sâmbătă, 7 septembrie 2013

Germanii au adăugat 24 de noi canale HD în oferta Deutsche Telekom

De curând am obsevat din nou ce însemnă calitatea si seriozitatea germană. Operatorul de telecomunicatii Deutsche Telekom a adaugat 24 noi canale tv HD pe platforma de tv prin protocol IP Entertain , inclusiv toate televiziunile operate de grupul media RTL Deutschland, dar si și unele canale care au până în prezent nu erau disponibil în HD.

Cu un total de mai mult de 80 de canale HD, Entertain are acum cea mai mare oferta HD TV în Germania.

Canalele RTL HD, VOX HD, RTL II HD, Super RTL HD și RTL Nitro HD, precum CNN International HD, Deluxe Muzica HD și iM1 HD sunt incluse în pachetul de baza HD, care oferă versiuni High Definition pentru 18 canale TV comerciale pentru un abonament de 6,95 euro pe lună.

Lansarea marcheaza si momentul cand canalul de stiri international CNN a fost disponibil prima data in calitate HD în Germania.

Muzica germană HD se regaseste de asemenea pe canalul iM1, care nu a fost anterior oferit în înaltă definiție.

Canale premium ca RTL Crime HD, Passion HD, RTL Living sau 13th Street HD, precum si Sport HD, BonGusto HD, Cartoon Network HD, Disney Junior HD, Disney XD HD, Fuel HD, Lust Pur HD, Sony Entertainment Television HD, E! Entertainment HD, RCK TV HD, Romance TV HD sau Universal Channel HD extind pachetele tematice Entertain, cum ar fi Big TV, Film, Lifestyle sau Musik.

Pentru a receptiona canalele la calitate High Definition, clientii trebuie sa se aboneze la opțiunea HD, care are un pret de 4.95 euro pe luna.

De asemenea, este prima dată când canalul de filme si seriale Sony Entertainment Television, precum si cel de muzica rock RCK TV au fost oferite în calitate HD.

Versiunea HD a canalului de știri german n-TV, operat de grupul RTL, va fi de asemenea disponibilă când se va lansa in data de 1 octombrie 2013. Noile canale HD pe care radiodifuzorul public de televiziune german ARD le va lansa din decembrie vor fi de asemenea transmise in High Definiton de către Entertain.

Cu distribuția portofoliului complet al canalelor RTL, grupul RTL și Deutsche Telekom pun astfel capăt disputei dintre cele doua companii, care a dus la scoaterea din grilă a unor canale RTL la 1 decembrie 2012.

Așteptăm o astfel de lansare "en-gros" de noi canale HD si la operatorii din România, daca pot să învețe ceva de la colegii germani. Sau cerem prea mult ?


13 comentarii despre subiectul „Germanii au adăugat 24 de noi canale HD în oferta Deutsche Telekom”:
Anonim

Peste 20 de ani vei vedea si in Romania asa ceva. Pentru ca suntem cu 20 de ani in urma in materie de televiziune față de Germania.

Anonim

Poate intr-o buna zi Germania ne va prelua administativ si o vom duce si noi mai bine.

Anonim

:-) Poate vine Deutsche Telekom cu ceva investii de gen in Romania si vom avea atunci si noi aceeasi calitate si cantitate !

marian

in ceia ce ma priveste nu cred ca voi prinde ziua sa vizionez nu 80 ci 50 de canale hd asta la rcs-rds...

Anonim

pana nu demult focus se umfla in pene cu cele catevacanale hd ,acum sunt in coada clasamentului per total

Anonim

rcs-ul pe satelit e in coma dupa licitatia de anul viitor pt liga 1 isi va da duhul, despre canale HD nu cred ca are rost sa mai discutam...

Anonim

focus se chinuie de ani sa titreze canalul filmbox si nu reuseste.ce firma e asta ,rasul curcilor

Claudiu

Inca 40 si vom avea si noi 80 de canale HD in grila Orange TV. Din 2014 avem o sansa (vorbesc de abonatii Orange), dar modificari vor fi si in grilele concurentei (IPTV, CATV, DTH), fie ele si modificari ale grilei, scaderea preturilor, introducerea de programe (SD si/sau HD). Nici o firma nu isi permite sa piarda clienti din cauza concurentei (valabil oricarei agentii) !!!

Anonim

Film Box la focussat e subtitrat foarte corect, sa rezolvat demult aceasta problema.

Anonim

Sper sa ajunga o parte din aceste canale pe satelit (pe HD+ macar daca tot am card original) si nu pe Astra 2C ...

Unknown

este un vis frumos,de a ajunge la acest nivel, dar la noi nu stiu cum sa te rupa in doua

Anonim

Telekom sa facut de ras tot. Nu place cum sunt germanii. Uite, eu am Telekom niciun canal HD? Ar trebui sa nu mai fie pachetul HD. Daca ar fi banuti multi? Eeee.. M-am gandit la asta.
1. Canalele nu ar fi cu bani.
2.Pachetul HD are bani multi. Fara putini?

Anonim

Aici e vorba despre Germania, nu despre Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile