joi, 5 iunie 2014

Simona Halep a luptat în finala Roland Garros, împotriva Mariei Sharapova

Simona Halep s-a calificat în finala de pe Roland Garros, in care a infruntat-o pe Maria Sharapova.

Partida de tenis a fost difuzată sâmbătă pe televiziunile Eurosport si Antena 3 ( în parteneriat cu Eurosport).

Cine a avut televizor 4K si antena de satelit conectata la acesta, a putut vedea finala in Ultra HD, pe satelitul Eutelsat 5 West A (5° Vest), frecventa 11,634 GHz, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA, ID Canal: FTV SPORT UHD 1, service ID: 125, video PID: 32 (HEVC/Ultra HD), audio PID: 33 (AAC), Rezolutie 3840x2176, 50 fps, 16:9, video bit rate 28 Mbit/s, sunet ADTS AAC stereo.

Simona s-a calificat in finala, invingand cu 6-2, 7-6(4), in cel mai important meci din cariera ei, impotriva lui Andrea Petkovici.

Maria Sharapova s-a calificat in finala de la Roland Garros după ce a eliminat-o pe Eugenie Bouchard din Canada cu 4-6, 7-5, 62.

Simona Halep a mai întalnit-o de curând pe Maria Sharapova, pe 11 mai 2014, in finala turneului de la Madrid, când rusoaica Maria Sharapova a învins-o cu 2-1.


Simona Halep a avut șansa de a-și lua revanșă, intr-un turneu celebru de tenis, a luptat, dar tehnica adversarei a fost mai bună: nu cu mult, fiindcă puncte s-au castigat in mod egal de ambele jucatoare, însă Sharapova a reușit sa se impuna la sfârsitul partidei..

Turneul de tenis de la Roland Garros este unul din cele mai importante turnee de tenis mondiale și se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, între mijlocul lunii mai și începutul lunii iunie, la Paris, pe stadionul Roland Garros (numit astfel în onoarea eroului aviator francez cu acest nume).

Este cel de-al doilea turneu de Mare Șlem din calendarul competițional mondial. Este unul din cele mai prestigioase momente sportive al anului, bucurându-se de mediatizare în toată lumea și devenind unul din cele mai populare evenimente din tenis (și din sport, în general). Este de asemenea cel mai puternic turneu pe zgură. Turneul apare atât în calendarul ATP (turneu masculin), cât și în cel WTA (turneu feminin).


3 comentarii despre subiectul „Simona Halep a luptat în finala Roland Garros, împotriva Mariei Sharapova”:
Anonim

Mult succes Simona! sper s-ai astupi gura Sharapovei cu multi ...asi.

Anonim

Succes Simona!

Anonim

SUCCES SIMONA

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile