marți, 10 septembrie 2013

Money.ro a rămas fără licență

CNA a retras licenta Money.ro ( post tv preluat recent de Cozmin Gușă și de Maricel Păcuraru, acționari majoritari și la Realitatea TV ) pe motiv că televiziunea nu mai era functională, anunță Pagina de Media.

Inspecția CNA a pornit de la o sesizare a angajatiilor Money.ro, care au solicitat verificarea situatiei studiourilor Money.ro.

Pe 27 iunie 2013, inspectorii au constatat că spatiile erau inchise si nu erau prezenti angajati, iar pe 23 iulie 2013 un nou control a constatat ca programele nu functionau.


Raportul de teren a precizat afirmațiile contabilului societății, care a motivat că unii dintre angajati erau plecati în concediu de odihnă, iar altii au deschis actiune in instanță impotriva postului. Inspectorilor CNA li s-a mai explicat că activitatea este întreruptă din cauza dificultatilor financiare, care au cauzat si sistarea alimentarii cu energie electrică a redacțiilor si studiourilor.

Presedintele CNA ( Laura Georgescu, care a înaintat si propunerea de retragere a licenței Money.ro, aprobată cu nouă voturi pentru și unul împotrivă ) a declarat ca nu ar fi votat niciodată ca o televiziune să preia integral programul unei alte televiziuni, mai anunță Pagina de Media.


2 comentarii despre subiectul „Money.ro a rămas fără licență”:
Anonim

ma mir ca au rezistat atat de mult timp

Anonim

Eu am dth dolce/romtelecom si inca e in grila money.tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile