joi, 26 septembrie 2013

Dolce Sport 4 la Romtelecom DTH, pe Hellas Sat 2 la 39 grade est

Romtelecom are în intentie sa isi dezvolte oferta de canale cu tematică sportivă ?

Presupunerea de bazează pe noul canal Dolce Sport 4 ( probabil în teste ) al operatorului de pe satelitul Hellas Sat 2, de la pozitia orbitală 39 grade est.

Frecvența pe care se gaseste Dolce Sport 4 ( si pe care a fost mutat si Dolce Sport 3 ) este:

12607, Polarizare Verticală , SR 30000, FEC 7/8, QPSK

Ambele canale Dolce Sport 3 si Dolce Sport 4 sunt transmise momentan de doua ori pe aceasta frecventă.

Romtelecom detine deja doua posturi de televiziune proprii cu transmisii tematice din lumea sportului. Aceste două canale ( Dolce Sport 1 si Dolce Sport 2 ) au program permanent.

De asemenea, Dolce Sport 3 transmite sporadic competitii sportive, fiind activat pe canalul Dolce Info.

Oare mutarea pe o frecventa nouă a Dolce Sport 3 si noul canal Dolce Sport 4 dezvaluie intentiile Romtelecom de a deveni un concurent si mai important pentru televiziunile de sport? Are in plan sa câștige ceva drepturi de difuzare de la competitii sportive importante din Romania si/ sau internationale ? Sau va transmite si Dolcesport 4 tot sporadic ca Dolce Sport 3, anumite meciuri internationale ?


21 de comentarii despre subiectul „Dolce Sport 4 la Romtelecom DTH, pe Hellas Sat 2 la 39 grade est”:
Anonim

Mitica Dragomir a spus ca va aduce la Liga o contract si mai mare decat cel anterior, si se banuia ca va fi cu Orange Tv. Deja acum insa lucrurile se complica ! Daca le va prelua Romtelecom ? :)

Anonim

marfă ! :-)))

Anonim

Nu, nu are nici o logica sa l faca pe dolce 4 precum e dolce 3 ( adica sa transmita cand cum) .

Anonim

Ba se poate, ca sa transmita cand sunt meciuri diferite la aceeasi ora.

Anonim

probabil vor sa transmita mai multe meciuri din ucl si uefa europa league martea si miercurea si joi!poate si la sfarsit de saptamana cand sunt mai multe evenimente sportive importante!

Anonim

Vad ca au dat drumul la DolceSport 3 si DolceSport 4 in transmisie 24 din 24. Deocamdata ruleaza doar promo.

DolceSport 3- pozitia 103
DolceSport 4- pozitia 104

pe DTH

Anonim

Da

Anonim

Astept cu nerabdare sa apara si DolceSport fara numar pe pozitia 211

Anonim

Dolcesport 4 e demult, dar nu știu ce frecvență avea! El va avea destinația UCl și Europa League, dar le lansează și pentru că vor da meciurile din Premier League! Sunt aproape sigur că vor fi la dolcesport acele meciuri, dar nu luați informația de bună până la proba contrarie,

Apropo, canalele sunt free to air pe acea frecvență?

gean

Nu era Dolce Sport 4 de mult timp cum zici, acum cateva zile eu am scanat Hellas Sat 2 si nu era niciun Dolce Sport 4. A aparut zilele astea, probabil chiar ieri sau azi.

Anonim

Ar fi prea frumos k dolce tv sa preia mai multe campionate, dar cine stie poate ne face o surpriza :)

Anonim

asa ar trebuii, mai ales sa nu mai lase liga 1 la digi.

Anonim

<>

Mitica facea referire la Orange, care neoficial ar fi interesati de preluarea drepturilor TV pentru Liga 1, ca o strategie de marketing pentru a atrage mai multi abonati pe segmentul DTH. In Franta chiar exista Orange Sport TV.

Mitica a inregistra la OSIM LPF TV si LIGA 1 TV si a afirmat faptul ca a încheiat un acord cu o firma olandeza în ceea ce priveste drepturile de televizare, astfel ca nu vor mai exista ca pana acum licitatii pentru ca televiziunile doritoare sa obţina dreptul de a transmite meciurile din Liga I, ci vor fi nevoite sa poarte discuţii directe cu firma contractata de Mitica.

Firma olandeza la care se refera Mitica face parte dintr-un Holdind cu sediul in Olanda, Holding la care Teszari (Bossu' de la RDS) este actionar majoritar - Concluziile le trageti singuri.

Liga 1 nu mai prezinta interes pentru televiziunile de la noi, pentru ca nu poti face audienta cu Viitorul, Sageata, Concordia, Corona. Din acest motiv televiziunile au cerut diminuarea cu 30% a viitorului contract. Mitica stie acest lucru, simte miros de praf de pusca in nas, motiv pentru care arunca tot felul de fumigene.

Aparitia Dolce Sport 4 este una destul de fireasca, in conditiile in care Romtelecomul avea destule competitii sportive in protofoliu, competitii pe care nu reuseau sa le repartizeze initial pe cele 2 canale proprii de sport: Liga 1, Liga 2, UCL, Europa League, Campionatul Italiei, Campionatul Frantei, Campionatul Greciei, Campionatul Ucrainei, FA Cup, Preliminarii CM Brazilia, NBA, Baschet Grecia, Handbal masculin Spania, Handbal masculin Germania, Cupa Davis, ATP 500 Series.

Din acest motiv au aparut Dolce Sport 3 si 4.

Anonim

Uau anonim 12:26

Anonim

Cum se numeste firma olandeza?

Anonim

Firma olandeza despre care am mentionat anterior se numeste Cable Communications Systems. Aceasta firma detine pachetul majoritar la RDS&RCS. Pachetul majoritar de la Cable Communications Systems este detinut de Zoltan Teszari.

Daca Mitica afirma ca a incheiat un contract cu o firma pentru drepturile TV ale Ligii 1, de ce RDS nu au avut nimic de comentat pe acest subiect, in calitate de actual posesor al drepturilor TV? Adica: "Ce faci bai nene, noi ti-am bagat niste multe milioane in cont, si acum ne inchizi usa in nas fara sa ne intrebi care este si punctul nostru de vedere!?!?"

Raspundeti voi completand linia punctata .....

alexe

Cable Communications Systems NV detine doar 2,47% din RCS Management. RCS Management este controlată de Zoltan Teszari, cu o participaţie de 58,92%, alături de Sfetozar Bugarszki - 7,23%, Nicuşor Dorel Schelean - 6,98%, Mihai Patap - 5,31%, Maria Docea - 4,56%, Ioan Bendei - 4,51%, Gheorghe Maftei - 4,51%, Dorina Schelean - 3,02%, Cable Communications Systems NV - 2,47% şi Traian Aurelian Sirian - 2,18%.

Pe langa aceasta, nu stiu de unde ai informatia ca a dat drepturile acelei mici firme care detine doar 2,47% din RCS Management. Exista vreo sursa verificabila sau e doar o banuiala a ta, pe motiv ca firma Cable Communications Systems NV apartine lui Zoltan Teszari si e din Olanda si ai facut legatura? Aceasta legatura are fix 2,7% sanse sa fie plauzibila. Asteptam argumente mai seriaose, nu doar banuieli si zvonuri.

Anonim

@alexe
1. Mitica, cu gura lui, a spus ca are contract semnat cu o firma din Olanda, nu ca o firma din Olanda ar fi interesata de... (iar RDS-ul pare sa nu fie deranjat de acest lucru). Nu a dat nume, dar presa sportiva si cea de invetigatii banuieste ca ar fi vorba de Cable Communications Systems, pe motiv ca nici o companie din afara Romaniei si care nu are legaturi puternice cu Romania, NU vine sa investeasca in Liga 1 cand in acceasi bani poti lua un handbal, baschet sau chiar fotbal dintr-un campionat mai tare decat al nostru.

La valoarea actualului contract un meci din Liga 1 costa 110.000 de euro.

Exemplu: Viitorul - Corona strange in tribune maxim 1500 de spectatori cu tot cu familiile jucatorilor, forte de ordine, presa, iar in fata televizorului putin peste 10.000 de privitori - lucru verificat chiar daca RDS spune ca nu masoara audientele ca nu-i intereseaza, exista niste masuratori interne.

Ce firma vina sa-ti cumpere spatiu publicitar la un Viitorul - Corona?
Cati bani poti scoate din publicitatea vanduta la Viitorul - Corona in conditiile in care acel meci te-a costat 110.000 euro la care se adauga cheltuielile logistice aferente transmisiei?
Ce firma din afara Romania crezi ca va dori sa cumpere si sa vanda un asemenea meci?

2. Informatia conform careia Teszari este este actionar majoritar la Cable Communications Systems se gaseste pe mai toata site-urile serioase de business, economie, IT&C. In business exista o regula nescrisa prin care intotdeauna spui ca ai mai putin decat in realitate aka discretie pentru a nu atrage atentiea asupra ta (nu cum facea El Ciobandante Razboinic).

Repet: De ce crezi tu, ca RDS-ul nu are nimic de comentat la declaratiile lui Mitica, in conditiile in care, pana in momentul de fata, acestia au decartat niste milioane in conturile LPF si ar avea (teoretic) optiunea 1 de semnare a unui nou contract.

Cand zvonea ca Orange ar fi interesata de Liga 1, acestia au dat un comunicat in care au spus, ca momentan nu se pune problema - Cum se procedeaza in cadrul unei comapanii care se respecta.

De ce Cable Communications Systems "o firma seriosa din Olanda" nu vine cu un comunicat oficial in care sa nege speculatiile presei sau sa confirme faptul ca sunt interesati de Liga 1? In momentul in care numele tau este tarat intr-o mocirla gen Liga 1 si asociat cu unu' care este puscariabil (Mitica), daca tii la imaginea ta, in secunda 2 ai venit cu un comunicat oficial in care prezinti punctul tau de vedere.

4. In alta ordine de idei, foarte multi baieti destepti, infiinteaza holdinguri, in paradisuri fiscare sau tari din UE unde impozitul pe profit este simtitor mai mic decat in Romania, holdinguri la care devin actionari majoritari, iar acele holdinguri preiau afacerile lor din Romania. Acesti baieti vor spune ca au infiintat holdinguri in paradisuri fiscale pentru a atage finantari, in realitate situatia este cu totul alta.

Exemple concrete: Dan Ostahie - Altex, sotii Times - CrisTim, sotii Georgescu - Gecad, Domo - detinut de un holding din Cipru si lista poate continua.

alexe

Ok, nu spun ca nu poti sa ai dreptate, argumentele tale sunt foarte bune. Dar nu e sigura informatia. Aceasta am vrut sa evidentiez: ca e o banuiala care se poate adeveri 80%, dar exista si 20% sanse sa nu fie adevarata. Desi si eu tind sa iti dau dreptate, nu putem spune ca 100% asa va fi. Confirmarea o putem afla oricum in viitor, daca va fi dat un comunicat oficial sau ceva de genul acesta. Pana atunci, eu unul privesc ideea ta ca pe o presupunere bine argumentata, dar nu ca pe o informatie 100% reala. Sper sa nu te supere opinia mea, dar sunt mai circumspect cateodată.

Anonim

Atunci e vorba de UPC (Focussat)!!! :D

Anonim

Liga 1 este pe marginea prapastiei! Cluburile sunt la un pas sa ramana fara principala sursa de finantare din ultimii ani, in urma unui pact facut de cei mai importanti "jucatori" de pe piata. Dumitru Dragomir este in alerta si cauta solutii disperate.

Licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare ale Ligii 1 in urmatoarele trei sezoane poate reprezenta un adevarat dezastru pentru cluburile din Romania.

Surse de pe piata media sustin ca RCS-RDS si Dolce TV au realizat un pact prin care isi propun sa nu mai plateasca bani grei cluburilor din Liga 1. Plafonul stabilit de principalii operatori de cablu este la jumatatea pretului platit pentru ultimele trei editii ale Ligii 1.

Astfel, cablistii, asa cum sunt numiti in lumea fotbalului, s-au inteles ca suma pe care sa o ofere pentru urmatoarele trei sezoane sa fie de cel mult 50 de milioane de euro!

"Stim ca au facut un pact, dar le transmit ca nu au dreptate. Fotbalul nu a slabit, ba dimpotriva. Avem doua echipe in grupele competitiilor UEFA", a declarat Dragomir la emisiunea Fanatik.

In pericol sa ramana fara o sursa importanta de venituri, Dragomir cauta solutii disperate. Avanseaza ideea unei firme olandeze - despre care nimeni nu stie nimic - gata sa pompeze peste 100 de milioane de euro.

Dragomir nu da detalii, dar vinde iluzii. Atat pentru suporteri cat si pentru cluburi.

Spune ca e "o tehnologie de ultima ora" si ca "daca ai telefon mobil, vezi meciurile si in Alaska!". Iar cluburile? "Campioana va primi 5,5 milioane de euro, iar cea mai slaba echipa va lua 2 milioane!"

Blufeaza Dragomir? Probabil ca da. Mai ales ca, la scurt timp, se repliaza: "Companiile puternice de cablu din Romania au prioritate!"

Pentru a demonstra ca este increzator in salvarea fotbalului cu drepturile de televizare, Dragomir promite ca va demisiona daca nu vinde cu cel putin 100 de milioane de euro.

"Daca nu iau minim 100 de milioane de euro, plec de la Liga", spune seful LPF, tradat imediat de sentimente: "Oricum m-ar da ei afara pentru ca as fi incompetent".

In planul avansat de Dragomir este inclusa si reducerea drastica a numarului de echipe din Liga 1, la 14, incepand cu sezonul 2015/2016. Licitatia pentru vanzarea drepturilor TV va avea loc in primavara anului urmator.

http://www.ziare.com/liga-1/stiri-liga-i/liga-1-incaseaza-o-lovitura-de-50-de-milioane-de-euro-1261246

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile