marți, 24 septembrie 2013

Schimbări la Romtelecom DTH ( Dolce TV ), pe frecvența 12.596 V ?

Mie nu îmi gaseste la scanare canalele de frecventa 12596 Vertical SR 14050  FEC 7/8 QPSK de la Dolce tv ( Romtelecom DTH ), satelit Hellas Sat 2 ( 39 grade est ).

Asa ca am schimbat Symbol Rate si surpriza a fost ca frecventa a răspuns corespunzator cu SR 30.000, gasind canale de televiziune. Nu stiu daca e de mult timp schimbat, dar văd ca pe King of Sat apare tot cu SR 14050.

Asadar, au marit SR-ul la transponderul amintit sau e doar o eroare de la receptorul meu ?

Fiindca daca intradevar au marit SR-ul de peste două ori, e posibil sa asistam la ceva schimbari de la Romtelecom pe aceasta frecventa (canale noi, calitate mai bună a transmisiei, mutări de canale de pe alte transpondere etc ).

Eventual poate confirmă sau infirmă situatia SR-ului de pe acest transponder un coleg de hobby, abonat sau nu la Romtelecom DTH.


7 comentarii despre subiectul „Schimbări la Romtelecom DTH ( Dolce TV ), pe frecvența 12.596 V ?”:
Anonim

nus acasa acum sa verific dar sunt tare curios daca e adevarat si nu e numai eroare la tine
ca inseamna ca baga poate ceva canale noi Dolce !

Claudiu

Vor baga canale noi si/sau renunta la partajare, s-au saturat de cati clienti au pierdut din cauza Orange! Intr-adevar a fost marit SR-ul de peste 2 ori, de mentionat faptul ca pe acel TP se afla canalele partajate.

Anonim

contraofensiva de toamna incepe.........

Anonim

1. Nu e nici o eroare, au marit sr- ul. 2. Ar cam trebui dth romtelecom sa vina cu ceva programe noi, nu multe dar sa fie ceva. 3. Observ de ceva timp ca king of sat nu mai actualizeaza asa cum o faceau mai demult, au devenit mai lenti.

deo

deo,. sant nou abonat la rtc, de unde va dati seama de anumite modificari ale sistemului dth?
nu vreau sa mor de prost, ms baieti.

Anonim

Pai au receivere profesionale, nu de astea oferite standard de operatori, si pot scana cu blind scan,, Plus unii au experienta de zeci de ani in sateliti, deci pentru ei e simplu sa isi dea seama...

Anonim

un mare fas...inca un meci live din CL...in rest mira

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile