miercuri, 18 septembrie 2013

Nu se instalează Flash Player în Firefox Mozilla

Se pare ca ultima varianta de Firefox Mozilla, de Flash Player sau web installer ( nu sunt sigur care e problema dintre cele trei, desi s-ar parea ca instalerul web, fiindca nu functioneaza nici instalarea automata a Adobe Reader-ului in Google Chrome ) a venit cu un bug, iar zeci de mii de utilizatori au reclamat că nu mai ruleaza / instaleaza/ updateaza la multi utilizatori Flash Playerul sau Acrobat Reader-ul prin installerul web automat. Pâna rezolva ei bugul, am gasit o solutie functională: să folositi instalerul standalone full.


Deci daca aveti probleme cu instalarea Flash Player-ului ( va da diverse erori la instalare ) si a altor produse de la Adobe ( cum ar fi Acrobat Reader ) direct de pe pagina web, in browsere web ( de exemplu in Mozilla Firefox 24 ), pe sistem de operare Windows ( mai ales pe Windows 7 ),  singura solutie simpla este sa nu mai folositi web instalerul si să folositi instalatorul standalone.

Pentru Adobe Reader ( ce vizualizează fisiere .pdf ), instalatorul standalone este AICI.

UPDATE ianuarie 2021: Flash Player a pierdut suportul. Adobe recomandă dezinstalarea acestui software.


7 comentarii despre subiectul „Nu se instalează Flash Player în Firefox Mozilla”:
Anonim

Exact !! Merge ! De azi dimineata ma chinui sa instalez Flash Player pe Mozila 24 si nu reuseam ! Nota 10 pentru articol !

Daniel

Eu folosesc interfața din Control Panel ca să fac update și mă trimite direct pe pagina de download iar după mai multe încercări nereușite cu acel installer și după ce am dat un restart versiunea instalată era cea actualizată, deci se actualizează și automat fară să mai ceară aprobare din partea user-lui.

Daniel

user-ului,scuze.

Anonim

La actualizare mai merge, dar eu am instalat Windowsul ieri si am bagat mozila de nou si nu se instala Flash Player de nici o culoare, nu avea ce actualiza, ca eu instalam flash playerul prima data. Da a mers cum ati zis voi.

Anonim

Mersi!!! credeam ca e o probleme de la mine

Unknown

mersi a mers f bine

Anonim

multumesc am reusit

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile