marți, 10 iunie 2014

Titan Zeus, primul televizor care costă peste 1 milion de euro, este mai mare decât o poartă de fotbal

Titan Zeus este primul televizor din lume care costă peste 1,2 milioane de de euro si este mai mare decat o poartă de fotbal.

Compania oferă de asemenea televizoare cu diagonale "mijlocii", la prețuri de aproximativ 200.000 euro.

Constructorul britanic Titan a lansat cel mai mare televizor din lume, care a depasit de patru ori dimensiunea celui mai mare televizor actual.

Televizorul Zeus de la Titan are deja două unități vândute cu plata in avans. Ecranul acestui televizor este realizat atât pentru utilizarea în interior, cât și pentru folosire în aer liber, chiar și în lumina puternică a soarelui, precizeaza compania.

Cel mai mare model al gamei are diagonala de 370 inch, adica 9,4 metri.

Mega televizoarele sunt lansate chiar înainte de Cupa Mondială, probabil în speranța că autoritatile sau firmele le vor achiziona ca ecrane publice. Cu siguranta multi clienti ar fi tentati să plătească suplimentar pentru a vizita un restaurant cu unul dintre aceste ecrane pe terasă. Imaginați-vă ecranul luminos și culorile vii în lumina zilei, comparativ cu proiectoare palide folosite in prezent.

Titan Zeus oferă 65 milioane de culori, cantareste aproape o tonă, iar rezolutia este 4K Ultra HD.

Costul televizorului cu pretul de peste 1 milion de euro include instalarea și livrarea cu ajutorul unui Hummer modificat.


Niciun comentariu despre subiectul „Titan Zeus, primul televizor care costă peste 1 milion de euro, este mai mare decât o poartă de fotbal”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile