marți, 17 septembrie 2013

Horia Ivanovici la Etno Tv ?

Dupa ce i-a fost adusă la cunostiinta prin executor judecatoresc rezilierea contractului de cesiune drepturi de autor cu Digisport, pe motiv de cuvinte jignitoare aduse personalitatilor din lumea sportului, Horia Ivanovici ar fi purtat tratative cu familia Prigoana. Dar Silviu Prigoană nu a dorit să comenteze, declarand că nu detine actiuni in televiziune: “Nu discutaţi cu mine, eu nu mai am treabă de trei ani cu Etno”, a anuntat prosport.ro.


Ivanovici ar fi negociat şi a obţinut cam aceeaşi sumă pe care o primea şi la DigiSport: mai exact, la Etno TV Horia Ivanovici va primi in fiecare luna 20.000 de euro, bani din care isi va plati si invitatii şi angajaţii necesari pentru realizarea emisiunii, pe cand la RCS-RDS, Ivanovici îşi negocia singur şi veniturile din publicitate pe slotul Fanatik Show, aproximativ 200.000 de euro pe an, mai precizeaza prosport.ro.

Rareş Gărduş, directorul Etno Tv a declarat pentru prosport.ro : „Pot doar să confirm faptul că suntem în negocieri avansate cu Horia Ivanovici pentru ca acesta să aibă o emisiune sportivă la Etno TV. Aceasta va avea acelaşi format ca cel de la Digi, în sensul că vreme de două ore vor fi dezbătute subiecte de fotbal alături de alţi invitaţi de-ai dânsului. Emisiunea va începe la ora 20:30. Singura problemă pe care o întâmpinăm este legată de procurarea imaginilor pentru emisiune. Postul nostru nu are drepturi, iar asta este treaba producătorilor, aşadar Fanatik-ului. Cred că, dacă vom semna documentele finale, asta ne va ajuta foarte mult la rating”.

Deşi există zvonuri despre dorinţa patronilor de a schimba numele emisiunii în “Folclorul din fotbal”, se pare că Ivanovici a reuşit să păstreze numele Fanatik Show.

În luna iulie, Etno TV a ocupat locul 16 în topul audienţelor în prime-time pe mediul urban, cu o medie de 39.000 de telespectatori, peste toate canalele de sport din România. Ivanovici a mai negociat cu România TV şi Realitatea TV, însă cei de acolo îi ofereau doar o oră de emisie şi un buget mai mic, iar la Etno TV emisiunea va avea o durată de 2 ore, mai precizeaza prosport.ro.

Desi pare mai mult zvon decât realitate, nu vom cunoaște situatia reală decât după o confirmare în direct pe ecrane a lui Horia Ivanovici, lansând Fanatik Show la Etno Tv.

UPDATE 26 septembrie 2013: S-a confirmat, emisiunea Fanatik Show va fi la Etno Tv:  Vezi nouttile in articolul de AICI.


5 comentarii despre subiectul „Horia Ivanovici la Etno Tv ?”:
ADRIAN C

Asta da emisiune si sa vezi ce invitati, ce ne vor spune noua despre fotbal Florin Baboi, Ionut Dolanescu ca sa nu mai vorbim "PE SISTEM OSOS" cu Florin Salam. Il rog mult pe domnul Ivavovici sa o invite si pe doamna Irina Loghin sa ne dezvaluie dansa cum alearga 10km zilnic in parcul Herastrau.

Anonim

Nu ai inteles? Va aduce acelasi tip de invitati ca de obicei.

Anonim

Eu am auzit ca la Minimax va avea emisiune....

ADRIAN C

BA AM INTELES ! CA VA ADUCE ACEEASI INVITATI SPECIALISTI IN SPORT,DAR CUM AR ARATA DE EXEMPLU: DOUA ORE ZILNIC DE MANELE LA MEZZO, SAU LA TRINITAS UN MECI DE BOX. Si hai sa ne dam macar niste cifre sa stim cu cine ne conversam, ex Anonim 1.5. TOATE CELE BUNE.

Administrator

UPDATE: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/09/fanatik-show-la-etno-tv-s-confirmat.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile