duminică, 20 iulie 2014

Emisiunea "Ce vor plantele", la Look Plus

Colegii de la eattila.blogspot.ro ne-au oferit spre publicare un articol despre o noua emisiune ce va fi difuzată la televiziunea Look Plus.

În grila postului Look Plus (fosta televiziune Transilvania Live) apare o nouă emisiune, denumita "Ce vor plantele". Astfel Cristina Ghibu şi dr. ing. Horea Ghibu revin la fosta televiziune a lui Pászkány Árpád.

Cei doi au părăsit Look TV la sfârşitul anului trecut şi au realizat emisiunea Magazin Rural la TVR Cluj. Se pare că schimbările produse la cele două posturi din Cluj (Look TV şi Look Plus) au fost prielnice celor doi, mai ales că în cadrul postului public de televiziune existau şi probleme financiare.

Din 22 iulie, Cristina şi Horea Ghibu vor oferi sfaturi legate de prevenirea şi combaterea bolilor şi a dăunătorilor din culturi şi plante ornamentale.

Emisiunea "Ce vor plantele" va fi difuzată în fiecare marţi de la ora 16:00", mai scrie blogul Eattila ( link sursă AICI ).


5 comentarii despre subiectul „Emisiunea "Ce vor plantele", la Look Plus”:
Anonim

Cel mai tare post din Romania.Singur merita 12 ron !

Anonim

Am o rugaminte la dvoastra.Am un lamai de cativa ani.Acum doi ani a avut lamai mari si frumoase.Anul trecut sa umplut de paduchi si am tot spalat frunzele dar degeaba.A facut si foarte multa ceara si sau inegrit frunzele si tulpina.Anul acesta nu a mai facut nici o floare,nici nu a mai dat frunze noi.Am observat pe tulpina lui ca se decojeste si sub coaje sa facut ca faina,ca la lemnele care sunt mancate de carii.Oare este terminat sau mai este vreo posibilitate de vindecare?Astept raspuns pe adresa mea de email daca se poate.

Anonim

Într-o groapă mi-au apărut printre buruieni niște plante înalte de cca. 1,5-2,5m cu flori galbene cu frunze asemănătoare cu lumânărica. În căutările mele pe net am găsit o plantă asemănătoare numită Gălbinele (Lysimachia vulgaris). Florile sunt asemănătoare dar fructul este diferit. Înflorește din iunie și încă înflorește și acum, în septembrie, înflorește noaptea și se închide floarea dimineața după ora 10.

gabi si remus

Va rog sa-mi spuneti ce tratament trebuie folosit pentru a starpii muschii dintre pavele? Va multumesc

Unknown

buna ziua .
focul bacterian la rozacee a devenit rezistent la tratamentele cu " Aliette "? am facut trei tratamente succesive incepand cu faza de" buton alb" si pana la scuturare, apoi ,pe fondul a doua saptamani de seceta cu temperaturi cam ridicate fata de media zonei ( Baia Mare ) cu Champ 0,3% + Karate Zeon , boala revine ,timid dar ....
cel mai sensibil mi s-a parut soiul Williams si cel mai rezistent "Untoasa Hardy"; am aflat ca cercetatorii canadieni au obtinut un soi , Harovin Sundown , imun dar... e cam departe Canada.
Felicitari pentru emisiune .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile