luni, 9 septembrie 2013

Mesaje Facebook afișate în direct la emisiunile tv

Facebook se concentrează în industria tv cu doua noi instrumente care vor permite radiodifuzorilor să integreze cu ușurință in emisiuni conversații și date din rețea socială.

Noul instrument va da radiodifuzorilor acces la un flux în timp real a mesajelor publicate care contin anumite cuvinte cheie alese, într-un interval de timp setat și va permite partenerilor să acceseze statistici anonime, prezentate în funcție de sex, vârstă și locație.


"Incepand de astazi, companiile de știri selectate pot începe să se integreze conversațiile Facebook în emisiuni, prin afișarea de mesaje publice din activitati online, în timp real, despre orice subiect dat", a anuntat Facebook .

Instrumentele au fost inițial oferite unui grup mic de "parteneri de încredere mass-media", care includ Buzzfeed, CNN, NBC, Sky TV, Slate, The Economist și Mass Relevance. Cu toate acestea, Facebook a declarat că a inceput discuțiile ;i cu alte companii de mass-media și de marketing și vor pune uneltele si la dispozitia altor parteneri, în următoarele săptămâni.

Facebook a declarat că deja între 88 și 100 de milioane de utilizatori de Facebook din SUA au urmarit respectivele programe completate cu mesaje de pe Facebook, la ore de maximă audiență tv ( 20:00 și 23:00 ). Aceste emisiuni au generat la randul lor mai mult de 20 de milioane de like-uri, comentarii si alte actiuni pe Facebook, de la aproximativ 8 milioane de utilizatori.


Un comentariu despre subiectul „Mesaje Facebook afișate în direct la emisiunile tv”:
Anonim

Astfel voi avea ocazia sa îi injur in direct ! :-)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile