joi, 5 septembrie 2013

S-a lansat primul serviciul online de filme 4K ULTRA HD

Sony a lansat serviciul de download Video Unlimited 4K, cu acces la mai mult de 70 de lung metraje in format 4K Ultra HD, printre care si filme artistice și seriale de televiziune.

Conținutul este oferit de Sony Pictures Entertainment si alte case de producție, iar clienții il pot deja închiria sau achiziționa pentru descărcare prin media playerele 4K FMP-X1, pentru a fi redat pe televizoare Sony Ultra HD.

"Am fost inca de la început vârful de lance in dezvoltarea tehnologiei 4K Ultra HD, și am ajuns la un moment important, după cum a promis, cu serviciul Video Unlimited 4K", a declarat presedintele Sony Electronics și COO Phil Molyneux.


Peste 70 de filme artistice și emisiuni TV sunt acum disponibile prin intermediul serviciului, iar o bibliotecă de peste 100 de productii va devenii disponibilă in 4K Ultra HD înainte de sfârșitul anului 2013.

Din productiile disponibile in 4K amintim serialul TV Breaking Bad, precum și filme cum ar fi Moneyball, Think Like A Man, Premium Rush, Ghostbusters, The Amazing Spider-Man, Funny Girl, The Guns of Navarone si multe altele.

În curând vor fi adaugate filmele This is the End, After Earth si Elysium.

Comentand despre lansare, Chris Cookson, președintele Sony Pictures Technologies a spus: "Sony Pictures a lucrat la tehnologia 4K de mai mulți ani. Productia directa in 4K și preluarea de pe pelicula a productiilor mai vechi ne-ar permite teoretic sa transmitem mai multe din informații decat o pelicula cinematografica de 35mm a unui film, în timp ce noile camere 4K, cum ar fi F65, ofera o si mai mare paletă de culori, pentru a ne ajuta sa cream o tot mai captivantă experiență pentru publicul de acasa si din cinematografe."

Pretul unui episoad tv este de 3.99 dolari, în timp ce la filme pretul  este de la 7.99 dolari pentru un serviciu de închiriere de 24 de ore sau 29.99 dolari pentru o achiziție.

Titlurile achiziționate includ si o versiuni digitale cu rezolutie mai mică, fisiere video care permit consumatorilor sa redea conținutul pe televizoare HD sau SD.


Niciun comentariu despre subiectul „S-a lansat primul serviciul online de filme 4K ULTRA HD”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile