marți, 29 iulie 2014

Jackie Chan vine în România

Unul dintre cei mai cunoscuți și simpatizați actori de filme de arte marțiale va ajunge in România, pentru a participa la Festivalul Filmului Chinezesc ( începând cu 11 septembrie 2014 ) și va sta în țara noastră câteva zile.

Îndrăgitul actor va ajunge in Romania cu avionul personal, denumit "Jackie Chan Jet", care a costat 30 milioane dolari.

Jucând in filme care îmbină în general comedia si actiunea, Jackie Chan, pe numele său real Chan Kong-sang, s-a născut in Hong Kong pe 7 aprilie 1954.

Pe lângă faptul ca este un actor talentat, Jackie Chan este si coregraf de lupte, comediant, regizor, producător, expert al artelor marțiale, scenarist, antreprenor, cântăreț ( de Cantopop și Mandopop, dar si de operă, lansând mai multe albume si cântând o parte din piesele de pe genericele filmelor sale ), precum și cascador ( si-a facut singur cascadoriile din filmele sale, fiind cunoscut pentru stilul acrobatic de luptă, sincronizarea sa comică, folosirea armelor improvizate și a cascadoriile inovative).

Jackie Chan este actor inca de la varsta de 6 ani și a apărut în peste 100 de filme. A obținut stele pe Hong Kong Avenue of Stars și pe Hollywood Walk of Fame. Fiind un simbol cultural, Chan a fost menționat în diverse cântece pop, desene animate și jocuri video.


3 comentarii despre subiectul „Jackie Chan vine în România”:
Anonim

Cichiceane, Cichiceane
Sa traiesti mai barosane

Unknown

Mi-e teama ca am vesti proaste pentru tine: Jackie Chan este absolut nebun:

https://www.youtube.com/watch?v=5REfy4u_Z4A&list=UUNpcovnNSK82HbdETHQrWTw

Anonim

O parodie nereusitia si manipulatoare. Jackie Chan e o valoare incontestabila.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile