miercuri, 18 iunie 2014

SES și EBU vor transmite în 4K Ultra HD meciuri ale Cupei Mondiale de Fotbal 2014

SES a anunţat că Eurovision – distribuitor de evenimente premium sportive şi de ştiri al Uniunii Europene a Radiodifuzorilor (EBU) – transmite Cupa Mondială FIFA 2014 pentru publicul din America de Nord, America Latină, Europa şi Asia în format Ultra HD şi HD, prin sateliţi SES.

Cu ajutorul satelitului NSS-806 şi al teleportul SES din Manassas, Virginia, Statele Unite, Eurovision distribuie meciuri în direct, în format Ultra HD, în propria reţea globală. Sateliţii NSS-7 şi SES-6 ai SES sunt folosiţi de Eurovision pentru a transmite meciuri din cele 12 locaţii ale Campionatului Mondial de pe teritoriul Braziliei către Centrul Internaţional de Radiodifuziune din Rio de Janeiro.

„Eurovision şi EBU se pregătesc pentru a face faţă cerinţelor uneia dintre cele mai mari operaţiuni de difuzare din istoria Cupei Mondiale, acum şi cu conţinut Ultra HD. Transmisia în direct a anumitor meciuri în format Ultra HD va permite consumatorilor să îşi facă o idee despre viitorul televiziunii”, a declarat Paolo Pusterla, Director Achiziţii al Eurovision.

„În prezent, consumatorii se aşteaptă la o calitate mai înaltă şi la o imagine mai bună atunci când se află în faţa televizorului. Suntem încântaţi că putem continua colaborarea cu Eurovision pentru a răspunde cu încredere cerinţelor în schimbare ale radiodifuzorilor printr-o ofertă de soluţii hibride pentru transmiterea acestui eveniment sportiv spectaculos către mai bine de trei miliarde de oameni din întreaga lume”, a declarat Samantha McCloskey, Vicepreşedinte Servicii Globale de Utilizare Ocazională, SES.

Pentru detalii despre transmisia Campionatului Mondial FIFA 2014 de către SES şi Serviciile de Utilizarea Ocazională SES, accesaţi adresele web de AICI si de AICI. Comunicat pus la dispozitie prin bunăvoința Grayling România.

Completare tehnică HD Satelit: Printre satelitii utilizati vor fi NSS7 (20 grade Vest ) si SES4 ( 22 grade Vest), care ar putea fi receptionati de catre pasionatii receptiei satelit din Europa si Romania, pentru ca fasciculele ce vor fi utilizate pentru transmisiile HD si / sau 4K Ultra HD vor avea acoperire teoretică in aceste zone geografice.


2 comentarii despre subiectul „SES și EBU vor transmite în 4K Ultra HD meciuri ale Cupei Mondiale de Fotbal 2014”:
Anonim

Caut sponsor... Doresc un TV UHD...

Anonim

Asteapta cativa ani si ti-l vei putea cumpara singur. Peste maxim cativa ani, un televizor 4K Ultra HD va avea acelasi pret cu cel de acum al unui televizor Full HD de aceeasi diagonala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile