marți, 3 iunie 2014

Google Chrome 64 bits - Download varianta Canary și varianta Developer

Google a lansat versiuni de testare ale browserului Chrome pentru PC-uri cu sistem de operare pe 64 de biți, o decizie care va îmbunătăți performanța, securitatea și stabilitatea acestui browser web.

"Cea mai mare parte a utilizatorilor noștri au acum sisteme capabile să ruleze aplicații pe 64 de biți, iar această versiune de Chrome profita din plin de aceste noi capacități", a anuntat un programator al browserului Chrome, care a subliniat trei avantaje:

- procesoarele pe 64 de biți au mai multe sloturi de memorie de mare viteză numite registre, care pot accelera performanță.
- Pe Windows 8, Chrome poate profita de o tehnologie numită "address space randomization", care îngreuneaza tentativele hackerilor de a sparge un sistem, prin suprascrierea datelor în memorie.
- Renderer Chrome ( partea browser-ului care interpretează codificarea paginii Web și îl transformă în pagina afișata ) are doar jumatate din erorile care pot exista intr-o aplicatie versiunea pe 32 de biți.

"Toate extensiile existente și conținut clientilor nativi ar trebui să funcționeze fără probleme. Pe 64 de biți pluginurile NPAPI, cum ar fi Oracle Java si Microsoft Silverlight, funcționează la fel de bine.", a declarat purtatorul de cuvant Veronica Navarrete.

O versiune pe 64 de biți de Chrome pentru Mac este în curs de dezvoltare. Mozilla Firefox este încă 32 de biți pe Windows, dar pe 64 de biți pe Linux și OS X ; Microsoft Internet Explorer a ajuns la 64 de biți, cu versiunea 10; Apple Safari a fost pe 64 de biți din 2009. Google a lansat prima versiune pe 64 bits in browserul Chrome pentru Linux, în 2009.

Noi am testat versiunea pe 64 bits varianta Developer si intradevar, viteza de reactie a browserului Chrome este semnificativ crescută.


Versiunea stabilă a Chrome și precursorul său beta nu au făcut încă schimbarea, dar Google oferă posibilitatea de a instala versiunea pe 64 de biți de aici:

- Google Chrome Canary 64 bits - Download de AICI.
- Google Chrome Developer 64 bits - Download de AICI .

Daca aveti instalat un sistem de operare Windows 7 sau 8 pe 64 bits, spor la testat ! :)


Niciun comentariu despre subiectul „Google Chrome 64 bits - Download varianta Canary și varianta Developer”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile