vineri, 13 septembrie 2013

Cupa României se joacă la sport.ro și Pro Tv pentru următorii 4 ani

Meciurile din Cupa României se vor transmite la sport.ro si Pro Tv, a declarat Cristian Iancu, managerul companiei SEG ( care se ocupă cu drepturile de difuzare ), pentru Pagina de Media.

“Este vorba de opțiunile 1-4 din fiecare etapă, Supercupa României, Finala, semifinalele și sferturile de finală”. În șaisprezecimi și optimi, Pro TV și Sport.ro vor difuza primele patru opțiuni, la alegerea lor.”,  a mai anunțat Cristian Iancu, mentionand că 4 ani este durata contractului, iar drepturile de difuzare pentru celelalte partide din șaisprezecimi și optimi și drepturile pentru online încă nu s-au stabilit.


Luni, 16 septembrie, Sport.ro va transmite tragerea la sorți a meciurilor de fotbal, iar prima fază a competiției va avea loc între 24 și 26 septembrie.

Antena 1 cîștigase inițial selecția de oferte pentru meciurile din Cupa României, dar conform informațiilor Pagina de Media, s-au blocat negogierile cu grupul Intact la detaliile contractului, iar drepturile de difuzare au fost apoi câștigate de sport.ro și Pro Tv.


2 comentarii despre subiectul „Cupa României se joacă la sport.ro și Pro Tv pentru următorii 4 ani”:
Anonim

Perfect. Bine ca am scapat de transmisiile dezastruoase ale Antena1/GSPTV.

Anonim

in sfarsit le vedem in HD

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (262) UPC (230) Vodafone (47)