luni, 16 septembrie 2013

Eutelsat a lansat două noi canale 4K Ultra HD

Eutelsat Communications continuă să își consolideze experienta Ultra HD in colaborare cu radiodifuzorii și companiile de tehnologie de top din industrie.

Odată cu lansarea primului său canal Ultra HD dedicat Europei, în luna ianuarie a acestui an, despre care am discutat pe HD Satelit in articolul de aici, Eutelsat a demonstrat câ satelitii sai se pregatesc pentru a oferi consumatorilor o experiență de vizualizare mai interesanta.

Operatorul satelit a lansat de asemenea un nou canal folosind standardul HEVC, care este multiplexat cu semnalul Quad HD difuzat pe același transponder de pe satelitul EUTELSAT 10A de la 10 grade Est ( frecventa 11304, Polarizare Orizontala, SR 27500, FEC 2/3, 8PSK DVB-S2 )

Un al treilea canal pe același satelit este dedicat unui parteneriat cu Samsung pentru a promova tehnologia Ultra HD la punctele de vânzare a televizoarelor Samsung 4K.

Noul canal HEVC Ultra HD va oferi continut 4K la 30 de cadre pe secundă, inclusiv de la furnizori precum Fox International Channels sau National Geographic Channel. Momentan nu avem frecventa pentru acest al treilea canal 4K al Eutelsat si Samsung, dar o vom publica aici pe HD Satelit printr-un update la articol, imediat ce o vom afla.

Beneficiind de semnalul pan-european al satelitului EUTELSAT 10A, această noua televiziune 4K va permite companiei Samsung sa prezinte la târguri de tehnologie, expozitii si la punctele sale de vânzare, precum și in alte locații de promovare, demonstrații cu imagini Ultra HD pentru gama sa tot mai variată de televizoare 4K de larg consum.

Canalul difuzează și conținut Ultra HD special produs de Samsung și Eutelsat, pentru a sublinia beneficiile acestei noi tehnologii.

În parteneriat cu Ericsson, Globecast, Newtec și Sky Italia, Eutelsat face astfel si demonstratia că satelitii săi sunt capabili să livreze continut Ultra HD, oferind calitate experienței de vizionare pentru telespectatorii din întreaga lume, care așteaptă transmisiuni în direct de știri, evenimente sportive si culturale la cea mai înaltă calitate a imaginii .

Cu o capacitate comercială de 32 de sateliți cu raza de acțiune in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, părți semnificative din America si Asia-Pacific, Eutelsat Communications este unul dintre cei mai mari operatori de sateliti din lume. La 30 iunie 2013, sateliții Eutelsat difuzau peste 4.600 de canale pentru peste 200 de milioane de clienti la servicii de televiziune prin satelit si cablu din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Sateliții Eutelsat oferă de asemenea o gamă largă de servicii pentru transmisiile operatorilor de televiziune , ale rețelor corporative și pentru piețele de telefonie fixă ​​și mobilă. Cu sediul la Paris, Eutelsat și filialele sale au peste 780 de angajati in domeniul comercial, tehnic și operațional din 30 de țări.


Un comentariu despre subiectul „Eutelsat a lansat două noi canale 4K Ultra HD”:
Anonim

Prinde viteza televizunea 4K !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile