joi, 5 septembrie 2013

Probleme tehnice la Digi Tv Cehia si Slovacia - Programele au fost transmise la liber

Operatorul de satelit al platformei Digi TV Cehia și Slovacia a avut ieri după-amiază și seara cea mai mare problema tehnică din istoria sa, anunţă parabola.cz. Abonații din țările pentru care erau dedicate cele două platforme DTH nu au mai putut receptiona unele programe.

Datorită acestui incident, unele transpondere și programe nu au mai fost criptate. Pe satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest ) și Intelsat 10-02 ( 1 ° Vest ) au fost decriptate temporar serviciile pe frecvențele de 11.900 GHz pol Orizontala, 12.563 GHz polarizare verticala, 12.643 GHz polarizare verticala, 12687 GHz polarizare verticala și 12.717 GHz polarizare verticala.

Datorita lipsei de codare, telespectatorii din intreaga europa au putut viziona la liber canale cum ar fi Digi Sport CZ + SK, Digi Sport 2 SK , HBO Comedy, CBS Drama sau DIGI World.

Conform celor mai recente rapoarte, s-a reușit să rezolve problemele și programele pentru clienții vizati sunt difuzate din nou ca și inainte de incident.

Operatiunile prin satelit din Slovacia ale Digi Tv au fost vândute de către RCS-RDS România către operatorul Slovak Telekom in luna mai 2013. Digi Tv Cehia apartine inca de RCS-RDS.

UPDATE 16 aprilie 2015: RCS-RDS a vândut Digi Tv Cehia. Detalii găsiți AICI.


4 comentarii despre subiectul „Probleme tehnice la Digi Tv Cehia si Slovacia - Programele au fost transmise la liber”:
Claudiu

A fost și la RDS ieri o asemenea scăpare pe cablu. Absolut toate canalele (inclusiv cele premium cum ar fi Maxpack, Adult, etc.) au fost la liber pe Digital. Situația s-a remediat.

costy79ro

Se pregateste ca acolo unde a fost lumina sa devina intuneric !

Anonim

Cred ca a fost problema generala, si pe cablu in Romania programele tv ( toate ! ) era necodate ieri !

Anonim

Da așa e! La Brașov confirm și eu că toate au fost la liber cam pentru o zi jumătate!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile