sâmbătă, 21 iunie 2014

Listă recentă la televizoare LG Smart 2012

Televizoarele LG Smart au o lista recentă cu canalele si fisierele redate ultima dată. Nu stiu dacă a fost adăugată de mai mulți ani sau de la un update mai recent, însă am descoperit-o de abia astazi. De aceea m-am gândit că poate mai sunt si altii care nu au observat aceasta functie, pe care personal o consider foarte utilă si pe care o prezint pe scurt in cele ce urmeaza. Asadar, rolul acestui articol nu este sa prezinte o caracteristică nouă, ci să evidențieze o funcție pe care poate unii cititiori nu au observat-o.

Functia Listă Recentă memorează:

- denumirea ultimelor 10 televiziuni vizionate (digitale sau analogice, indiferent că sunt SD sau HD), cu posibilitatea de a le accesa direct
- ultimele 10 intrari, care pot să fie fisiere media redate anterior ( de exemplu de pe un mediu de stocare extern, cum  fi un stick de memorie, hard-disk extern etc), dar si alte functii accesate recent (lista intrare, lista programe, DVR, meniuri rapide etc ), cu posibilitatea de a le accesa direct

Un mare avantaj al functiei Listă recentă este că reda automat un fișier media de la momentul la care a fost oprita anterior redarea acestuia ( de exemplu continuă redarea filmului de unde a rămas ). Memoria acestor 10 intrari media este pastrata chiar daca televizorul este stins si apoi repornit sau chiar de exemplu daca un hard-disk extern este deconectat de la televizor si apoi reconectat. Memoria ultimele 10 canale tv accesate nu se pastreaza daca opriti si reporniti televizorul.

Functia are două pagini cu 10 intrări fiecare ( 5 canale tv, 5 intrari media pe fiecare pagină), deci 20 intrari memorate in total in istoric. Poate ar fi fost recomandat ca al doilea rând să contină doar ultimele 10 fisiere media redate de pe medii de stocare, fără alte intrări.

Pentru a accesa functia Listă recentă este suficient să apasati pe telecomanda televizorului butonul MY APPS, apoi sa selectati de jos "Listă recentă" să sa apasati apoi OK pe telecomanda.

Functia Lista recenta are si un buton denumit "Mod ștergere", care, după ce este accesat, permite selectarea și apoi ștergerea din listă a unor intrări.

Televizorul pe care am observat functia este LG LM620S ( model 2012 ), cu firmware 04.54.03. Nu e exclus ca functia sa fie prezentă si pe alte modele de televizoare LG Smart din anul 2012 sau chiar din alti ani ( de exemplu modele din anul 2013 ).


6 comentarii despre subiectul „Listă recentă la televizoare LG Smart 2012”:
valyy

nu este un update,poate nu ai gasit functia asta pana akuma,apare cand desenezi cu telecomanda un v pe ecran

lina

Valyy, tu cand ai gasit functia asta? acum doua trei luni sau acum un an ? de exemplu eu nu stiam de ea. ms de pont

Anonim

ce chestie am trecut cu telecomanda peste ea de atata ori si n am dat clic niciodata in atatia ani pe ea
misto imi place

valyy

am gasito din octombrie de cand am tv ul un lg 42la691s dar dar retine doar ultimele 3 canale nu 10 din ce stiu io

Anonim

pai in poza vad 10 canale
si nu stiam de asta am lg din 2012 o fi fost doar pe alea din 2013 si acum vreo luna sau doua cand a fost update a bagato si pe astea din 2012

HD Satelit România

Nu știu de când este adăugată această funcție și nu spun că e funcție nouă. Nu contest, poate așa a fost de la lansarea acestor televizoare model 2012. Însă eu recent am observat-o. Probabil mai sunt și alții în situația mea. Acesta e rolul articolului: să evidențieze această funcție pentru cei care nu au observat-o până acum. :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile