joi, 5 iunie 2014

Ungaria a început testarea celui de-al patrulea multiplex de televiziune digitală terestră

Antenna Hungária a inceput testarea celui de-al patrulea multiplex de televiziune digitală terestră din țara vecină.

Multiplexul "D" va avea același acoperire ( respectiv 99% din populație ) ca și primele trei multiplexuri.

Mai mult decât atât, aceasta va permite companiei naționale de transmisii să îmbunătățească oferta de televiziune digitală, chiar din această vară.

Antenna Hungária pregăteste deja inceperea testelor, care vor debuta in această vară, pentru al cincilea multiplex, dar care va o acoperire mai mică decât primele patru multiplexuri.

Mai jos aveti tabele cu frecvențele si localitatile din Ungaria unde se receptioneaza, precum si puterea emițătoarelor, pentru cele 4 multiplexuri de televiziune digitală terestră. Unele multiplexuri din zonele invecinate cu Romania, care emit cu putere mare, se pot receptiona de DX-eri si in țara noastră.

La sfârsitul lunii trecute, Antenna Hungaria a devenit companie de stat.

Ministerul a adaugat că Antenna Hungária este o companie de servicii publice cu o importanță strategică și va servi mai eficient obiectivelor guvernului, odată ajunsă în proprietatea statului. Nu sunt planificate modificari pe scară largă, care să afecteze funcționarea companiei.

NISZ a achiziționat Antenna Hungária de la TDF Franța pentru suma de 184.2 milioane euro.

Antenna Hungaria ofera printre altele si servicii de televiziune si radio digitale terestre ( Mindig Tv a avut un rol esential la trecerea la televiziunea digitală terestră în Ungaria ), infrastructură de telecomunicatii sau televiziune interactivă HbbTv.


Un comentariu despre subiectul „Ungaria a început testarea celui de-al patrulea multiplex de televiziune digitală terestră”:
Anonim

NOI suntem in urma tare,avem TOATE categoriile de natie de oamei!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile