marți, 3 septembrie 2013

Noi oferte de televiziune HD la Romtelecom

Romtelecom va oferi noilor săi clienti canale în format High Definiton de filme, documentare si sport incepand cu preturi de la 39 lei lunar ( TVA inclus) si apoi dupa primele 3 luni la un pret de 50 lei lunar ( TVA inclus ).

Abonamentele Maxim Super Tv si Extra Super Tv de la Romtelecom DTH vor avea incluse canalele Dolce Sport HD si HBO HD, Viasat HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Sport.ro HD, Pro Tv HD, TVR HD.

Pe lângă HBO HD, noii abonati vor putea viziona pe toata durata contactuala de 24 de luni si canalele HBO SD si HBO Comedy.

Pentru a receptiona televiziunile transmise in format High-Definiton este necesar un receiver HD, care se inchiriaza cu 12 lei/luna.

De asemenea, noii clienti care se aboneaza la serviciul tv prin protocol IP vor putea viziona si Eurosport HD, precum si Eurosport 2 HD.

Pentru a nu fi uitati ( cum se intampla de obicei ) si clientii vechi, aceia care au extraoptiunea cu canalele HBO si HBO Comedy vor putea receptiona gratuit si televiziunea HBO HD atâta timp cât au activă optiunea.


7 comentarii despre subiectul „Noi oferte de televiziune HD la Romtelecom”:
Romanian Dreambox Info

Mmmda, a venit toamna si este ceva normal sa inceapa si ofertele, oricum, cea mai buna oferta pentru noii clienti va fi tot in decembrie, asa ca, daca doriti sa va abonati asteptati ori craciunul ori pastele.

Claudiu

Zvonul cum că ar introduce canale noi din toamnă începe să prindă contur. Ieri Bulsatcom a mutat o parte din canale pe un transponder cu polarizare V. Până acum, bulgarii au avut toate canalele pe H. Transponder-ul pe care au fost mutate programele, are aceeași polarizare pe care o folosesc cei de la Romtelecom pentru platforma DTH. Se pare că Dolce vrea să facă din nou Smulcrypt cu Bulsatcom

Anonim

Bun, si tot n am inteles exact, si noi clientii mai vechi care avem pachetul extra ( in afara de cinemax-uri si hbo- uri) ce avem nou, beneficiem de ce?

got

"Clientii vechi, aceia care au extraoptiunea cu canalele HBO si HBO Comedy vor putea receptiona gratuit si televiziunea HBO HD atâta timp cât au activă optiunea."

Atât. Vroiai mai mult? :-)

Anonim

Da, mai vroia. Si eu daca am tot inafara de hbo- uri, ma mai aleg cu ceva?

Anonim

care sunt asa numitele canale hd noi ? ma gandeam ca-i rup pe cei de la oranj cand colea partz partz partz

gean

Anonim, pai unde scrie ca sunt canale noi HD ? Ca eu nu vad. Eu vad ca scrie noile oferte de televiziune HD. Sau tu citesti un cuvant da si trei ba ? :-)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile