joi, 3 iulie 2014

"Facebook, reţeaua care ne-a schimbat viaţa" - Film documentar românesc ( 58 minute )

Vă invităm să vizionați primul documentar românesc despre rețeaua Facebbook. Filmul are o durată de aproximativ 58 minute.Daca veti vedea acest film, sunteti unul din cei aproximativ 10 milioane de utilizatori de internet din Romania. E posibil sa aveti chiar cont de Facebook. Dar acestea sunt doar statistici si nu avem nevoie de ele pentru a intelege ca Facebook-ul a modificat profund viața multor utilizatori de internet.

Pentru redare, apăsati butonul Play din centrul videoclipului. Filmul documentar este oferit de catre publicatia Adevarul, dar cu o reclamă la inceput. Trebuie sa asteptati 30 secunde (dacă este spot publicitar video) sau sa inchideti reclama dupa rulare ( daca este banner Flash ).


2 comentarii despre subiectul „"Facebook, reţeaua care ne-a schimbat viaţa" - Film documentar românesc ( 58 minute )”:
Anonim

E o mare porcarie .....eu care lucrez in IT ..........si nici nu am cont ....... Va d-au un sfat bun ignorati facebook-ul !! Numai atit va intreb citi au cont de facebook care lucreaza in IT si o sa vedeti rezultatul ....

Anonim

vezi ce inseamna IT ... ”dau”!!!!! Mai bine nu ai mai da sfaturi!

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (53) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (263) UPC (230) Vodafone (47)