vineri, 11 aprilie 2014

Toate televiziunile Digi RCS-RDS vor difuza publicitate

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat ieri, cu 7 voturi pentru si unul impotriva, difuzarea de publicitate pe canalele RCS-RDS: Digi24 ( inclusiv staţiile locale din Craiova, Constanta, Timişoara, Iasi, Oradea si viitoarea televiziune regională din Galati), DigiFilm, Digi World, Digi Life,Digi Animal World.

Publicitatea pe canalele Digi24 va reprezenta 20% din programele difuzate, ceea ce va reduce procentul programele de informare de la 60% la 50%. De asemenea, programele educative, religioase si culturale se vor diminua de 30% la 25%, iar programele de divertisment de la 10% la 5%.

A fost aprobata si cresterea procentului de publicitate pe televiziunile Digi Sport, de la 2,5 % la 20%, in detrimentul programelor de divertisment şi a altor tipuri de programe, care au fost reduse de la 82,50% la 65%. Procentul de programe informative a rămas constant pe canalele DigiSport, respectiv de 15%.

RCS-RDS detine 13 licente de televiziune ( 6 prin satelit si 7 prin reţele de comunicaţii electronice ).


2 comentarii despre subiectul „Toate televiziunile Digi RCS-RDS vor difuza publicitate”:
Anonim

nevoia de dezvoltare

Anonim

macar de ar pune pe digi film publicitate doar la inceputul si sfarsitul filmului. Macar atat daca tot platesc suplimentar 3 lei pentru acest program. La restul nu ma deranjeaza daca pun publicitate, caci sunt incluse in abonamentul standard.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile