luni, 23 septembrie 2013

Voyo va utiliza platforma Alticast pe receptoarele sale dedicate tv prin protocol IP

CME va implementa platforma Alticast pe receptoare dedicate tv prin protocol IP ( despre care am discutat pe HD Satelit in articolul de aici ), permitand utilizatorilor acces direct la continut video la cerere pe baza de abonament. Colaborarea a fost anuntata de aproximativ un an de către lticast.com, iar acum se pare ca s-a materializat.

Acesta tehnologie va rula inițial în Republica Cehă, înainte de a fi introdusa si în alte teritorii unde CME oferă servicii.

Platforma AltiPlatform de la Alticast se bazează pe standarde deschise și se poate dezvolta pentru a se adapta noilor cerințe, inclusiv aplicații HTML5, Microsoft PlayReady DRM, DASH.

"Suntem foarte incantati de noua si uimitoarea experiență pe care platforma o oferă", a declarat Claudiu Paraschiv, șeful de tehnologie de la CME.

"Consumatorii doresc în primul rând să urmărească televiziuni standard, dar pe măsură ce piața a evoluat, cererea pentru servicii interactive și de conținut a crescut și ea. Alticast a permis CME să ofere aplicațiile și conținutul dorit de abonații noștri in trecut si ne va ajuta si in viitor".

AltiPlatform este folosită in peste 30 de milioane de dispozitive din intreaga lume, inclusiv receivere, televizoare smart, telefoane mobile și dispozitive portabile, playere Blu-ray Disc, precum și calculatoare personale.

"Alticast este încântat să colaboreze cu CME și să ofere această o nouă experiență abonatiilor CME. Alticast va continua să sprijine și să dezvolte aplicații interesante, care îi vor permite companiei CME să își crească numărrul de abonati, precum și lanseze noi servicii generatoare de venituri ", a declarat Thomas Jung, OCP, Alticast.


Niciun comentariu despre subiectul „Voyo va utiliza platforma Alticast pe receptoarele sale dedicate tv prin protocol IP”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile