joi, 5 iunie 2014

Slovak Telekom a semnat un contract multi-anual cu Intelsat, pentru poziția orbitală 1 grad Vest

Slovak Telekom a semnat un contract multi anual cu Intelsat, pentru a extinde serviciul său DTH. Ca parte a acordului, operatorul de telecomunicatii va utiliza mai multe transpondere la poziția 1 grad Vest.În plus, IntelsatOne, rețeaua terestră a Intelsat, va oferi operatorului slovac un uplink în Fuchsstadt, Germania, cu aport de fibră optică de la Bratislava, precum și o rezervă pentru servicii de uplink ( pentru a fi utilizată în caz de defectiuni sau de dezastre naturale ).


Comentând cu privire la acord, Dusan Svalek, CMMO Slovak Telekom, a declarat: "Portofoliul de servicii Intelsat i-a permis să răspundă rapid cererilor noastre, oferind o soluție rentabilă. Fiabilitatea rețelei IntelsatOne a avut un rol important în decizia noastră de a muta serviciul nostru pe Intelsat. Așteptăm cu nerăbdare să consolidăm relația noastră cu Intelsat."

Jean-Philippe Gillet, VP, EMEA, a adăugat: "Decizia Slovak Telekom de a-si muta serviciile pe Intelsat demonstrează că pozitia 1 grad Vest este o locația orbitală de primă alegere pentru regiunea Central si Est Europeana. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim capacitatea și soluțiile de care au nevoie pentru a-si crește baza de abonati din regiune."

Intelsat oferă la 1 grad de Vest servicii pentru un potențial de 17 milioane de gospodării din 17 de țări nordice, centrale și est europene.

Recent, Slovak Telecom a incheiat o intelegere cu RCS-RDS Romania, oferind abonatilor Digi TV, DTH aflat pe acelasi satelit, mai multe canale de televiziune HD în simulcrypt.


2 comentarii despre subiectul „Slovak Telekom a semnat un contract multi-anual cu Intelsat, pentru poziția orbitală 1 grad Vest”:
alexeugeniu

Stie cineva cate canale HD au in momentul de fata RCS-RDS ...... emitere prin satelit evident :D

Laurentiu

Sunt precizate aici:
http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/05/rcs-rds-precizat-pachetul-de.html

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (53) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (263) UPC (230) Vodafone (47)