marți, 10 septembrie 2013

Rusia trece definitiv la televiziunea digitală terestră în anul 2018

Guvernul rus a stabilit noul termen limită pentru oprirea transmisiilor de televiziune analogice terestră.

Potrivit rapoartelor locale, guvernul a ales acum una iulie 2018 ca termen final pentru trecerea definitivă la televiziunea digitala terestră.

Programul exact al tranziției va fi prezentat pe regiuni geografice.

Guvernul din Rusia, care stabilise initial ca data finală a tranzitiei ca fiind sfârșitul anului 2016, a declarat că procesul de tranzitie nu poate fi considerat complet dacă peste 5% din gospodării sunt în imposibilitatea de a recepționa semnal digital terestru de televiziune.

Să sperăm că România nu se va inspira dintr-un astfel de model rusesc de amânare a termenului de implementare a televiziunii digitale terestre.


4 comentarii despre subiectul „Rusia trece definitiv la televiziunea digitală terestră în anul 2018”:
Anonim

Românii se inspira din ce e mai prost, asa ca nu ar fi exclus.

Anonim

Romania are ca data limita 2015 data care a fost stabilita tot printr-o amanare fiind tara membra UE trebuie sa implementeze acest sistem pana la data limita in caz contrar va fi penalizata.

Anonim

Si Rusia avea data limită sfârșitul anului 2016 ;) Ori ce, daca rusii nu sunt in Uniunea Europeana, nu se respecta legile ? Parcă in UE se respectă... De fapt se respecta in EU, daca e in interesul lor, al celor de la putere. Si asta cu DVB-Tu nu prea e.

Anonim

si romania are data limita 2050.....super.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile