marți, 24 septembrie 2013

Nickelodeon și Comedy Central Extra la RCS-RDS România

Compania Viacom International Media Networks (VIMN) a semnat un nou contract de distributie cu operatorul cu plată RCS-RDS, acord ce include distributia a trei televiziuni în România și Ungaria: Nickelodeon ( Romania si Ungaria ), Comedy Central  ( Ungaria ) si Comedy Central Extra (Romania).

Noul acord va extinde canalele distribuite de Viacom cu Nickelodeon și Comedy Central Extra in rețelelor RCS- RDS din România, au anunțat compania pentru redlemon.hu. Despre introducerea Comedy Central si Nickelodeon in Ungaria am discutat de curând pe HD Satelit in articolul de aici. Iată că zvonurile se confirmă si aceste două canale ajung și in România.

Să sperăm totusi că nu va fi inlocuit si in Romania principalul canal AXN de la Sony cu cele de la Viacom, după cum s-a anuntat pentru Ungaria de către dtvnews.hu.

Începând cu luna octombrie, canalul pentru copii Nickelodeon va fi disponibil pentru 3 milioane de gospodării din România și 500.000 de gospodării din Ungaria.

Contractul va extinde distribuția Comedy Central în Ungaria cu 30 %, în timp ce în România canalul Comedy Central Extra va fi distribut pentru prima dată laî trei milioane de abonati RCS-RDS.

Bartosz Witak, CEO VIMN pentru Europa Centrala si de Est și Israel a spus:"RCS- RDS este unul dintre partenerii de distribuție noi din Europa Centrală și joacă un rol deosebit de important în succesul nostru regional. Prin urmare, credem că acordul nostru cu compania RCS-RDS este unul dintre cel mai mari reusite din acest an."

"Comedy Central, Comedy Central Extra și Nickelodeon au grupuri țintă de audiență bine definite și sunt canale de populare. Toate cele trei televiziuni evoluează dinamic, având o creștere rapidă, dar și pe termen lung, a publicului. Este important pentru noi încheierea unui acord de cooperare comercială, deoarece principalul obiectiv este chiar livrarea de conținut la cât mai mulți telespectatori", declarat Anna Maria Kallai, Director Marketing si de Comunicare DIGI Ltd.

Comedy Central EXTRA este un post de televiziune american prin cablu și satelit ce difuzează în general programe de comedie. Nu este acelasi canal cu celebrul Comedy Central, ci un frate mai mic al acestuia. Comedy Central ( canalul original care deja este transmis pe satelit cu subtitrare in limba maghiara) va fi la lansat doar la Digi TV Ungaria, iar la noi va fi lansat la RCS-RDS varianta Comedy Central EXTRA, care are deja subtitrare in limba română.


Nickelodeon (scris stilizat ca "nickelodeon" sau adesea numit pur și simplu "Nick", avand numele original initial de "The Pinwheel Network") este un canal american difuzat prin cablu si satelit, deținut de către MTV Networks Kids & Family Group, o unitate a Viacom Media Networks, care la randul său este, asă cum am mai mentionat, o divizie a Viacom.

Vizând în principal copiii, pre-adolescentii, adolescentii de 7-16 ani, dar si prescolarii cu varsta de 2-6 ani, din 1985, canalul a împătțit spațiul de emisie cu Nick at Nite, care difuzeaza si showuri si filme. În august 2013, aproape 99 milioane de gospodăriile americane (86.51% din gospodăriile cu televizor) receptionau Nickelodeon.


29 de comentarii despre subiectul „Nickelodeon și Comedy Central Extra la RCS-RDS România”:
Anonim

Foarte tare, canale americane frumoase la cablu tv RCS - RDS! Sper sa le bage si pe satelit la Digi Tv !

detrax

Să sperăm că vor avea aceeasi calitate cu cele americane, sa nu fie niște variante răsuflate cum se obisnuiește pentru Romania.

DTH Fan

Pe 25 octombrie 2013 se vor lansa in Ungaria si probabil cam atunci si in Romania !

Anonim

Vor scoate AXN-urile si le baga pe astea, asa va fi !! Cum au facut si cu Discovery !

gean

Mai bune ca AXN-urile oricum, numai ca ma va bate nevasta daca le baga pe astea in locul AXN-urilor ! :) Poate ca fac ca in Ungaria, scot AXN principalul si baga Nickelodeon, Comedy Central, AXN Black si AXN White.

detrax

Deci sa lamurim, daca cititi mai bine, chiar ca la noi va fi aiureala de Comedy Central Extra, nu Comedy Central cel adevarat, care va fi doar in Ungaria.

Anonim

Nickelodeon e de desene, nustiu ce mare smecherie e, sau poate ca e dar nu mai sunt eu la varsta la care sa ma uit la desene. Comedy central, le am vazut pe amandoua, si pe cel extra si pe cel normal si sincer sa fiu nu sunt cine stie ce, sau poate ca nu inteleg eu umorul lor. Si apropo, comedy central si nickelodeon nu vor fi si pe digi, vor fi doar pe cablu rcs rds

Anonim

Două canale fără rost, Mai bine veneau cu kidsCO, crime & investigation network, sport1/megamax și mai ales MOOZ dance HD (e free to air și indepented de romtelecom). Iar lista ar putea continua...

Anonim

Megamax, kidsco si Mooz dance cu rost, gluma anului!

Anonim

Nickelodeon si Comedy Central Extra sunt de ceva vreme in grila Romtelecom.

Anonim

Or fi la Dolce Tv , dar pe mine ma intereseaza la RCS RDS, ca acolo, unde am si eu abonament, inca nu sunt. Ca despre RCS RDS se vorbeste in articolul asta. Eu sunt abonat RCS RDS, deci nu ma intereseaza de cand sunt canalele astea la Romtelecom. E foarte bine ca la baga si RCS. Sper sa le bage si la Digi Tv, nu doar la cablu.

Anonim

Cele mai tari programe "ever",dar nu stiti voi !
Sictir RCS ! Iti ia ochii cu 2-3 programe de doi bani !

Anonim

De abia astept sa intre Nickelodeon :D !

Anonim

mai mult ca sigur va fi si pe dth

Romanian Dreambox Info

Pana una alta au intrat AXN withe si Black la RDS cablu.

Anonim

LA DTH NU AM NICKELEDEON SI COMEDY CENTRAL EXTRA CAND O SA LE INTRODUCA?

nicu

La RCS-RDS vor fi introduse din octombrie. Din octombrie nu inseamna din 1 octombrie, ci candva in octombrie. Probabil pe 25 octombrie, daca citeai al treilea cometariu. :)

Anonim

Multumesc pentru raspuns.Chiar nu am citit al 3-lea comentariu

Anonim

da le vor introduce dupa data de 25 octombrie cica asa scrie in contractul de distributie

costy79ro

Deja CCE are subtitrare in romana, momentan nu se deschide.

Anonim

poate scot eurosporturile...hehehehe

Anonim

Daca vor intra vor fi pe cablu in nici un caz pe dth,vezi ex. bbc knowledge,bbc entertainment

Anonim

pe dth, azi nu a functionat AXN Sci-Fi (AXN Black) . Mesajul pe care il afiseaza receiver-ul este clar: "This channel is not running"

BANI

Pe satelit a fost scos Axn Black si a fost introdus Nickelodeon si Comedy Central Extra.

Anonim

in care an din oct intra aceste canale? suntem deja in nov si nu sunt la nici un rcs-rds.

Anonim

Ba da, este la RCS-RDS. L-au bagat deocamdata doar prin satelit la RCS-RDS, la Digi Tv, le prind eu, abonat RCS. Asta e, o mai ia si satelitul inaintea cablului la RCS :)

Anonim

Cel mai tare lucru facut de RDS-RCS pana acum. Nickelodeon si Comedy Central sunt niste canale superbe. Buna Treaba ! ;)

Romanian Dreambox Info

Nickelodeon este deja pe cablu.

Unknown

Nu inteleg de ce au taiat optiunia din engleza .. traducea din romana este deplorabila .. era asa de greu sa lase si in limba Engleza .. Vai si amar !!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile