joi, 26 septembrie 2013

O nouă companie înființată de Orange România va oferi peste 200 de locuri de muncă

O nouă firmă a fost infiintată de Orange Romania. Aceasta are ca scop furnizarea serviciilor de suport pentru filialele grupului francez din alte piețe pe care opereaza.

Jean François Fallacher a declarat pentru Ziarul Financiar ca in 5 ani noua companie va avea peste 200 de angajati: "Orange dezvoltă în România activităţile care vizează prestarea de servicii pentru operaţiuni ale Grupului Orange (nearshoring). În acest scop, Orange România a creat recent ( aprilie 2013 n.r. ) o nouă entitate juridică, S.C. Telecom Global Services Center S.R.L. (TGSC)".

Teoretic, nearshoring reprezintă transferul de afaceri sau activităti pentru companii într-o țară din apropiere, cu care exista apropiere geografică, temporal (fusul orar apropiat), culturală, lingvistice, economică, politică sau istoric. Activitatile pot fi de exemplu de productie sau de dezvoltate de software. Termenul nearshoring este derivativ din termenul offshoring, care inseamna aproximativ acelasi transfer de activitati, dar care se face intr-o zona indepartată geografic ( de exemplu India), iar diferentele culturale si distanta ingreuneaza intalnirile reale face to face, iarsi controlul afacerii este mai dificil. Ambele concepte se bazează pe avantajul unor costuri mai mici ( de exemplu cheltuielile cu personalul ) decat in statul original al companiei mamă.

Sediul este in cadrul proiectului Business Park din bulevardul Dimitrie Pompeiu, care este un parc de afaceri ce ofera spre inchiriere de aproape 93.000 mp.

Parcul este detinut de grupul Immofinanz din Austria, cel mai mare propietar de birouri din București.


Un comentariu despre subiectul „O nouă companie înființată de Orange România va oferi peste 200 de locuri de muncă”:
Anonim

Poate fac soft mai tare la receptoarele de satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile