marți, 29 iulie 2014

Jackie Chan vine în România

Unul dintre cei mai cunoscuți și simpatizați actori de filme de arte marțiale va ajunge in România, pentru a participa la Festivalul Filmului Chinezesc ( începând cu 11 septembrie 2014 ) și va sta în țara noastră câteva zile.


Îndrăgitul actor va ajunge in Romania cu avionul personal, denumit "Jackie Chan Jet", care a costat 30 milioane dolari.


Jucând in filme care îmbină în general comedia si actiunea, Jackie Chan, pe numele său real Chan Kong-sang, s-a născut in Hong Kong pe 7 aprilie 1954.

Pe lângă faptul ca este un actor talentat, Jackie Chan este si coregraf de lupte, comediant, regizor, producător, expert al artelor marțiale, scenarist, antreprenor, cântăreț ( de Cantopop și Mandopop, dar si de operă, lansând mai multe albume si cântând o parte din piesele de pe genericele filmelor sale ), precum și cascador ( si-a facut singur cascadoriile din filmele sale, fiind cunoscut pentru stilul acrobatic de luptă, sincronizarea sa comică, folosirea armelor improvizate și a cascadoriile inovative).


Jackie Chan este actor inca de la varsta de 6 ani și a apărut în peste 100 de filme. A obținut stele pe Hong Kong Avenue of Stars și pe Hollywood Walk of Fame. Fiind un simbol cultural, Chan a fost menționat în diverse cântece pop, desene animate și jocuri video.


3 comentarii despre subiectul „Jackie Chan vine în România”:
Anonim

Cichiceane, Cichiceane
Sa traiesti mai barosane

Vlad Negrilă

Mi-e teama ca am vesti proaste pentru tine: Jackie Chan este absolut nebun:

https://www.youtube.com/watch?v=5REfy4u_Z4A&list=UUNpcovnNSK82HbdETHQrWTw

Anonim

O parodie nereusitia si manipulatoare. Jackie Chan e o valoare incontestabila.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (53) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (263) UPC (230) Vodafone (47)