joi, 21 noiembrie 2013

Un operator tv oferă în chirie receivere cu Android 4.2

Operatorul francez SFR a început să ofere clienților un nou receiver hibrid bazat pe sistemul de operare Android 4.2, care combină accesul la canalele de televiziune și la aplicațiile Google Play.


Noua receiver este disponibil pentru închiriere cu 3 euro lunar și transformă televizorul într-unul cu acces la serviciile Google TV, inclusiv YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, are browserul de internet Google Chrome, dar și Picassa și sute de alte aplicații de pe PlayStore.

Receiverul oferă de asemenea acces la zeci de posturi de radio și la portalurile video ( MyTF1 , 6play, Pluzz ) ale principalilor radiodifuzori din Franța.

În plus, telespectatorii vor avea acces la clubul video al operatorului SFR, o bibliotecă video la cerere ( VOD ) ce cuprinde peste 3.000 de titluri.

Receiverul este dotat cu placă de rețea dual-band Wi-Fi. Conectarea la televizor se realizează printr-un cablu HDMI.

Receptorul are și două porturi USB ( prin care se poate conecta un hard-disk extern), putând fi utilizat astfel ca media player capabil să redea mai multe codec-uri audio și video, inclusiv Dolby Digital și DTS.

Noul receptor este destinat în principal clienților care nu sunt abonati la serviciul tv prin protocol IP, dar poate fi utilizat și de către clienții tv prin protocol IP care doresc mai mult conținut web tv sau un al doilea receiver pentru acasă.


Niciun comentariu despre subiectul „Un operator tv oferă în chirie receivere cu Android 4.2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile