miercuri, 9 iulie 2014

Digi24, în rețelele AKTA și Romtelecom ? UPC a suspendat decizia instanței, care îi obliga să preia Digi24.

Companiile de cablu Digital Cable Systems și Romtelecom (care are câteva rețele locale de cablu) au notificat CNA despre introducerea în grila de programe a postul de știri Digi24 deținut de RCS&RDS, informează Pagina de Media. Mutarea vine ca urmare a deciziei instanței, în luna iunie, de a-i obliga pe cabliști să introducă în grilă postul de știri, aflat în lista must carry. Recent și compania NextGen (deținută de Romtelecom) a decis să introducă Digi24 în grilă.

Nu la fel stau lucrurile și în cazul UPC. Compania de cablu a reușit să obțină suspendarea deciziei instanței care îi obliga să preia Digi24, mai precizeaza Pagina de Media. Astfel, în data de 27 iunie, Tribunalul București a decis „suspendarea provizorie a executarii sentintei civile nr. 10947/19.06.2014 in dosarul nr 23769/299/2014 de Judecatoria Sector 1 Bucuresti pana la solutionarea cererii de suspendare formulate de UPC in cadrul apelului declarat impotriva sentintei 10947/19.06.2014”. De precizat că această decizie poate fi atacată cu recurs în cinci zile de la comunicare.


11 comentarii despre subiectul „Digi24, în rețelele AKTA și Romtelecom ? UPC a suspendat decizia instanței, care îi obliga să preia Digi24.”:
Sorin

Mai vedem noi la Paştele Cailor simulcrypt în HD dacă se ajunge la cuţite de la DiGi 24.

Anonim

Astia se pun cu UPC,ce dracu' tantar vs elefant !

Unknown

Bine, va aparea la Romtelecom . Dar la DTH sau la IPTV??

Anonim

Este introdus deja de cateva zile pe reteaua Nextgen (Romtelecom)

Anonim

Pe satelit NU se aplica must carry din fericire.

cris

@Anonim 9 iulie 2014, 18:16: E introdus de 10 zile la Nextgen. Aici e vorba despre alte retele Romtelecom, care nu se numesc Nextgen, precum si despre retele Akta.

Anonim

La Nextgen este introdus in grila digitala, dar apare ca "no name 40009", si cred ca are lipsa din sirul MPEG NIT-ul , deoarece nu este receptionabil , cel putin la mine decat pe receiverul lor.Am probat pe Samsung, Sony, Panasonic.

Anonim

Catre D-l admin. Am gasit un articol mai vechi despre receptia canalelor prin satelit care cer PLS. Cu ce televizor ati reusit sa receptionati astfel de programe? Pe mine ma intereseaza cele italiene in HD de pe 5 grade vest. Avand in vedere ca tocmai vreau sa-mi cumpar un tv cu DVB S2, credeti ca pot gasi unul care sa le receptioneze? (eventual sa aiba si dvb T2 pentru viitorul apropiat in Ro)

HD Satelit România

Nu am reusit aceasta receptie. Sunt necesare receptoare de satelit speciale. Mai multe detalii gasiti aici: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/05/receptia-dvb-s2-acm-vcm-si-pls-physical.html

bogdan

nu inteleg de ce atata taraboi cu digi24? corect ar fi sa se prinda in orice retea de cablu tv ...si tot corect ar fi ca rcs-rds daca vrea must-carry sa ofere acest lucru petru toate programele care le au, daca este si UTV, HIT TV, Music1 sunt tot ale lu' digi si se vad si-n alte retele, inclusiv UPC....si nu se mai face atata tam-tam pe tema data cum este cu digi24 iar daca astia sufera de numele digi sa modifice denumirea postului asa cum au facut si cu canalele de documentare...pentru retransmisie se numesc in loc de digi ..channel

Anonim

In reteaua Nextgen in digital nici la aceasta ora nu are trecut nume, apare ca "service 40009"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile