vineri, 13 septembrie 2013

Cupa României se joacă la sport.ro și Pro Tv pentru următorii 4 ani

Meciurile din Cupa României se vor transmite la sport.ro si Pro Tv, a declarat Cristian Iancu, managerul companiei SEG ( care se ocupă cu drepturile de difuzare ), pentru Pagina de Media.

“Este vorba de opțiunile 1-4 din fiecare etapă, Supercupa României, Finala, semifinalele și sferturile de finală”. În șaisprezecimi și optimi, Pro TV și Sport.ro vor difuza primele patru opțiuni, la alegerea lor.”,  a mai anunțat Cristian Iancu, mentionand că 4 ani este durata contractului, iar drepturile de difuzare pentru celelalte partide din șaisprezecimi și optimi și drepturile pentru online încă nu s-au stabilit.

Luni, 16 septembrie, Sport.ro va transmite tragerea la sorți a meciurilor de fotbal, iar prima fază a competiției va avea loc între 24 și 26 septembrie.

Antena 1 cîștigase inițial selecția de oferte pentru meciurile din Cupa României, dar conform informațiilor Pagina de Media, s-au blocat negogierile cu grupul Intact la detaliile contractului, iar drepturile de difuzare au fost apoi câștigate de sport.ro și Pro Tv.


2 comentarii despre subiectul „Cupa României se joacă la sport.ro și Pro Tv pentru următorii 4 ani”:
Anonim

Perfect. Bine ca am scapat de transmisiile dezastruoase ale Antena1/GSPTV.

Anonim

in sfarsit le vedem in HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile