Nu inteleg nici ce fac e nu introduc acele canale lipsa de la Orange tv: AXN-uri, Travel Chanel HD, Discovery World, Cartoon, Boomerang, HBO, etc.

Anonim

Pentru unii e neinteresant orange, doar vodafoamea îi intereseaza.el Orange este de 10 ori peste papagalii ceilalți care se taraie cu un net de 2 bani in rural. Uitati aici in rural viteza pe internetul de la Orange (cu stickul huawei e 372):
http://www.speedtest.net/result/2984059308.png
Orange the best!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile