marți, 24 iunie 2014

Sezoanele 2014-2019 din Liga 1 si Cupa Ligii se vor vedea la iNES, prin LOOK TV și LOOK Plus

iNES este al doilea furnizor de servicii tv cu plată care a confirmat, după UPC / Focus Sat, că va retransmite in continuare televiziunile Look Tv si Transilvania Live ( Look Plus ).

Sezoanele 2014-2019 ale principalelor competitii nationale de fotbal, Liga 1 si Cupa Ligii, vor putea fi urmarite in reteaua iNES, anunță compania. Meciurile vor fi disponibile pe canalele LOOK TV si Transilvania Live ( nr: Look Plus ).

"Pasionatii de fotbal vor trai suspansul, energia si adrenalina meciurilor incepand cu luna iulie 2014. Canalele LOOK TV si Transilvania Live, din grila iNES, vor fi oferite in continuare abonatilor iNES rezidentiali* fara costuri suplimentare", mai anunță compania.

*Abonat rezidential - orice persoana fizica ce beneficiaza de serviciul iNES, numai in scop rezidential, in baza unui contract de abonat.


4 comentarii despre subiectul „Sezoanele 2014-2019 din Liga 1 si Cupa Ligii se vor vedea la iNES, prin LOOK TV și LOOK Plus”:
Unknown

Te cred si eu:)))))) la 50 de euro abbonamento.

Anonim

Pe net am sa le vad ,cum leam vazut si pina acum

Anonim

Inseamna ca cu cei de la Dolce inca nu s-au inteles,desi am citit ca pe langa transmiterea posturilor look tv si look +,ei au vrut sa preia din drepturi tv de la firma malteza, si sa transmita, si pe dolcesport vreo 3,4 meciuri,pe etapa, acuma ramane de vazut,ca RCS-RDS nui sigur ca preia cele doua posturi..Mai avem o luna pana incepe campionatul,ramane de vazut...

Anonim

Super tare.Prin iNES TV vor avea acces la liga I majoritatea clientilor tv din Romania !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile