luni, 30 iunie 2014

Look Tv și Transilvania Live au ieșit din grila RCS-RDS, Akta si Orange Tv ?

În acest moment, televiziunile Look Tv și Transilvania Live nu se mai receptioneaza in grila de televiziune prin cablu a RCS-RDS.

Nu stim daca este doar o defectiune sau modificari tehnice, dar in acest moment cele doua televiziuni nu mai au semnal in grila digitală a operatorului amintit. In grila analogica de televiziune prin cablu a operatorului, precum si in grila Digi Tv Satelit, cele doua televiziuni nu sunt de asemenea transmise.

Look TV şi Transilvania Live au informat anterior Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că vor percepe tarife pentru retransmisie de la operatorii de cablu începând cu 1 iulie 2014, decizia fiind luată de cele două televiziuni pe fondul difuzării de către acestea a meciurilor din Liga I. In acel moment, cele două societăţi au notificat CNA că au decis să renunţe la regimul "must carry" începând tot cu data de 1 iulie 2014.

Totusi, intr-un comunicat anterior, RCS & RDS a anuntat a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei.

Compania RCS & RDS a mai precizat la acel moment că nu a fost contactată de către Liga Profesionistă de Fotbal, de către reprezentanţii posturilor de televiziune Look TV şi Transilvania Live sau de către reprezentanţii firmei Intel Sky Broadcast si că nu a virat nicio sumă de bani, nu a semnat niciun contract şi nu se află în negocieri sau discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal, cu niciuna dintre televiziunile sau cu firma mentionată mai sus.


UPDATE 1 iulie 2014. ora 09:00: Look Tv si Transilvania Live au iesit si din grilele Orange Tv ( insa la scanare apar ca prezente, dar fără imagine si fara sunet ) si Akta Digital ( Digital Cable System SA ), conform informatiilor primite de la cititorii noștri. Rămâne de urmărit dacă eliminarea este definitivă sau nu.

UPDATE 1 iulie 2014. ora 10:00Conform informatiilor primite de la unii cititori, Look Tv si Look Plus sunt in grila Nextgen ( o companie Romtelecom ), iar Look Tv si Transilvania Live sunt gasite in continuare si in grila Romtelecom DTH ( fostul Dolce TV), la scanarea frecventelor satelitului Hellas Sat 2 ( nu putem confirma daca exista si imagine si sunet, canalele mentionate sunt criptate ).

UPDATE 2 iulie 2014, ora 11:30 - Conform unui cititor al HD Satelit, Look Plus a transmis ieri miră la Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv ), o scurtă perioadă de timp, până pe la ora 19:30, după care a revenit transmisia.

UPDATE 2 iulie 2014, ora 13:30 -  Opinie personală: Se pare ca Look Tv si Look Plus au toate șansele să rămână la Romtelecom, altfel ar fi fost eliminate din grilă până acum. Probabil incă se negociază, de aceea nu a fost publicat un comunicat oficial in acest sens.

UPDATE 2 iulie 2014, ora 18:00 - Se pare că se confirma posibilitatea ridicată a unor negocieri in plină desfașurare Romtelecom - Intel Sky, pentru preluarea celor două posturi. Detalii AICI.

UPDATE 22 iulie 2014, ora 14:00 - Look TV HD si Look  Plus HD, în teste la Orange TV. Detalii AICI.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.


47 de comentarii despre subiectul „Look Tv și Transilvania Live au ieșit din grila RCS-RDS, Akta si Orange Tv ?”:
Anonim

e mira si pe portal ro

Anonim

Pe site-ul looktv.ro circula stirea ca la Digi s-au schimbat frecventele in reteaua digitala pentru cele 2 posturi
http://looktv.ro/retea-distributie
Confirma cineva?

Anonim

Stirea aia cu schimbarea frecventelor ( de pe siteul look tv ) e veche de mai multe saptamani.

Anonim

Nu va mai difuza nimeni Look,daca nu au semnat contracte.Deocamdata Focus Sat/UPC sunt singurii cu programele in grila.
Nu se mai vad programele nici pe ORANGE !

liviupora

nici pe akta digital nu mai este

Anonim

Bravo celor de la UPC/Focus Sat .Pana in prezent sunt singurii ce au contractul semnat in buzunar.
Microbistii vor da navala la ei !

Valentin

Pai si daca digi ,romtelecom nu semneaza nici un contract pt look tv, mai este profitabil pt Intel Sky Broadcast sa transmita doar in reteua Upc ?

Anonim

Evident ca este profitabil,pentru ca nu se stie la ce suma s-a ajuns pentru contractul semnat,iar daca presupunem ca in urmatorii 5 ani nu va semna nimeni cu ei,UPC isi va tripla abonatii,atat pe catv cat si pe satelit..Am o presimtire ca in spatele Intel Sky se afla Liberty Global

valyy

eu sunt microbist dar sigur nu voi da navala la ei
dar cum ramane cu promisiunea lpf fata de sponsorul adeplast ca se va transmite meciurile pe toate platformele de cablu?

Anonim

Pe Dolce se vede Look tv

Anonim

Se vede si la Nextgen Look Tv si Look Plus

Anonim

De la Orange Look TV si Transilvania Live in ultimele zile tot au disparut si au reaparut. Probabil se fac ceva lucrari tehnice, canalul nu este scos complet, exista semnal, insa este ecran negru. Insa bandwidth-ul si totul este acolo, deci inca nu putem sa vorbim despre o scoatere completa, mai ales ca in zilele trecute s-a mai intamplat acest lucru.

Cristy

La RCS au iesit si a intrat Kanal D HD.

Anonim

Nui pierdere pentru romtelecome sau rcs ca celor ce le place fotbalu adevarat prefera de 1000 de ori un meci din premier league bundesliga primera division seria A Ligue 1 pentru liga 1 nu prea vad ca multa lume sa plece de la romtelecome sau rcs doar pentru faptu ca upc sau focus sat dau liga 1 care nu ofera fotbal doar cearta intre actionari

Cristy

@Anonim 1 iulie 2014, 10:45
A intrat la toata lumea. Acum in functie de Tv si setarile lui, intra singur in grila sau e nevoie de rescanare ori sa scanezi frecventa pe care se gaseste el, manual. In Bacau-Onesti e pe 338 MHz, in Iasi pe 426, in Bucuresti pe 458...

Laurentiu

Este Kanal D HD. Imagini aici: http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/kanal-d-hd-la-rcs-rds.html

Anonim

Look tv si Look Plus se regasesc in grila IPTV Romtelecom la Bucuresti. Au iesit insa de pe cablul digital de la RCS-RDS.

Anonim

Dar ce credeati ca e vreo minciuna? De saptamani bune s-a luat decizia asta de cand a castigat UPC liga 1. Puteau sa mai lase si ei posturile in grila macar pana incepea campionatul Mizeria RDS continua

Anonim

Gata frate, ne-am luat gandul toti abonatii rcs de la liga 1, ne-au vandut original. Prelungiti-va abonamentele la noi pe inca doi ani ca o sa vedeti NIMIC...scarbeleeee baaaa

Anonim

Pentru un singur campionat nu se merita si nui cine stie ce campionat liga 1 nui un campionat puternic si celor ce le place fotbalu au ce vedea si la dolce si rds ambele au eurosporturile in grila singuru campionat ce nu transmite dolce ii primera division rest ce ii la digi ii si la dolce seria A o transmit ambele asa ca nu stiu cine ar pleca doar pentru liga 1 si nu inteleg de ce upc zic ca ei vor da liga 1 cand posturile tv nici macar nu apartin de ei alea pot fi transmise de oricine daca se inteleg la pret cu restu cablistilor

Anonim

Bai fratilor..trebuia odata si odata sa iasa la lumina cu fotbalul asta si Focus sat pentru ca si ei saracii au stata in bezna....cativa ani buni si au rabadat patramazlacurile R.C.S-RDS ..dehhh..fotbalul te ridica dar cateodata si mai te coboara.acum cine rade la urama sper sa rada mai BINE!!!

Anonim

Abonatii digi cablu ,ca si toti microbistii, asteapta sa intre Premier Leaugue, macar la toamna, pe Eurosport HD, nu doar in format SD !

Anonim

Ei vedeti? De aia au lansat Digi Galati. Ca sa aiba acum ce scoate. Ca la RCS-RDS posturile trebuie sa iasa la numar nu se contracteaza grila de canale. Or sa bage cateva videotexturi si scoate pe toti. Ramane doar digi... si aici variatii. Astept digi adult.

Anonim

Orange tv ce mai asteapta? Nu baga foutbalul la Look-urile astea? Bai, dar mari nesimtiti si astia de la Orange!

Anonim

Eu nu inteleg altceva. Posturile sunt scoase pe motiv ca se solicita bani. Pai sa le bage in pachet separat si apoi cine vrea sa le vada sa plateasca. Simplu. Pe de alta parte am vazut undeva o reclama prin care UPC zicea ca in exclusivitate meciurile se vad la ei. Poate ca de aia sunt scosi de altii pentru ca UPC a platit pentru exclusivitate. Nu bag mana in foc ca e asa e doar o ipoteza avand in vedere reclama pe care am vazut-o.

Unknown

Nu stiu daca a observat cineva dar la INES IPTV , la In Curand este Look TV HD si Look Plus HD.

Laurentiu

@Anonim 1 iulie 2014, 14:06, UPC si Focus Sat nu au exclusivitate, oricine poate achizitiona distribuirea celor doua canale.

@Bara Grigore Gabriel, s-a anuntat:
http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/06/sezoanele-2014-2019-din-liga-1-si-cupa.html

Alexandru SANDU

Agent vanzari Romtelecom preiau cereri pentru instalare: internet, telefon, televiziune, IPTV, cablu TV, antena satelit de la Romtelecom.
Beneficiaza de cele mai bune oferte si programe.
Abonamente Romtelecom se fac prin telefon, nu va mai deplasati la sediu nostru , echipa tehnica vine la adresa cu toate actele necesare!
Informatii si Contact Romtelecom : 0761.422.322 / 0743.486.722 / 0734.01.56.56

Anonim

Spam doi intr-unul, asa e "Alexandru SANDU" ? Reclama la firma ta de instalari si link catre siteul unui politician ? hahaha :)))))

Anonim

Anonim 16.27
Nesimtirea voastra, a astora care manevrati fraierii, este fara margini. Mai iti dai si numerele de telefon. De parca intereseaza pe cineva nenorocirea voastra cu sarma.
Scuzati offtopicu, dar nu m-am putut abtine.

Anonim

Pe cine intereseaza LIGA1.Pe mine nu.Ma doare undeva ca au scos LOOK si LOOK PLUS de pe RCS-RDS.Mai bine baga DISCOVERY NETWORKS.

Anonim

Oare platea cineva 10 lei la RDS? Ca atat costa la UPC http://www.upc.ro/televiziune/canale-tv/pachete-tematice/

Anonim

sau smecherit unguri adica Paskani

Anonim

cred ca multi microbisti abonati la RDS-RCS au muscat-o cu liga1 de data asta

Valentin

Wow!!!! 10 Ron pentru Liga 1 la UPC!!!!! Eu nu ma asteptam sa coste mai mult de 4-5 ron , la pretul asta mai bine deloc .

Anonim

Deci nu-mi vine sa cred - LPF a vandut drepturile pe NV , apoi aia au vandut firma au facut niste combinatii prin insule si firme de si-au pierdut deja urma , iar cine vrea sa vizioneze meciurile trebuie sa se aboneze la UPC care pe langa suma imensa pentru un pachet decent de CATV Digital , serviciile de RC si tehnic de tot rahatul , mai cer si 10 RON pentru meciurile dintre Concordia , Sageata si alte asemenea ... lasati - prefer sa ma duc pe stadion sa vad 3-4 derby-uri in ghencea , giulesti , stefan cel mare si atat si sa vad restul pachetului de CATV la RDS .

Anonim

asa e lea scos pe amandoua

Anonim

Pana la urma Orange le-a scos sau nu? Intreb pentru ca apar inca in grila lor, dar este ecran negru.

danuta

Pai ti-au raspuns singur. Le receptionezi ? Nu. Deci le-au scos. Poate vrei sa intrebi daca le introduc din nou ? Nu se stie.

Anonim

Sunt abonat rcs-rds.Astazi am dat setare implicita. Posturile Look tv siTransilvania live(pana acum nici nu am stiut ca exista Look plus) nu mai sunt in grila.

Anonim

La dolce , ramane in grila de programe look si look+

Laurentiu

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/romtelecom-negociaza-retransmisia-look.html

Anonim

Eu v-as cere 50 de lei luna la cei care nu aveti ce face cu banii!

Anonim

Pana acum numai la UPC au mai ramas in grila postulie Look.

Anonim

PE UPC AZI 21.07.2014 SE VEDEA CU INTRERUPERI , BANUIESC CA DE AIA SI E GRATIS PANA LA SFARSITUL LUNII

Anonim

Alea sunt probleme tehnice ( cred ca in zona ta sau la tine ), nu au legatura cu oferta. La mine nu apar intreruperi.

Laurentiu

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/look-tv-hd-si-look-plus-hd-la-orange-tv.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile