joi, 19 septembrie 2013

Youtube activează vizionarea offline

Din noiembrie 2013, utilizatorii vor putea să descarce clipuri video pentru a le viziona mai târziu, utilizând aplicația YouTube pentru dispozitive mobile.

Alte aplicații video, cum ar fi iPlayer BBC, permit deja utilizatorilor să descarce clipuri video pentru a le viziona mai târziu, cu ștergere automată în timp.

YouTube spune că utilizatorii vor putea viziona offline ( fara conexiune la internet ) clipuri video pe care le-au descarcat când aveau acces online, atâta timp cât dispozitivul folosit a fost activ pe internet ( cu aplicația mobilă ) cel puțin o dată la fiecare 48 de ore.

"Această caracteristică va permite utilizatorilor să descarce videoclipuri pe dispozitivul lor mobil, pentru a le viziona atunci când o conexiune la internet nu este disponibilă. Fanii vor putea să se  bucura de filmele și videoclipurile preferate fără să mai fie întreruptă vizionarea de lipsa internetului, de exemplu atunci când fac naveta spre scoală sau locul de muncă în autobuz", mai anunță Youtube.

Download aplicatia Youtube pentru Android de AICI si pentru iOS de AICI.

PS: Exista deja de mult timp alte aplicatii terțe care fac download ale videoclipurilor Youtube, dar aceste aplicatii terțe sunt catalogate ca unele ce încalca regulamentul Youtube si drepturile de autor ale videoclipurilor. Va rugam sa nu postati denumiri si linkuri catre acestea. Multumim pentru intelegere.


5 comentarii despre subiectul „Youtube activează vizionarea offline”:
Anonim

E o chestie foarte buna !

Gabi

Google nu a permis acest lucru pana acum, deoarece ei castiga bani din accesari si reclame.
Pentru Android exista de mult timp o aplicatie de descarcat continutul offline si functioneaza foarte bine (nu este inclusa in google play, din considerentele de mai sus).

Laurentiu

Cu siguranta exista, si chiar mai multe, dar descarcarea si folosirea dupa bunul plac ( mutare, copiere, repostare ) a respectivelor fisiere descarcate de pe Youtube este privita ca o incalcare a drepturilor de autor, iar acele aplicatii nu sunt agreate de Youtube si de titularii de drepturi de autor, ultimii dintre acestia agreeând insa postarea pe Youtube, fiindca le aduce bani. Posibilitatea pe care o va oferi noul update al aplicatiei Youtube probabil va fi doar aceea de a viziona videoclipurile exclusiv in respectiva aplicatie Youtube.

Anonim

Și pe iOS mai exista așa ceva... Am vreo 3 aplicații, iar pe PC sunt mai multe, dar unul e cel mai bun! Și e un program la care, dacă vrei anumite facilități trebuie să dai bani! Nu e făcut de hackeri, etc., ci de o companie serioasă!

Laurentiu

Nu zice nimeni ca sunt facute de hackeri, ci sunt facute de firme "serioase" care pun la dispozitie unelte de incalcat drepturile de autor ale videoclipurilor, dar si termenii de utilizare Youtube. E greu de inteles asta in Romania.

http://www.youtube.com/static?template=terms

"Sunteţi de acord să nu accesaţi Conţinut pentru niciun alt scop, cu excepţia folosului personal, necomercial exclusiv în conformitate cu scopul şi permisiunea implicate de funcţionarea normală a Serviciilor, şi NUMAI PENTRU STREAMING. „Streaming" înseamnă transmiterea digitală concomitentă de material prin YouTube pe Internet către un dispozitiv conectat la Internet acţionat de un utilizator în aşa fel încât informaţiile sunt destinate vizualizării în timp real, iar NU DESCARCARII (FIE PERMANENT, FIE PROVIZORIU), copierii, păstrării sau redistribuirii de către utilizator."

"Acest Conţinut NU POATE FI DESCARCAT, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afişat, vândut, licenţiat sau exploatat în alt fel în niciun alt scop, fără acordul prealabil scris al YouTube sau, unde este cazul, al licenţiatorilor YouTube. YouTube şi licenţiatorii acestuia îşi rezervă toate drepturile care nu sunt acordate expres în sau asupra Conţinutului lor."

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile