luni, 2 iunie 2014

LG a vândut peste 1 milion de televizoare smart cu WebOS

LG Electronics a anunțat că a vandut peste un milion de televizoare smart cu sistem de operare WebOS, de la lansarea aceste serii, în luna martie.

webOS este un sistem de operare ( bazat pe Linux ) al companiei americane Palm, preluată în 2010 de Hewlett-Packard (HP) si apoi de LG, care l-a modificat si adaptat pentru unele dintre televizoarele sale smart, lansate in anul 2014.

LG se așteaptă ca vânzările de televizoare cu WebOS să ajungă la zece milioane de unități până în prima jumătate a anului 2015.

"Atingerea cifrei de un milion de unitati vândute în doar trei luni este o realizare semnificativă în industria producatorilor de televizioare", a declarat In- Kyu Lee, SVP si sef al diviziei TV de la LG Electronics Home Entertainment Company.

"Decat să continuăm adăugarea mai multor funcții în televizoarele noastre smart, pe care puțini oameni le-ar folosi vreodată, am decis să ne concentrăm pe simplitatea utilizarii televizoarelor noastre smart din gama 2014, care rulează sistemul de operare webOS. Cumpărătorii par să împărtășească punctul nostru de vedere și să confirme că suntem pe drumul cel bun în evoluției televizoarelor smart."

LG speră să ofere până la sfârșitul lunii noua gama de televizoare smart cu WebOS în peste 150 de piețe.

Compania va extinde , de asemenea, prezența Smart+ TV Experience Zones într-o serie de locații majore de comercializare de electronice de consum cu amănuntul pentru a oferi, conform producătorului, "posibilitatea mai multi consumatori să experimenteze confortul si simplitatea de neegalat oferite de televizoarele smart produse de către LG."


Niciun comentariu despre subiectul „LG a vândut peste 1 milion de televizoare smart cu WebOS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile