sâmbătă, 21 septembrie 2013

Televiziunea Comedy Central revine la Digi Tv Ungaria, iar AXN este eliminat ?

Pe 25 octombrie 2013, după mai mult de 3 ani, revine la DTH-ul RCS-RDS din țara vecină televiziunea Comedy Central, anunță dtvnews.hu. De asemenea, în acel moment va fi eliminat din grila și canalul AXN, dar va fi introdus Nickelodeon, conform sursei citate.

Eliminarea din grilă pe 8 ianuarie 2010 a Comedy Central a produs indignare printre multi dintre abonatii Digi Tv din Ungaria.

Totusi, până la confirmarea oficială, invit abonatii Digi Tv Hu să trateze stirea ca pe un zvon.

Comedy Central este un post de televiziune, prin cablu și satelit, american ce prezintă, în general, programe de comedie.

Din 2006, versiuni locale ale Comedy Central s-au transmis și în Europa incluzând Suedia (Comedy Central Sweden), Polonia (Comedy Central Polska), Germania (Comedy Central Deutschland), the Olanda, Italia (Comedy Central Italia), Ungaria și în UK și Irlanda.

Televiziunea, care este detinuta de MTV Networks Entertainment Group, o divizie a Viacom ( mai exact susidiara Viacom Media Networks) a fost lansată pe 1 aprilie 1991, când canalul MTV HA! și canalul Comedy Channel al HBO s-au unit.

Comedy Central are in grila productii cum ar fi The Daily Show with Jon Stewart, The Colbert Report, South Park, Tosh.0, John Oliver's NY Stand-Up Show, Brickleberry, Key & Peele, Inside Amy Schumer, Workaholics, Community, Futurama, Roast of James Franco etc.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea Comedy Central revine la Digi Tv Ungaria, iar AXN este eliminat ?”:
Anonim

poate il baga si la digitv din romania ?

gean

Poate scoate AXN si din Romania mai degraba si lasa doar AXN Black si AXN White!!

Anonim

Super Romtelecomu are si filmboxu si comedy central si pachetul bollywood

Anonim

sa vezi cand scoate romtelecomu discovery ce super o sa fie

Anonim

Să nu faceți confuzii! În româia e doar COMEDY CENTRAL EXTRA! Sunt canale diferite!

detrax

Nu conteaza, e aceeasi firma care detine ambele televiziuni, si Comedy Central si Comedy Central Extra. Daca s-au inteles pentru Comedy Central pentru Ungaria ( care deja emite la 0,8 grade vest ), pot sa se inteleagă si pentru Comedy Central Extra pentru Romania, care emite pe acelasi satelit si are subtitrare in română. Sau nu pot sa se inteleaga cu Viacom decat pentru Ungaria ?

Anonim

E pe dth- ul de la romtelecom acest comedy central, dar nustiu, parca i lipseste ceva ca sa fie un comedy central. N are un important ingredient ca sa l faca cu adevarat COMEDY. Parca e neterminat

Anonim

Nu o fi varianta originala, poate de aia.. E una cu muraturi multe, pentru romani obositi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile