marți, 24 septembrie 2013

Orange Tv contraatacă: 3 luni de televiziune gratuit și 50% reducere la chiria echipamentelor HD

Orange a anuntat intr-un comunicat oficial că lansează o nouă ofertă pentru serviciul Orange TV, serviciul de televiziune cu cele mai multe canale HD de pe piaţă. Până pe 13 noiembrie, abonaţii Orange care aleg serviciul Orange TV beneficiază de reducerea integrală a taxei de abonament pentru 3 luni şi de reducerea cu 50% a taxei pentru chiria echipamentelor HD, pentru care vor plăti 1,5 euro/lună în loc de 3 euro/lună pe toată perioada contractuală.

Astfel, un abonat Orange care optează pentru abonamentul Local HD poate plăti în primele 3 luni doar 1,5 euro/lună, taxa pentru chiria echipamentelor HD, iar începând din a patra lună şi taxa de abonament în valoare de 3,5 euro/lună.

În plus, indiferent de abonamentul ales – Local HD, World HD şi Universe HD – clienţii vor avea acces în prima lună la toate canalele incluse în abonamentul Universe HD. Oferta este valabilă pentru o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

Abonaţii la serviciile de telefonie Orange care activează un abonament Orange TV pentru 2 ani beneficiază gratuit de instalarea şi de activarea serviciului. Clienţii care nu beneficiază de această ofertă pot plăti instalarea şi activarea serviciului eşalonat pe toată durata perioadei minime contractuale.

O altă noutate este extinderea numărului de canale care pot fi urmărite pe mai multe tipuri de ecrane. După ce în urmă cu o săptămână serviciul Orange TV a fost lansat şi pentru smartphone şi tabletă prin Orange TV Go, cu 52 de canale disponibile pe mai multe ecrane, acum numărul canalelor s-a îmbogăţit cu 10. Canalele nou introduse sunt: Fashion Box HD, France 24, Mezzo Live HD, Motorvision HD, Museum Channel HD, MyZen TV HD, PVTV HD, Sundance Channel HD, Trace Tropical HD şi Travel Mix.

Serviciul Orange TV poate fi urmărit pe smartphone şi tabletă cu ajutorul aplicaţiei Orange TV Go, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS. Pe PC, serviciul poate fi accesat pe site-ul https://tvgo.orange.ro/ .

Dacă la lansare un abonament Orange TV putea oferi serviciul pe maxim 3 dispozitive în total – 2 televizoare şi un PC – acum serviciul poate fi urmărit pe 6 dispozitive – maxim 3 televizoare, un PC, un smartphone şi o tabletă.

„Datorită dispozitivelor mobile şi tehnologiei din ce în ce mai performante, acum putem profita de orice moment pentru a avea acces la informaţie şi divertisment. Românii iubesc televiziunea, foarte mulţi se uită la televizor acasă şi tot mai mulţi urmăresc ştiri, filme şi videoclipuri în metrou, în staţiile de autobuz sau la birou, în pauză. Pentru ei şi pentru cei care urmează să descopere cât de simplu este acum să ai televiziune oricând ai puţin timp liber am gândit şi am dezvoltat serviciul Orange TV, primul serviciu de televiziune disponibil pe televizor, PC, smartphone şi tabletă din România.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.


16 comentarii despre subiectul „Orange Tv contraatacă: 3 luni de televiziune gratuit și 50% reducere la chiria echipamentelor HD”:
Anonim

super e cea mai tare firma

Anonim

doar abonati Orange...
ceilantii - ramane cum am stabilit! :)

Anonim

PROGRES

Ciptrian

Si eu acum trebuie sa platesc 11.4 euro in loc de 9.9 euro pt universe,dar sunt multumit si asa,merita.Era bine daca te lasau sa cumperi reciverul.

Anonim

Ce spuneam de noua oferta cu ceva timp in urma ? Voila !

Anonim

doar ce spuneam pina sa se lanseze ca nu au de cistigat ,foarte multi sunt pe alte platforme DTH si cu oferta lor nu fac nimic.

Anonim

Se incordeaza micutii de la orange tv se incordeaza. Numai sa nu se dezumfle mai repede de termen :-)

Anonim

ce spuneam eu cu ceva timp in urma ,gen BOOM TV

Anonim

Exact anonim 8:03, exact

Anonim

De cand cu noua oferta,instalez de 3 ori mai mult.Nu exista zi in care sa nu soseasca minim 4-5 instalari.

Anonim

Unii care habar nu au ce prostii debiteaza, compara Orange cu boom.

Anonim

Exemplara miscare:
"Orange România face achiziţii in Antena Group. Preia Antena Play şi GSP TV
18 oct, 00:03 | ECONOMICA.net
Orange România, cel mai mare operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, va achiziţiona GSP TV şi portalul online Antena PLAY din cadrul trustului de presă Antena Group, au declarat pentru ECONOMICA.NET surse din piaţă apropiate celor două companii.
Astfel, în urma acestei achiziţii Orange România ar vrea să liciteze în primăvara anului viitor pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a României pentru perioada 2014 -2015. Operatorul nu deţine în acest moment nici un post de televiziune propriu pe platforma de retransmisie pe satelit Orange TV.

În urma acestei mişcări Orange va intra în competiţie directă cu RCS&RDS, care deţine posturile de televiziune Digi Sport, dar şi cu Romtelecom, companie în al cărei portofoliu intră posturile de televiziune Dolce Sport, în încercarea de a creşte numărul de abonaţi pentru serviciile de televiziune.

Reamintim că Orange România a lansat în această vară serviciile Orange TV, o platformă de satelit care operează din luna iunie a acestui an.

Potrivit aceloraşi surse, Orange România asigură infrastructura pentru emiterea în High Definition ale posturilor de televiziune Antena Group, mingea fiind acum în curtea televiziunilor din Băneasa, care trebuie să investească în partea tehnică pentru a începe să emită în HD pe platforma operatorului telecom.

Astfel, meciurile pe care până acum le puteaţi vedea pe Digi Sport sau Dolce Sport ar putea trece de anul viitor pe GSP TV, post care va aparţine Orange România din această iarnă.

Contactaţi de ECONOMICA.NET, reprezentanţii Orange România au declarat că nu comentează în nici un fel informaţia.

În luna noiembrie se va face tranzacţia pentru platforma Antena Play, care conţine posturile Antena Group plus alte posturi care emit exclusiv online. Acest pas vine după ce RCS&RDS a anunţat că pregăteşte de ceva vreme un portal cu conţinut video online unde utilizatorii vor găsi mai mult decât retransmisia propriilor posturi de televiziune.

Nu am reuşit să aflăm dacă în portofoliul Orange ar putea intra şi celelalte posturi de televiziune ale Antena Group, iar un alt lucru necunoscut este dacă operatorul va mai lăsa GSP TV în pachetul must carry sau îl va băga exclusiv pe platforma DTH Orange TV.
Orange România are peste 10 milioane de utilizatori în portfoliu, cu cele mai mari afaceri în segmentul telecomunicaţiilor de pe piaţa locală, iar anul acesta a făcut mişcări importante prin lansarea reţelei 4G şi a serviciilor Orange TV."
Ziceau unii pe aici ca Orange Tv va fi sortit esecului.Mai ziceau sa vina toamna...Iata toamna a venit,Orange este intr-o ascenziune constanta.
Probabil daca o sa liciteze si o sa castige liga I,o sa le dea frana la multi operatori ce se cred zmei !
Momentan au cel mai mic abonament de pe piata,5 euro cu TVA si chirie inclusa pentru pachetul minim !

florin

E doar un zvon acea stire, anonim, nimic nu e confirmat oficial.

Anonim

A fost si dezmintit intre timp, dar Orange oricum este cel mai bun dth de la noi.

Anonim

incontestabil orange sunt cei mai tari

Anonim

Orange the best!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile