vineri, 20 iunie 2014

UPC, Romtelecom si DCS, obligate de instanță să introducă Digi 24 în grila de cablu tv

Tribunalul București obligă UPC să  introducă în grila de programe ( nr: de tv cablu ) canalul de știri Digi 24, deținut de compania concurentă RCS-RDS, scrie Pagina de media.

Decizia a fost dată ieri de instanță, care a admis cererea de ordonanță președințială formulată de RCS-RDS.

Complet, decizia instanței în cazul RCS-UPC-Digi 24:

Respinge exceptia inadmisibilitatii cererii invocata de parata. Admite cererea de ordonanta presedintiala.
Obliga parata sa includa in propria grila de programe si sa retransmita catre abonatii sai, postul de televiziune DIGI 24, in retelele de telecomunicatii detinute, cu respectarea disp. art. 82 din Legea 504/2002, în regim must carry, pana la soluţionarea definitiva si irevocabila a dosarului înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 sub nr. 24636/299/2014.
Executorie fara somatie si fara trecerea unui termen. Cu apel în termen 5 zile de la pronunţare.

RCS-RDS se judecă, pentru același motiv cu Next Gen, operator deținut de Romtelecom. Termenul este luni, 23 iunie 2014.

Update ora 16:30: Conform Digi 24, companiile de cablu UPC, Romtelecom şi Digital Cable Systems sunt obligate să preia începând de astăzi, 20 iunie, programele Digi24. Decizia a fost luată de magistraţii judecătoriilor sector 1 şi 2 din Capitală.

Instanţele au emis ordonanţe preşedinţiale - hotarâri judecătorești care conţin măsuri cu caracter de urgență - prin care cei trei furnizori de cablu sunt obligaţi să retransmită către abonaţii lor postul de televiziune Digi 24 în regim must carry.

Decizia este executorie, adică se pune în aplicare de îndată.

Avocaţii RCS RDS au notificat deja cele trei companii de cablu în legătură cu această hotărâre.

Refuzul de a pune în aplicare o decizie judecătorească este faptă penală, iar pe rolul judecătoriei sector 1 mai există un dosar care conţine o solicitare identică faţă de compania de cablu NextGen, care va avea primul termen de judecată luni, 23 iunie, mai precizeaza Digi 24.


31 de comentarii despre subiectul „UPC, Romtelecom si DCS, obligate de instanță să introducă Digi 24 în grila de cablu tv”:
Anonim

o sa introduca upc si rtc la capatu frecventelor cu bruiere la greu

Valentin

Si chiar daca o sa introduca Digi 24 , probabil o sa fie doar varianta SD .

Anonim

da varianta SD
HD la 1080p niciodata.

Anonim

pai la celelalte firme CATV care mai sunt NU e valabil sa-u numai pentru firmele care au fost date in judecata!!!

Anonim

Deocamdata, doar firmele pe care le-a dat RCS-ul in judecata...

Anonim

E bine venit! sper sa fie in format HD! Dar cred ca sper .......

Anonim

RCS ar trebui sa lase vrajelile deoparte cu programele lipsite de audienta(gen digi24) si sa se concentreze pe programele de maxim interes.
Momentan Discovery Communications a majorat participatia la Eurosport Channel.Participatia ii va ajuta sa obtina niste voturi importante in administratie si probabil in viitorul cel mai apropiat,la RCS nu se vor mai vedea nici canalele Eurosport alaturi de cele din portofoliul Discovery.

Anonim

1080p nu e nici la origini.

beny

Habar nu aveti ce vorbiti:
- Digi24 este cel mai echidistant post de stiri si datorita acestui atu, cel mai interesant si util canal de stiri.
- RCS-RDS are contract cu Eurosport pentru urmatorii ani, pe care Discovery daca nu il respecta, ii va imbogati pe RCS-RDS cu bani din daune cauzate de nerespectarea contractului. Asa ca indiferent ce vrea Discovery, Eurosporturile raman la RCS-RDS, pe perioada valabilitatii contractului dintre cele doua firme.

Anonim

Dar asta nu inseamna ca Eurosportul nu poate sa scoata o varianta de program Eurosport HD 3 unde sa bage tot contentul bun si la digi sa le serveasca resturile.

Anonim

Ce spui tu nu va face niciodata Eurosport. E exact cum ai spune ca baga toate programele tari pe TVR 3 si pe TVR 1 si TVR 2 nu mai baga nimic interesant. Tot timpul canalele principale si nu cele secundare au continut mai bun. Crezi ca isi modifica aia programele Eurosport 1 si 2 in intrega lume, in zeci de tari, sa ii faca in ciuda la RCS ? :)))))))))))))))))))))))))

Anonim

RCS-RDS de mult nu mai este ce a fost. A intrat in caseele oamenilor laudandu-se ca au programele Discovery si Eurosport, si-au creat niste aberatii de-ale lor concurentiale si fara faima si incet da' sigur o sa dispara si Eurosportul din grila si mi se pare corect deoarece daca n-aveau in grila programele Discoveru si Eurosport n-aveau succes la public

Flavius

Din punctul meu de vedere, Discovery este pseudo stiinta pentru masele semi-analfabete. Nu inveti nimic cu adevarat pe Discovery, ci vizionezi doar basme stiintifice. Citeste o carte, un manual de fizica, daca vrei stiinta. Bine ca le-au retras din grila, mai ales ca pe langa asta, mai difuzau exagerat de multe reluari.

Eurosport nu este eliminat din grila RCS-RDS pana nu le expira contractul. Deci nu va fi eliminat incet si sigur, ci direct, peste doi-trei ani, daca nu prelungesc contractul. Din partea mea, sa il elimine si acum ( m-ar bucura, dar nu o vor face ). Nu ma intereseaza sportul vizionabil, care este iarasi un domeniu tot pentru semi-analfabeti, carora le este dificil sa inteleaga mai mult decat sportul ( ca sa nu deveniti obezi, practicati-l, vizionarea excesiva nu e recomandabila ) si nici pseudo-stiinta canalelor Discovery.

De asemenea, RCS-RDS e mult mai mult decat a fost. RCS-RDS nu inseamna doar televiziune prin cablu. RCS-RDS a introdus in ultimul timp CAM-uri pt tv cablu digital , televiziune HD prin satelit, internet la 1000 Mbps ( nu mai are nimeni asa ceva in Romania ), a introdus DigiOnline, Digi Storage.... Deci RCS e mult mai mult decat a fost. De remarcat internetul prin fibra optica, internet ce e mai stabil decat al oricarei firmei concurente ( le-am testat pe toate cele principale ).

Si cred ca ar trebui sa revenim la Digi24, acesta e subiectul de discutie. Scuze pentru offtopic.

Anonim

Intr-adevar RDS nu mai este ce a fost .A evoulat ! In rau !RCS este de vanzare si probabil Vodafone va fi noul proprietar..Nu au nici hartie pentru copiatoare in sedii.Angajatii xeroxeaza documentele interne la centrele specializate !
Sediul RCS din dr.Staicovici este gajat la banca pentru 18 milioane de euro !
Toate canalele tv de interes din lumea asta se cumpara pe bani.Se fac contracte si gata.Problema este ca toti furnizorii de continut media isi majoreaza preturile de la contract la contract si nu mai vor sa semneze decat pe maxim un an !
Cu siguranta Discovery Com. va majora pretul canalelor Eurosport la urmatorul contract !
Ca toate canalele de stiri din tara asta de rahat,,,digi24 este un program cu audienta minima.Nu vaface furori niciodata,E doar un moft,un program ce se doreste concurent pentru Grupul Intact !
Emisiunile cu audienta maxima nu sunt pe canalele de stiri !

Anonim

Ce dezbateri "stintifico-fantastice" pe tema ce a fost rds- rcs ! Stiu multi ar dorii sa dispara rds-rcs sa inceapa ei ( companiile ) nebunia preturilor mari la servicii asa zise premium... dar premium este in buzunarele lor,noi abonatii suntem precum sigla o varza albastra!!! care bagam banu in asa zisele servicii premium ....! Auzi premium...

Anonim

Da,inclin sa- ti dau dreptate

Anonim

Hop si eu!!!!!!! Buna chestia cu varza albastra;)))))))))))))

Anonim

Am auzit un zvon;de maine Digi24 va fi introdus la UPC,luatil ca pe un zvon.

Anonim

Doamne da sa fie adevarat! Dar fiind luni nu prea cred,luni nici iarba nu creste;))

Anonim

Ai vrut sa spui varza:)))))))

Anonim

Clar ai baut zeama de varza:)) hai sper ca stii de gluma!

Anonim

Ungurul e ofticat ca a bagat o gramada de bani si nu-i iasa nimic de asta se agita.Cu canalul asta vrea sa rupa gura targului ?Nu prea cred
.Faptul ca va fi transmis de upc si romtelecom nu inseamna automat ca lumea se va uita la acest canal.

Anonim

Culmea ca e cel mai impartial si deci cel mai bun canal de stiri. Asta e frate te oftici, stiu , dar canalul va intra. E suficient o luna sa fie difuzat si apoi lumea il va vedea si il va cere, chiar daca il vor scoate.

Anonim

Îl va cere *****.

Anonim

si nextgen a fost obligata azi de instanta sa bage digi24 parca nextgen e tot a romtelecom

Anonim

Probabil UPC vor baga Digi24. Pe analogic si pe o frecventa diferita de cele pe care transmite acum vreun post astfel incat sa fie nevoie de cautare noua... si cum zicea cineva mai sus pe o frecventa bruiata de posturile de radio ori de statiile de la taxi. Oricum eu vad Digi24 pe seenow asa ca mi-e indiferent. Intr-adevar e un post mai serios si mai echidistant.

Anonim

mai multe sanse sunt sa dispara Eurosport de pe RDS decat sa apara Digi24 pe UPC :)) ... UPC la cati bani are prefera sa-si ia amenda decat sa bage in grila de programe un post de 2 lei de genu Digi24... bine ca n-au tupeu sa li se bage si cele 8 studiori locale :))

Enastescu Florin

"Most carry" ? :))) Inainte sa face lobby pe aici pe la comentarii, ar trebui sa invatati anumiti termeni...

cristi

Sunt curios cati din cei care comenteaz ca: jiji24hasde este naspa..... sa uitat la el o zi sau o ora...

Anonim

DIGI 24 HD pe IPTV Romtelecom la pozitia 642.

DTH Fan

Se discuta aici:
http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/televiziunea-digi24-intrat-in-grila.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile