marți, 17 septembrie 2013

Cosmote Connect Unlimited, internet gratis de 128 kbps după depășirea traficului inclus

La inceputul acestei luni, COSMOTE România a remodelat portofoliul Connect sub numele Connect Unlimited, oferind trafic de date în bandă largă la viteze ridicate, atât în reţeaua 3G, cât şi în cea 4G. În continuare va prezentăm comunicatul Cosmote, precum si date suplimentare despre aceasta ofertă.

Noul portofoliu Connect Unlimited include între 3 GB (promoţional) şi 100 GB trafic de date în bandă largă, cu viteze maxime de download care încep de la 21.6 Mbps şi urcă până la 75 Mbps, cu preţuri între 10 euro/lună şi 30 de euro/lună (TVA inclus). Noile abonamente sunt disponibile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei existenţi, business sau persoane fizice. După ce traficul inclus este consumat, clienţii continuă să aibă acces la internet, fără costuri adiţionale (la viteza de 128 kbps).


Prin intermediul noului portofoliu, COSMOTE România continuă să ofere cel mai mare trafic de date mobil inclus de pe piaţa din România, cu noul Connect Unlimited+ 30. Pentru 30 euro/lună (TVA inclus), clienţii beneficiază de 100 GB trafic inclus la viteze de download de 75 Mbps prin reţeaua 4G.

Clienţii care aleg până pe 2 octombrie 2013 unul dintre planurile tarifare Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13, Connect Unlimited 16 şi Connect Unlimited+ 22 se pot bucura de o ofertă promoţională având cu 50% mai mult trafic inclus în beneficiile lunare. Reţeaua 4G este disponibilă fără costuri suplimentare pentru Connect Unlimited+ 22 şi Connect Unlimited+ 30.

Mai mult, în cazul în care clienţii depăşeşc traficul inclus şi doresc să revină la viteza iniţială, aceştia au la dispozitie două extraopţiuni, Extra GB şi 4G Extra, pentru 3.72 euro (TVA inclus). Astfel, clienţii Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13 şi Connect Unlimited 16 pot activa opţiunea Extra GB şi vor beneficia 1 GB trafic de date adiţional la viteza iniţială de 21.6/43.2Mbps, în timp ce clienţii Connect Unlimited+ 22 şi Connect Unlimited+ 30 pot activa 4G Extra şi pot avea 1 GB trafic adiţional la viteza iniţială de download de 75 Mbps.

Connect Unlimited 10 - Cosmote îţi recomandă traficul de 2 GB/lună, promoţional 3 GB/lună, la o viteză de până la 21,6 Mbps. La depăşirea traficului recomandat viteza de download se va reduce la 128 kbps şi va reveni la valorile iniţiale imediat ce începe următoarea perioadă de facturare. Traficul adiţional celui recomandat nu este taxat suplimentar. După ce traficul recomandat inclus în abonamentul tău a fost depăşit şi viteza a fost limitată, poţi reveni la viteza iniţială activând extraopţiunea Extra GB, care îţi oferă suplimentar încă un GB de trafic de date.

Connect Unlimited 13 -  Cosmote îţi recomandă traficul de 4 GB/lună, promoţional 6 GB/lună, pentru care ai parte de viteză de până la 43,2 Mbps. Dacă ai depăşit traficul recomandat, viteza de download se va reduce la maxim 128 kbps şi va reveni la valorile iniţiale imediat ce începe următoarea perioadă de facturare. Traficul adiţional celui recomandat nu este taxat suplimentar. După ce traficul recomandat inclus în abonamentul tău a fost depăşit şi viteza a fost limitată, poţi reveni la viteza iniţială activând extraopţiunea Extra GB, care îţi oferă suplimentar încă un GB de trafic de date.

Connect Unlimited 16 - La acest abonament Cosmote îţi recomandă traficul de 8 GB/lună, promoţional 12 GB/lună, pentru care ai parte de viteză de până la 43,2 Mbps. Când depăşeşti traficul recomandat, viteza de download scade la maxim 128 kbps şi revine la valorile iniţiale imediat ce începe următoarea perioadă de facturare. Traficul adiţional celui recomandat nu este taxat suplimentar. După ce traficul recomandat inclus în abonamentul tău a fost depăşit şi viteza a fost limitată, poţi reveni la viteza iniţială activând extraopţiunea Extra GB, care îţi oferă suplimentar încă un GB de trafic de date.

Connect Unlimited+ 22 -  Cosmote îţi recomandă traficul de 16 GB/lună, promoţional 24 GB/lună, pentru care ai parte de viteză de până la 75 Mbps. La depăşirea traficului recomandat, viteza de download scade la maxim 128 kbps şi revine la valorile iniţiale imediat ce începe următoarea perioadă de facturare. Traficul adiţional celui recomandat nu este taxat suplimentar. După ce traficul recomandat inclus în abonamentul tău a fost depăşit şi viteza a fost limitată, poţi reveni la viteza iniţială activând extraopţiunea 4G Extra, care îţi oferă suplimentar încă un GB de trafic de date.

Connect Unlimited+ 30 – La acest abonament Cosmote îţi recomandă traficul de 100 GB/lună, pentru care ai parte de viteză de până la 75 Mbps. Când depăşeşti traficul recomandat, viteza de download scade la maxim 128 kbps şi revine la valorile iniţiale imediat ce începe următoarea perioadă de facturare. În rest, tot traficul adiţional pe care îl realizezi peste cantitatea recomandată nu este taxat. După ce traficul recomandat inclus în abonamentul tău a fost depăşit şi viteza a fost limitată, poţi reveni la viteza iniţială activând extraopţiunea 4G Extra, care îţi oferă suplimentar încă un GB de trafic de date.

Tariful unui SMS este 0.062 Euro (TVA inclus).

Indiferent de planul tarifar ales, după depăşirea traficului recomandat inclus în abonamentul tău poţi reveni la viteza iniţială activând una dintre extraopţiunile Extra GB sau 4G Extra.

Extra GB - 3.72 € - 1 GB@21,6 Mbps sau 43,2 Mbps

4G Extra - 3.72 € - 1 GB@75 Mbps

Vei putea achiziţiona extraopţiunea oricând dar vei putea să o foloseşti numai după ce traficul recomandat inclus in planul tău tarifar a fost consumat şi viteza a fost limitată. Poţi achiziţiona mai multe extraopţiuni pe parcursul aceleiasi luni, până la urmatoarea dată de facturare.

Traficul inclus in extraopţiune este valabil până la urmatoarea data de facturare şi nu se reportează. Extraopţiunea nu va fi reactivată automat odată cu urmatoarea factură.

Poţi activa extra optiunea Extra GB cu apel la 1234, Serviciul de Relaţii cu Clienţii sau trimiţând din aplicaţia Cosmote Connect de pe calculatorul tău un SMS gratuit cu textul A EG la numărul 932 (WEB).

Poţi activa extra optiunea Extra GB cu apel la 1234, Serviciul de Relaţii cu Clienţii sau trimiţând din aplicaţia Cosmote Connect de pe calculatorul tău un SMS gratuit cu textul A EG la numărul 244 (AEG).

De asemenea, la activarea oricarui abonament Connect Unlimited ai 15 de zile de testare gratuită a serviciului.

Daca esti client Cosmote, la activarea primului tau abonament de date pâna la 30 septembrie 2013, pe o perioada de 24 de luni, beneficiezi de 100% reducere din valoarea abonamentului în primele doua luni de contract.

Dacă vei activa unul dintre planurile tarifare Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13, Connect Unlimited 16 sau Connect Unlimited+22 până la 2 Octombrie 2013, beneficiezi pe întreaga durată contractuală de un 50% mai mult trafic în faţă de oferta standard cu viteză de până la 75 Mbps.


4 comentarii despre subiectul „Cosmote Connect Unlimited, internet gratis de 128 kbps după depășirea traficului inclus”:
Anonim

Pare o oferta mai buna, nu mai stau stresat ca mi se consuma traficul si platesc apoi nu stiu cat factura.

Anonim

Pai da, dar e 45 de RON suplimentar. Tot scump ramane. Ar trebui sa faca de maxim 5 euro pe luna abonamentul cel mai scump.

Anonim

Sunt abonati care sunt nemultumiti din cauza acestui internet ,daca tot scade traficul sa scada si pretul.

Anonim

Cosmote - la abonamentul de 30 de euro primeai inainte 150 GB trafic inclus dupa care viteza scadea la 512 kbps. Acum ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile