sâmbătă, 7 septembrie 2013

Nou film ROBOCOP

Tema cyborg ( simbioza om - mașină ) este explorată în mod explicit în primul trailer al remake-ului filmului "Robocop".

Cu Joel Kinnaman in rolul principal , noul film spune povestea originala a unui tip rănit, îmbrăcat într-un costum robotic în speranța de a deveni un instrument de bază al aplicarii legii.

Regizat de brazilianul José Padilha, distributia impresionanta a filmului include de asemenea pe Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Jackie Earle Haley, Jennifer Ehle și Michael K. Williams .

Regizorul Padilha a specificat intr-un interviu ce diferenta este între filmul ​​original sau alte filme cu super-eroi și noul său remake .

"Ceea ce distinge RoboCop de cele mai multe filme cu super-eroi este că orice copil care se uită la un film ca "Spider - Man" sau "Iron Man" vrea să fie Spider-Man sau aspiră să fie Iron Man. La RoboCop, situatia e mai tragică si nu au nici o aspirație de a fi RoboCop. Acest film a fost realizat pe baza unui personaj care are mai mult din caracteristicile unui film gen Frankenstein. Nu vrei să fii Frankenstein, deci nici RoboCop. Noul RoboCop întruchipează si o idee filosofică și o idee politică. față de versiunea originala. Si are bineinteles si efecte speciale de ultimă generație."

Noul film Robocop va fi lansat 07 februarie 2014. 


Un comentariu despre subiectul „Nou film ROBOCOP”:
Anonim

Sunt fan Robocop ! Dar parca noul film putea fi facut mai bine !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile