marți, 22 iulie 2014

Două televiziuni RCS-RDS vor fi transmise digital terestru în Ungaria

Antena Hungaria va transmite canalele DIGI Sport 1 și Digi Sport 2 in pachetul de televiziune digitala terestra cu plată MinDig TV Extra, incepand cu 1 august 2014.

După o perioadă de testare, cele două canale vor fi oferite oficial prin MinDig TV Extra, incepand cu 1 octombrie 2014.

Digi Sport 1 va fi în pachetul de bază și Digi Sport 2 într-un nou pachet tematic. Cele doua canale RCS-RDS sunt variantele in limba maghiară ale Digi Sport.

Cele două canale vor fi disponibile pentru toti abonatii la pachetul de baza MinDig Extra TV, până pe 30 septembrie 2014.

MinDig TV Extra are in plan sa creasca numarul canalelor sale incepand cu 1 octombrie 2013, de la 35 la 55 canale.

MinDig Tv a devenit companie de stat pe 30 mai 2014. Ministerul Național de Dezvoltare (NFM) a declarat la acel moment că Antenna Hungária este o companie de servicii publice cu o importanță strategică și va servi mai eficient obiectivelor guvernului, odată ajunsă în proprietatea statului. Nu sunt planificate modificari pe scară largă, care să afecteze funcționarea companiei. NISZ a achiziționat Antenna Hungária de la TDF Franța pentru suma de 184.2 milioane euro.

Antenna Hungaria ofera printre altele si servicii de televiziune si radio digitale terestre ( Mindig Tv a avut un rol esential la trecerea la televiziunea digitală terestră în Ungaria ), infrastructură de telecomunicatii sau televiziune interactivă HbbTv.


4 comentarii despre subiectul „Două televiziuni RCS-RDS vor fi transmise digital terestru în Ungaria”:
Anonim

RCS RDS VA ROG FRUMOS SA BAGATI DIN NOU DIGISPORT UNGARIA PE DIGITAL LA NOI

Anonim

Nu se poate, au cumparat drepturi de difuzare pentur unele competiti sportive doar pentru difuzarea in Ungaria. Can a fost bagat inainte era bagat cam ilegal, apoi si-au dat seama si l-au scos. Nu va mai fi Digisport Ungaria in Romania.

Anonim

Da de ce este mai bn pe digital decât pe analogic?

Anonim

Imagine mult mai buna, EPG (programul tv pe televizor ), nume afisat la canal, sunet mai bun etc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile