joi, 5 septembrie 2013

Microsoft va lansa Xbox One pe 22 noiembrie 2013

Microsoft va lansa Xbox One, cea mai recentă consola a sa de jocuri, pe 22 noiembrie 2013.

Aceasta va fi disponibilă pentru inceput în 13 țări: Marea Britanie, SUA , Irlanda , Canada , Germania , Spania , Franța , Italia , Austria , Brazilia , Mexic , Australia și Noua Zeelandă. Pe celelalte piete Xbox One se va lansa la începutul anului 2014, a confirmat compania.

Momentul de lansare devansează cu o saptamana lansarea Sony PlayStation 4 in magazinele din intreaga lume, cu exceptia Americii de Nord, unde consola de jocuri de la la Sony va fi disponibilă pe 15 noiembrie 2015.

Microsoft a confirmat că Xbox One a intrat recent in producție la capacitate maximă. Precomenzile au fost mai mari decât pentru oricare dintre produsele anterioare  de gaming ale Microsoft, a declarat compania, care a confirmat de asemenea că frecventa CPU-ului consolei va fi mai mare cu aproximativ 10% faţă de cât se anunţase ( nu va fi de 1.6GHz, ci de 1.75Ghz ).

Consola Microsoft va avea pretul de vânzare cu amănuntul de 429 lire sterline în Marea Britanie, în timp ce Sony va vinde consola PS3 cu pretul de 349 lire sterline.

Sunt foarte mulţi fani de Xbox în România, dar mai trebui să aştepte probabil până la Crăciun sau chiar mai târziu pentru noua consolă XBOX ONE.


Niciun comentariu despre subiectul „Microsoft va lansa Xbox One pe 22 noiembrie 2013”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile