joi, 26 septembrie 2013

Fanatik Show la Etno Tv. S-a confirmat oficial.

Este oficial. Siteul Fanatik.ro a confirmat că emisiunea va fi difuzată la televiziunea Etno Tv, de luni până joi, între orele 20:30 -22:30, după cum am discuta anterior pe HD Satelit in articolul de aici.

Emsiunea Fanatik Show va debuta la Etno Tv pe 30 septembrie 2013, in prime-time, realizatorul Horia Ivanovici promițând o săptămână de dezvaluiri incendiare despre "Mafia din fotbal", dar și alte exclusivități.


Pentru a fi siguri că informatia este 100% reală, am verificat si programul Etno Tv si intradevar, emisiunea Fanatik Show figureaza incepand cu ora 20:30. Puteti verifica si dvs. personal dând click aici.

Pe 2 septembrie 2013 a fost difuzată ultima emisiune Fanatik Show de pe Digi Sport 1, iar la despărţirea de televiziunea RCS&RDS, după o colaborare de 4 ani, realizatorul Horia Ivanovici a declarat ca a i-a fost emisiunea eliminată abuziv, la presiunile unor personalitati din fotbal si politică.


5 comentarii despre subiectul „Fanatik Show la Etno Tv. S-a confirmat oficial.”:
Anonim

In concluzie iese Etno tv de la RCS? Ca nu degeaba o fi cumpara RCSu Hora Tv. Sau baga in continuare pe Horia Ivanovci la ei la cablu, numai asa sa se oftice?

alexe

Nu e exclus, ca parca nu e in lista must carry.

Anonim

Sunt curios ce fetze vor face, ce vor zice babaele si mosii care nu schimbau canalul nici cand era telesoping, care erau super fanii etno tv, despre noua emisiune fanatik de pe etno. --" muica ai vazt, ca acuma seara in loc de hupai tzupai a aparut un gras care vorbeste de nustiu ce poarta, de nustiu ce minge si de multi oameni care fug. Fereasca dumnezàu "--

Anonim

Etno se poate urmari gratis SD pe Hellas 39 E si HD pe Eutelsat 16 E!!!

gean

Ma lasi frate anonim cu HD-ul tău ? Etno Tv emite in format MPEG 4 la rezolutie SD, nu la rezolutie HD. MPEG4 nu inseamna obligatoriu HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile