duminică, 15 septembrie 2013

Surpriza de la Focus Sat

Focus Sat a anunțat încă de pe 13 septembrie pe pagina de Facebook că va oferi o "surpriză în premieră" in seara de duminică, 15 septembrie 2013, la ora 20:00.


Ilustrată printr-o oală fierbinte, surpriza s-a lasat asteptată, iar la ora 20:00, Focus Sat a dezvaluit-o.

Nu multi si-au dat seama că de fapt oala de sarmale din imaginea care anunta surpriza era... chiar surpriza.

Probabil anunțarea surprizei a fost o strategie de markenting pentru a prezenta noul clip publicitar al Focus Sat.

La data scrierii articolului, la Focus Sat se puteau receptiona următoarele canale, care au ramas aceleasi si dupa dezvaluirea surprizei, probabil spre dezamăgirea unora dintre abonatii care au sperat la introducerea de noi canale.

Pachet COMPLET ( include pachetele Familia, Mozaic, Cinema, Sport, FilmBox, dar nu include pachetele Panonia si HD ), conform focussat.ro :

TVR 1, TVR 2, Pro TV, Antena 1, Prima TV, B1 TV, Naţional TV, Pro Cinema, Acasă TV, Acasă Gold, Euforia Lifestyle, Film Cafe, Antena 2, Realitatea TV, Antena 3, N 24, Fishing & Hunting, Trinitas, Pro TV International, Diva Universal, Filmbox Basic, MGM, AXN, AXN Sci-Fi, AXN Crime, Blue Hustler*, Cartoon Network*,  TCM**, Minimax**,  Animax, Disney Channel, VH 1, MTV Romania, Favorit TV, Etno TV, Eurosport, Eurosport 2, GSP TV, Sport.ro***,  Sport 1***,  Megamax, Animal Planet, National Geographic, Discovery Channel, TLC, CBS Reality, Sky News, CNN, TV 5,  TV Paprika, Discovery World, Discovery Science, History Channel, Travel Channel, National Geographic Wild, Viasat Explorer, Viasat History. Jim Jam. Nickelodeon. Duck TV. Boomerang. Extreme Sports. MTV Rocks. MTV Dance. VH 1 Classic. Al Jazeera. MTV Hits. HBO. HBO Comedy. CineMAX. Filmbox Family, Filmbox Extra 1, Hustler TV, Daring TV .

* Cartoon Network intre orele 06:00 – 22:00; TCM intre orele 22:00 – 06:00
** Minimax intre orele 06:00 – 20:00; Animax intre orele 20:00 – 06:00
*** Sport 1 intre orele 22:00-07:00; Megamax intre orele 07:00-22:00

Pachet HD: HD Discovery Channel HD, History Channel HD, Travel Channel HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Sundance HD, Animal Planet HD, Da Vinci U ( SD )

Pachet PANONIA: TV2, ATV, Cool TV, Echo TV, Hir TV, m1, m2, RTL Klub, Story TV 4, Film+, Nota TV, Sport M, Duna, Duna World, Story 5, Minimax, RTL II, Sorozat +, Prizma, Muszika TV, TV Paprika.

Televiziuni FTA transmise pe acelasi satelit:

Romania TV, Kanal D, U TV, Speranţa TV, Mynele TV, TV Lux, Poker Channel, 1 Music Channel, France 24, Look TV, Credo TV

Update 1 septembrie 2014, ora 17:00 - Începand cu 1 septembrie 2014, televiziunile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia Lifestyle și ZU TV sunt transmise prin serviciul DTH ( televiziune prin satelit ) Focus Sat ( UPC Romania ). Detalii gasiti AICI.


48 de comentarii despre subiectul „Surpriza de la Focus Sat”:
Anonim

ar trebui atentionat cna ptr batjocorirea romanilor in propria tara

Anonim

Ce treaba are CNA cu o tehnică de marketing perfect legală ?

George

La Multi Ani Focus Sat :)

Anonim

Focus Sat a fost lansat in februarie 2005, deci nu e ziua Focus Sat. Poate o fi incurcat calendarul si s-o fii gandit ca e 1 aprilie 2014, dar mai e pana atunci.

Anonim

in curand canale noi la focus sat ha ha

Anonim

Hocus Pocus Sat ! uite sarmaua :)))))))viitoarea, mare surpriza va fi;uite micu:)

Anonim

urmatoarea tragere in octombrie

popovici

sunt un client vechi si sunt profund dezamagit de felul in care va bateti joc de noi domnilor de la focus

irlandezuzu

sunt un client vechi... destul de mulțumit... încă mai așteptăm HD-urile autohtone, în rest toate bune...

Anonim

Romanul (sa nu trantesc alta caracterizare)vrea 150 de programe,daca se poate degeaba ! Ce vreti la 26 ron cu TVA ?Pretul este fix,nu fluctueaza dupa cursul euro,grila este foarte OK pentru multi,nu se percep chirii pentru stb-uri,acum se dau doua stb in custodie de prima data.
Nu exista DTH ce da inca echipamente in custodie,cu asa grila de programe,la asa pret !
Nu va convine exista alte optiuni,alte DTH-uri,evident mai scumpe si cu aceleasi programe,poate chiar mai putine.Lasati gargara,concentrati-va pe lucruri utile !

mari

Pai gargara a facut-o Focus Sat. A facut o gargara mare ( ca sa nu zic altfel ) facandu-ma pe mine ca abonata Focus Sat care platesc 70 lei numai abonamentul ( nu 26 lei ) sa astept cu maxima rabdare noutatile si cand au aparut, ce sa vezi, era doar o oala de sarmale, publicitate mai exact. Asta denota lipsa de respect.

Asa ca lasa tu gargara si concentreaza-te pe lucruri utile, nu pe jignirea altor cititori.

Imi place de voi astia de sustineti diverse firme de tv , cand va lauda firma favorita e bine si taceti mâlc, iar cand se face o critica vag ironica si fina, sariti de partea dorsala in sus. Nu ati auzit de echilibru ? Invatati de aici.

Anonim

anonimule cu gargara ai emotii ca ai putea ramane fara sarmale?

Anonim

Pachet baza FocusSat 26ron nu .....

Anonim

pachet baza focus sat ,vax varza fata de ceilalti ,nu merita nici10 roni

Anonim

ordinea plecarii rcs-rds,upc-focussat .raman ai nostri

Anonim

focus sat o rusine ptr upc intr-adevar

Anonim

Mari,informeaza-te pe site-ul Focus(vad ca stii cum se foloseste internetul) inainte de a tasta prostii,ineptii,dezinformari.Nu am facut referire directa asupra nici unei persoane,nu am jignit pe nimeni.Este o discutie si o replica generala.Daca cineva se simte "vinovat" asta este alta treaba.
Habar nu ai ce ai platit,pentru ce ai platit.Tipic romanesc,arunci cu noroi,fara sa stii "de ce".Iti explic eu ce trebuia sa stii,ce trebuia sa citesti, inainte de a instala,sau ce trebuia sa intrebi instalatorul:
Ai platit 70 ron taxa de activare la instalare,in speta cartela V2.Pentru acesti bani primesti,1 luna pachetul total si doua luni pachetul Mozaic + Familia.In total timp de 3 luni ti se ofera pachete de 1x51ron+2x37ron.Socoteste,atat poti face.Ai platit 70 ron si vizionezi 3 luni.Calculeaza media !
Nu exista 70 ron abonament la Focus Sat cum eronat scrii.Pachetul total este 51 ron si include peste 100 de programe,mai putin cele maghiare ce sunt la pachetul complet.
"Nu mor caii cand vor cainii".Identic Focus-ul nu va inchide portile cand vrea o minoritate dezinformata sau rauvoitoare.Sunt 5 clienti nemultumiti si 500 multumiti.Asa este la toate DTH-urile.
Deocamdata in mediul rural,pretul decide,nu programele HD,nu multitudinea de programe.A inceput Orange cu ale sale HD-uri faimoase.In 3 luni s-au instalat zonal sub 20 pachete world HD si sub 10 conexiuni la tv full HD.Restul (cateva sute) la cinescop.
Romanul cu venituri medii si mici,ce munceste 8-10 ore pe zi, are un pachet personal de 10-15 programe pe care le vizioneaza seara.Altele nu il intereseaza.Tv-nautii ce nu au ocupatie,stau lipiti de telecomanda 15 ore pe zi,evident vor 1500 de programe.Cum sa fie multumiti toti?

Anonim

Domnilor si doamnelor anonimi,gramatica limbii romane precizeaza ca o propozitie se incepe cu litera mare.Deasemenea trebuie sa existe subiect si predicat in continut,prescurtarile au un anumit format.
Mergeti la scoala,revizuiti-va educatia,poate reusiti sa scrieti corect.Ati promovat bacalaureatul?
Vad ca la tastatura reusiti sa butonati,ati invatat in ciuda lipsurilor.Sunt convins ca efectuarea in scris pe o coala de hartie a unei extrageri de radical sau o impartire cu 3-4 zecimale, este deja prea mult pentru voi.
In schimb mari genii in telecomunicatii cum va simtiti ,faceti bilantul Focus Sat.O duc mai bine ca voi ,stati linistiti !Asat slabi sau "varza" cum sunt, au multi clienti !

Anonim

Au cel mai accesibil sistem de plata cu mai multe posibilitati.

DTH Fan

Da, au enorma cifra de 306.000 de clienti pe care nu ii respecta. Adevarul ca reclama aia nu trebuia promovata asa pe pagina aia de Facebook, a crea multe sperante desarte. Pe viitor sa nu mai faca asta. Eu eram mare fan al Focus Sat, dar dupa ce tu, ca reprezentant al intereselor Focus Sat ( nu stiu daca lucrezi pe acolo sau nu, dar asta nu e important ) spui "Focus-ul nu va inchide portile cand vrea o minoritate dezinformata sau rauvoitoare", aici dovedesti lipsa mare de bun simt. Pai pe mine, care apreciam Focus Sat, si care simt ca fac parte din aceasta comunitate, fiindca si eu comentez pe aici la comentarii, m-ai jignit.SI m-ai facut sa regret ca am apreciat Focus Sat. Vedeti deci unde e problema la Focus Sat? Lipsa de respect si marketing prost. Deci aici trebuie UPC sa lucreze cu voi. Sau cu altii noi.

detrax

Ce sa se informeze pe siteul Focus, ca aia pun 3 comunicate pe an ? :-) Luati exemplu de la altii.

gean

Tu cel cu gramatica, eu am instalat antene pentru Focus Sat. Vrei sa iti dau copy-paste in email la o informare de la Focus Sat, sa vezi cate zeci de greseli elementare de semantica si gramatica limbii romane au in comunicari ? :))))))))) Dar nu e nevoie, ca stiu toti instalatorii asta, uneori e greu de tot sa intelegi ce vor sa spuna acolo.

Asa ca nu mai comenta de acea doamna care si-a exprimat liber parerea, ca poate nici nu stii ce varsta are dumneaei, putea sa iti fie mama.

Laurentiu

Vedeti ca anonimul acela e flamer, poate e chiar impotriva Focus Sat si aplica tehnica de laudă ca sa primeasca apoi raspunsuri opuse negative si sa isi atinga scopul de criticare Focus Sat. Sincer ma mir, Detrax ca nu ti-ai dat seama de aceasta tehnica aplicata de respectivul comentator.

detrax

Ai perfecta dreptate, mea culpa, nu mi-am dat seama ca e flamer. Da anonim, asa e, Focus Sat e cel mai tare, cel mai ieftin, cel mai serios, cel mai calitativ. Nu mi-am dat seama pana nu ai scris tu. Stimati colegi de hobby, mergeti cu totii la Focus Sat si nu veti regreta ! Focus Sat = numarul 1 ! :-)

Anonim

Ce scrie minoritatea asta antipatica de 5 oameni de pe aici ( apropo vezi ca suntem vreo cateva mii pe zi, dar nu toti comenteaza ) e nimic in comparatie cu ce scrie comunitate "antipatica" de pe pagina voastra Focus Sat de Facebook, exact la articolul cu prezentarea suprizei, respectiv videoclipul de publicitate tv:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151872519533872

Johannes Erich Storch Asta e surpriza?
Emanuel Eman Ce mare dezamagire !
FG DjRadio Romania am vazut reclama asta la tv
Johannes Erich Storch Oricum va dau un like pt anunt!
FG DjRadio Romania atata tot??????????????? mno mutam fain ce sa zic
Andu Pătru =))))))))))))))))))))))))
FG DjRadio Romania Dezamagit
Dobre Dan si eu care ma gandeam la introducerea unor noi posturi in grila...
Johannes Erich Storch Mai sunt 6 luni jumate pana pe 1. Aprilie
Emanuel Eman Puteati sa puneti acest video din prima data pe pagina, nu sa asteptam atat pentru un video, daca era canale noi mai ziceam.
FG DjRadio Romania corect
Bogdan Catalin Ursachianu se aude ceva de vreun id discovery??
Razvan Ionut :)))) la cate bunatati leau dat ...trebuia sa faca o reincarcare Focussat FAMILIA DE 12 LUNI :)))
Petre Bancila Sarmalele .
Razvan Ionut pt sarmale??? trebuia un pachet sport :)))
Stanis Nicusor mie mi-a placut cum au jucat actorii ori cum haioasa reclama
Gabriela Lupusoru Atata tot???????????
Stanis Nicusor plus ca era sa uite sarmalele
Dorobantu Petrus Ce tare e! Felicitari!
Johannes Erich Storch A fost o intentie buna din partea FCS dar asteptarile au fost mari, de aceea si dezamagirea.
Eugen Ionescu m-am dezumflat ca un balon... fssssssssssss! very disappointing
Dan Pascu va bateti joc de clienti... eu va dau unlike. nu ma mai intereseaza
Ioana Pissyy reclama e frumoasa imi place dar astept noi modificari dragii mei siti bine la ce ma refer ... nu mai insist dar sper sa rezolvati problema cu INFO CHANNEL , va salut cu RESPECT
Marius Pele Asta era surpriza? Tare de tot
Marius Pele Asta ar fi o surpriză, cel puți pentru copii..
Johannes Erich Storch Sunt sigur ca vor mai urma alte noutati, asta a fost probabil sa testeze reactia fanilor.
Rdi-forum Inf Mmmmmda, sarmalele ca, sarmalele dar unde sunt noile programe? in oala cu sarmale desigur.......
Nelutu Ion PAI asta o stieam
Nelutu Ion CE VA NOU
Neamtu Stefan ce mai supriza mai bine spus o pacaleala daca spuneati ca mai introduceti si voi niste programe doi cum ar fi moldova 1 disney junior comedy central extra tvr news tvr3 visat nature asta ar fi o supriza placuta pentru abonati sunt dezamagit ca toti ceilanti abonati.
Emanuel Eman Am vazut reclama azi la TV pe Antena 1.
Johannes Erich Storch Eu nu sunt dezamagit pt ca nu ma asteptam la ceva mare. Cei care au stat cu sufletul la gura intr-adevar sunt dezamagiti tare! Incet, incet se apropie 1. Octombrie...
Covasnianu Adrian se intampla ceva "spectaculos" pe 1 octombrie? Sau apare un nou episod din reclama lansata pe 15 septembrie. Posibil in episodul 2 vine bunica si cu porcul/mielul/vaca pentru a-l pune in portbagaj.

gean

No commment :PPPP Cel putin Focus Sat au un merit: nu au cenzurat comentariile negative, adica majoritatea, nu minoritatea. :P

Cristina Magherescu

Si uite asa voi care comentati pe aici si voi de la HD Satelit ati mai creat o modalitate de promovare a Focus Sat, fara sa va dati seama! Ba ati mai pus si linkuri, lol ! Felicitari !

Laurentiu

Ai dreptate, Cristina. Faza e ca despre temele astea discutam pe aici, despre televiziuni, DTH-uri, tv cablu si asa mai departe. Automat orice articol care il posteaza aici si orice comentam noi apoi, indiferent ca pozitiv sau negativ, poate fi privit ca publicitate pentru firma in discutie. Indiferent care e aia. Oricum in general articolele sunt pozitive, prezinta noi oferte, dar e binevenit si cate un articol de atentionare, ca sa nu mai faca firmele greseli atat de puerile pe viitor. Ca e tot spre binele companilor o astfel de atragere a atentiei asupra greselii. Si face bine si la credibilitate. Ca daca lauzi non-stop fara sa mai si critici, cine te mai crede cand lauzi ? Eu asa cred ca gandeste oricine are un ziar, un site, un blog, un forum, un radio, o revista, o televiziune. Cu scuzele de rigoare daca gresesc.

Anonim

priviti la ce au celelalte dth si apoi vorbiti tovarasilor .ati pirdut otv si acum va agatati cu disperare de focus ,cel mai slab si parsiv dth .ati pierdut contactul cu realitatea va meritati soartea

Anonim

in sfarsit am aflat unde lucrezi detrax ,traiesti cu frica in san,imipare rau ptr tine flocusule

alexe

Anonim de la 18 septembrie 2013, 08:07 care o jignesti pe Mari, poate ea chiar plateste 70 Ron LUNAR pe abonament:

Focus Sat COMPLET 1 lună - PRET: 60 lei (TVA inclus) plus 10 lei pe luna pachetul HD si / sau Panonia, care nu sunt incluse in Complet.

detrax

Anonim din 18 septembrie 2013, 11:14 , cum ti-ai dat seama ca lucrez la Focus Sat? Tu nu vezi ca eu fac ironie si critici asupra Focus Sat ? Ma citez singur:

Critica: "Ce sa se informeze pe siteul Focus, ca aia pun 3 comunicate pe an ? :-) Luati exemplu de la altii."

Ironie: "Ai perfecta dreptate, mea culpa, nu mi-am dat seama ca e flamer. Da anonim, asa e, Focus Sat e cel mai tare, cel mai ieftin, cel mai serios, cel mai calitativ. Nu mi-am dat seama pana nu ai scris tu. Stimati colegi de hobby, mergeti cu totii la Focus Sat si nu veti regreta ! Focus Sat = numarul 1 ! :-)"

De aici tu deduc ca lucrez la Focus Sat? Deci imi cer scuze pentru ce voi afirma, dar ori ai un IQ redus, ori faci misto, pentru ca deductia ta, rezultata din afirmatiile mele negative asupra Focus Sat, despre subiectul in discutie, este gresita. Din afirmatiile mele impotriva Focus Sat rezulta ca as lucra la alt operator. Ia spune-mi ce deduci din urmatoarele 5 rânduri cumulate, cu logica ta de fier ruginit ?

Focus Sat e cel mai tare, mergeti la ei !
RCS e cel mai tare, mergeti la ei !
Romtelecom e cel mai tare, mergeti la ei !
RCS-RDS e cel mai tare, mergeti la ei !
Orange Tv e cel mai tare, mergeti la ei !

Ups, te-am pus in dificultate. Oare la cine lucrez? Si ca sa iti dau raspunsul, sa nu stai prea mult pe ganduri si sa scapi de paranoia: laudandu-i pe toti, inseamna ca la nici unul.

Acum, intrebandu-te pe tine, te rog sa imi raspunzi sincer:

Care este cel mai bun operator de servicii tv din Romania ? Ca sa imi dau seama la cine lucrezi tu. Daca nu imi vei da un raspuns exact, voi considera ca tu tot ce comentezi pe aici faci misto.

Dupa ce imi vei da raspunsul cu operatorul pe care il crezi cel mai bun, iti dau si un sfat sa scapi de stres: "Muta-te la ei si fii fericit".

gean

detrax, ce iti pui mintea cu copilul ala? Sau poate e vreun pensionar fara ocupatie. Oricum , Like pentru pledoarie. Fac pariu ca i s-a scurtcircuitat procesorul Pentrum 3.

DTH Fan

E pensionar cred, ca vad ca foloseste des cuvintele "tovarași", "cenzură", "comunism" si "dictatura" pe tot blogul. Probabil are reminescențe din epoca lui Ceausescu, a fost marcat si acum refulează. Poate asociaza Focus Sat cu comunismul, cine stie, sunt multi necajiti pe net.

Laurentiu

detrax, ai avut o scapare si ai sris de doua ori RCS, cred ca lucrezi la RCS :)))))))))

detrax

M-ai prins, mea culpa ! :-) Am abonament la Digi Tv, intradevar ! Adevarul ca as vrea eu sa lucrez la RCS, ca au salarii de zeci de milioane pe la relatii telefonice, nu 9 milioane cum castigam eu ca sudor amarat, vai de mine! Noroc ca ma mai distrez cu low IQ-isti pe aici pe blog, mai trece supararea ca sunt somer.

Laurentiu

detrax, la cat stii despre sateliti si tehnica, chiar ar trebui sa iti depui un CV la o firma de telecomunicatii, sa te angajezi la ei, ar avea numai de castigat. Chiar si ca operator telefonic si tot ar fi un plus pentru ei.

Administrator

Se poate reveni ontopic? Mulțumesc pentru înțelegere.

BUTURUGA

mai gean,detrax din cauza unora ca voi romania este pe ultimul loc in ue.nu sunteti perfectionisti .ptr a progresa si supravietui toate vietuitoarele lasa sa moara pe cel mai slab adaptat ,in cazul nostru focus.concurenta este mama progresului iar critica spaima inadaptatului ,nu spun nimic despre celelalte dth fiindca nu e cazul decamdata .sunt abonat la focus si la un alt dth .diferenta e enorma.ma intrbati de ce nu plecde la focus .imi place sa lupt ptr a constientiza pe uni ca voi care au in vocabular cateva cuvinte ex pensionar copil.nu sun pensionar nici copil

alexe

"Pensionar" si "copil" nu sunt cuvinte urâte, dar ale tale expresii "flocusist" sau "tovarasi" ( cu aluzie clară la comunisti ) sunt. Asa că scuteste-ne cu perfecțiunea ta, ca nu ai nici 1% din logica si capacitatea de exprimare a unora ca detrax sau gean. Esti o nulitate absoluta și în fata mea, asa ca mergi si vaicarește-te pe alte bloguri, ca nu ne intereseaza obsesia ta la comentarii pe întreg blogul împotriva Focus Sat. Întai perfecționează-ți tu limbajul, vocabularul și logica si apoi poți da lecții altora despre ce înseamna sa fii român care iubeste perfecțiunea ( vezi ca România se scrie cu majusculă, mai pe înțelesul tău cu literă mare).

gean

Buturuga, pentru a face o campanie de constientizare a perfectiunii cum vrei tu, ai nevoie de idei clare, capacitate de exprimare, cultura vasta, limbaj decent. Tie iti lipsesc toate. Pe tine de fapt te intereseaza sa "sa moara pe cel mai slab adaptat ,in cazul nostru focus", ca sa te citez. Asta e campania ta de fapt, pe care ai recunoscut-o fără să vrei.

Sa iti pun ceva: nici pe mine nu ma intereseaza falsa ta campanie, cu comentarii fără valore cognitivă. Cât îți trebui ca sa it dai seama de cât de nulitate esti, vorba lui alexe ?

Anonim

nu pricep de ce nu pot traduce focus sat canalul film box

alexe

Nea Buturuga anonim, nu auzi frate sa ne lasi in pace cu obseesia ta cu Film Box si cu Focus Sat ? Du-te frate la un control, ca pe noi nu ne impresionezi sigur in mod placut.

buturuga

am inteles ca mai toti astia destepti sunteti someri ,va descurcati al naibii de bine in viata ,gasitiva de lucru si apoi cascati gura

Anonim

tovarasi flocusisti nu mai faceti frectie la piciorul de lemn

DTH Fan

Prietene anonim Buturuga, tu chiar nu intelegi ca jignirile tale inculte nu interseaza pe nimeni ? Ai fost depasit dramatic intelectual si ai inceput sa injuri si sa jignesti, fiindca atat mai poti debita ? Du-te frate la un control psihologic si apoi mai revin-o sa ne spui "Buna ziua" si sa ai pretentii la o conversatie.

claudyu

Eu observ ca subtitrarea la canalul FilmBox e subtitrat corect. Zicea unu aici ca nu are subtitrare, eu vad ca are si merge perfect.

Anonim

Decizia nr. 599 din 31.10.2013 privind RESPINGEREA solicitării de modificare a Deciziei nr. 540 din 17.10.2013 formulată de S.C. FOCUS SAT ROMÂNIA S.R.L.

S.C. FOCUS SAT ROMÂNIA S.R.L.

Bucureşti, Şos. Olteniţei, nr. 35-37, parter, camera 1, sector 4

Întrunit în şedinţa publică din 31 octombrie 2013 Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat în discuţie adresa înregistrată cu nr. 11415/22.10.2013, prin care S.C. Focus Sat România S.R.L. solicită reanalizarea Deciziei nr. 540/17.10.2013 şi acordarea unui termen de intrare în legalitate, aducând ca şi argument Decizia CNA nr. 9/2008 prin care Consiuliul a acordat unui radiodifuzor un termen de 45 de zile de intrare în legalitate.

Analizând solicitarea, Consiliul a apreciat referitor la argumentul invocat că acesta nu este de natură să atragă adoptarea unei soluţii similare având în vedere că situaţiile în cauză sunt diferite. Astfel, prin Decizia nr. 9/2008 s-a acordat unui radiodifuzor un termen de 45 de zile pentru intrarea în emisie a unui post de radio, iar petenta solicită un termen pentru intarea în legalitate, în speţă amânarea modificării unui aviz de retransmisie ce cuprinde servicii de programe pentru care distribuitorul nu mai are acordul radiodifuzorului de a le retransmite.

Faţă de aceste aspecte, Consiliul a decis, cu respectarea dispoziţiilor art. 15 din Legea audiovizualului, cu modificările şi completările ulterioare, respingerea solicitării de modificare a Deciziei 540/2013, formulată de S.C. FOCUS SAT ROMÂNIA S.R.L.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile