vineri, 18 iulie 2014

EXCLUSIV: Look TV costă 12 lei lunar la FOCUS SAT

Cele două canale care vor transmite celor doua competitii din Liga I vor fi disponibile la Focus Sat în modul următor: canalul Look Plus va fi disponibil in pachetul Familia si va transmite 3 meciuri pe etapa, iar canalul Look TV va fi disponibil intr-un pachet nou ( respectiv pachetul Fotbal ) si va transmite 6 meciuri pe etapă.


Pachetul Fotbal va avea ca si continut un singur canal, respectiv Look TV.
Pachetul Fotbal se va incarca cu cartela Fotbal, cartela nou creată.
Aceasta cartela Fotbal se poate incarca doar daca pachetul Familia este activ minim 28 de zile (functioneaza in acelasi regim cu pachetul Panonia).
Tariful va fi de 12 lei (TVA inclus). Cartela Fotbal va disponibila in varianta de 1 lună.

Pana la data de 1 august, toti clientii au vizionare gratuita pe cele doua canale. Incepand cu data de 1 august pentru vizionarea integrala a meciurilor, vor trebui sa incarce pachetul Fotbal.

Cartelele Fotbal se vor vinde incepand cu data de 1 august.

Update 23 iulie 2014: UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților. Detalii AICI.


60 de comentarii despre subiectul „EXCLUSIV: Look TV costă 12 lei lunar la FOCUS SAT”:
Anonim

12 lei pentru un campionat de 2 lei cu tot felu de samsari evazionisti pe post de patroni de fotbal si cu fotbalisti cu hash pe nas .. wow, foarte tare... mai pun 3 lei si-mi iau pachetul PASION :)) acolo barem am ce sa vad :">

Anonim

Pentru cine e pasionat, nu e mult... 2 sticle de Fanta...

Anonim

Sau mai putin decat un pachet de tigari...

Anonim

astia ce comenteaza gica-contra sunt clienti fideli Digi......atata timp cat au avut ei monopolul si au obilgat abonati altor retele sa treaca la ei si cum se bucurau ei ca vad meciurile si noi nu,acuma roata se intoarce...........asa ca vizionare placuta la Digi world si ce canale mai aveti ca Discovery chanel din pacate nu mai aveti de foarte mult timp :D

Anonim

Semnalul pe Focus Sat da fi SD?

Anonim

Look Tv si Look Plus sunt SD pe Focus Sat. Poate in viitor vor fi si HD, dar nu se stie.

Anonim

E cam mult 12 lei sincer. Un 5 lei era echitabil dar asa...Sunt curios cum va proceda Romtelecom cand vor incheia negocierile pentru ca sansele sunt destul de mari sa se inteleaga. Posibil sa faca ceva in sensul transmisiei si pe posturile lor a unor meciuri (Dolce Sport). Trebuie luata in calcul si aceasta varianta.

Florescu

Hai sa fim seriosi, NU E MULT deloc, cu banii astia nu cumperi nici un kilogram de salam... Daca nu esti pasionat de fotbal romanesc ( ca mine de exemplu), e mult si 1 leu. Dar daca esti pasionat, NU E DELOC MULT.

Anonim

@ florescu,
ce zici tu e foarte corect, in schimb vezi, ca daca vor plati doar acei impatimiti ai fotbalului, e vai si amar pentru ei, ca nu e suficient...

Jamal

@Florescu
De acord. Numai ca Look TV va da filiment la cati impatimiti de fotbalul romanesc "de calitate" exista.

Alexyss

Mult pentru un campionat de blatisti!

Anonim

dar daca eu am pe 1 an de zile pachetul complet trebuie sa mai cartela separat sau este inclusa?

Anonim

Privind lucrurile in profunzime ele s-au prezentat si se prezinta cam asa: Rcs a avut exclusivitate pana acum,a transmis inclusiv in format HD,abonatii nu au avut costuri suplimentare pe nici un fel de platforma(analogic,digital DTH).UPC o sa transmita 5 ani, fara costuri suplimentare din cate am inteles doar pentru Look TV SD si contra cost Look TV Plus pentru platforma digitala si Focus Sat.

P.S.

12 lei(aprox .3.35EURO) este costul unui pachet HBO HD+CINEMAX+HBO COMEDY+ DIGI FILM, la RCS,precum si a unui abonament de telefonie mobila cu minute incluse la acelasi operator.

marian

As fi curios citi vor lua pachetul fotbal....sa fim seriosi trbuie sa recunoastem ca cei de la rcs au totusi fotbal de calitate,me greu sa recunosc dar asta e...

Anonim

Cand Prigoana a bagat TELESPORTUL acum 10 ani era 5 lei , dar era PREMIER LEAGUE nu turca mioritica UPECISTA... Si inca o veste buna Premier League se va vedea HD si in Romania , de la 1 septembrie... Raman la rcs -rds, e adevarat ca nu pentru digisport, ce au comentatori de toata jena si doar N-O SA NE UITAM LA BARCELONA , CA NE APUCA PLANSU ,CU LOSERUL MESSI... Niculescu, plagiator binecunoscut, socol, maimuta urlatoare RRREALLL MADRID si dan stefanescu ce iti adoarme serie A... BUNDESLIGA E PE EUROSPORT 2 HD ! HAI CU FOTBALUL MARE nu cu Horia ...Hipopotamovici, vorba lui Costin Stucan :)

Anonim

sa nu uitam ca mai e si UCL SI UEL pe canalele de la rds

Anonim

buna asta: "pachetul" fotbal = 1 canal

Anonim

Cat timp Liga 1 a fost la Digi nu te puteai abona. Acum ca exista o posibilitate iar nu e bine! Cu romanii cum o dai nu e bine. Sare lume in sus ca e 12 lei...dar faptul ca bietul guvernul pune taxe pe orice nu faceti nimic. Va rog frumos daca aveti acces la internet folositi-l cum trebuie! Nu va obliga nimeni sa va abonati! Ati fi vrut sa fie gratis precum e Mynele si Taraf?

Anonim

oricum 12 lei e foarte mult pentru un campionat de " mana a paispea". Mai bine imi iau pachetul HBO HD+CINEMAX+HBO COMEDY+ DIGI FILM (da fapt il si am) de la RDS. Acolo macar am ce vedea. Sunt filme bune inclusiv pe DIGI FILM (unele filme introduse chiar mai repede decat pe HBO), care chiar rivalizeaza cu HBO si pentru 3 lei se vede foarte bine. Desigur, HBO HD se vede si se aude mult mai bine. Oricum, nu sunt micorbist, dar sa ceri 12 lei pentru Liga 1 este extrem de mult, mai ales doar pentru 2 programe.

Anonim

Buna. Sunt pe upc. Însă cum vizionez variantele Hd pt Look? Nu se gasesc ...

Anonim

Look Tv si Look Plus in acest moment nu mai emit HD, ci doar SD. Cand vor emite din nou HD, le vor introduce si HD.

Anonim

Ha Ha Ha 12 ron ! Sa vezi frana lungaaa !Cati dracu de microbisti sunt in 300.000 abonati ? Sa zicem 100.000 ?Nu cred ! Pariu cu oricine ca dupa un an va fi jale la capitolul incasari !
Sunt pe Focus Sat periodic,dar nu sunt microbist.

Anonim

@ Anonim 18 iulie 2014, 18:16 - Look HD si Look Plus HD pe pozitiile 164 si 165

andu

Eu nu gasesc Look HD si Look Plus HD pe pozitiile 164 si 165. Pune si tu o poza cu ele pe tinypic.com sau al site de upload poze, sa vad si eu cum se vad. Mersi.

Anonim

Domnul Anonim de la 17:04 are perfecta dreptate sa puna Ponta taxe mai mari ca e bine si inca ce!!!

Anonim

Să vedem cum se vor termina negocierile cu Romtelecom,pentru că aceştia din 14 iulie au mărit preţul la tv ...

Anonim

Look tv şi Look plus se văd prost la banii pe care trebuie să-i plătim...

Anonim

Cum adica Look TV si Look Plus se vad prost ?

Gigi

Probabil au fost ceva mici probleme ca doar sunt la inceput dar sunt sigur ca se vor remedia pe parcurs. Cred ca cei de la UPC vor solicita cresterea calitatii transmisiei celor de la Look.

Varu

M-am uitat putin pe look tv si celalalt canal si sincer in afara de meciurile alea nu prea ai ce vedea. Comentatorii de la meciuri sunt jalnici, iar emisiuni la care sa te uiti lipsesc cu desavarsire. Tin sa mentionez ca in afara de Bundesliga de pe Eurosport alte meciuri nu am vazut in ultimii 3 ani de cand sunt la Focus Sat si cred ca nu am pierdut nimic (era o perioada cand aveam abonament la Digi cand pierdeam tot week endul uitandu-ma la meciuri). 12 lei nu sunt multi insa cand ma gandesc ca le umplu portofelul unora gen Cristea mi se face rau (indirect platim pe Dragusanca)

Anonim

Dar frecvente feed-uri la Look plus nu stie nimeni ?

Anonim

Pai dupa ce au pierdut drepturile pentru difuzarea mai multor competitii sportive cei de la RDS s-ar putea sa nu mai pastreze toate cele 3 canale de sport si atunci cei de la Look vor putea sa angajeze personal calificat.

Anonim

La UPC e 10 lei si e si HD la focus e 12 lei dar e doar SD Care e logica??

Anonim

Pachetul fotbal include 2 canale Look Plus si Look TV ambele in SD si HD. UPC da Look Plus gratis.

Anonim

Campionatul romanesc are inca audienta imensa. Supercupa Steaua_astra a avut audienta mai mare decat semifinala campionatului mondial Olanda - Argentina. Lumea va cumpara pachetul.

Anonim

Toata Romania se uita la fotbal. Focus SAT o sa vanda destul de multe pachete.

Anonim

In momentul de fata fotbalul romaesc nu merita banii astia. Daca insa platiti pentru drepturi TV ajung la echipe si chiar sunt folositi in interesul echipei atunci fotbalul romaesc o sa creasca enorm.

Marian

Nu prea cred, un curând firma care deține liga 1, o sa piardă piața, si o sa se roage de rds sa-i preia cu 2 lei, ca noi santeti mai mulți ca abonați din toată tara, transmisi de proasta calitate, Comentatori de toată jena, nimic nu-i profesionist, parca ar televiza media sud din liga 3, eu cred ca upc sa grăbit sa semneze contractul cu Look, pai cu bani astia îmi i-au HBO, HBO comedy, și Cinemax, si îmi mai ramân 4 lei de un tort de Înghețata, ce credeți?

Anonim

Daca alaturi de UPC vor transmite meciurile Romtelecom si Orange atunci nu cred ca vor fi probleme. Probabil RDS va avea probleme intrucat a renuntat prea usor la drepturile de televizare pentru Liga1, Formula1 si din cate umbla vorba pe net vor renunta si la campionatul Spaniei. Au 3 canale de sport si nu au ce sa mai transmita.

Goos

La liga 1 nu au renuntat cei de la RDS, ei ar fi vrut sa cumpere drepturile in continuare, dar liga nu a mai facut nici o licitatie, au dat drepturile pe sub masa (probabil pe un comision gras).

Anonim

Nu e vrorba de bani ca suma nu e mare. @ Marian o cutie de inghtata ok e 12 lei :). Comentatorii se pot schimba transmisia se poate imbunatati usor. De acord cu tine: nu au avut cel mai reusit start insa Liga 1 bate ca audienta orice alt eveniment sau competitie sportiva. Si Digi si Dolce au avut probleme similare la inceput. Procesul de invatare are un cost ...

Anonim

@ Goos. SKY a platit cea mai mare suma de pana acum pentru dreptrurile TV. Daca era manevra nu cred ca se intampla asa. Plus ca acum RDS are posibilitatea sa ia Liga 1 fara efort. Daca fac eun pachet separat contra cost si le dat astora de la SKY un procent din costul pachetului au rezolvat problema. Numai ca ...pur si simplu nu vor.

Anonim

Nu vrea Intel Sky, ei vor sa le plateasca RCS o suma si apoi daca vor separat, sa ia un procent din banii celor care se aboneaza la pachet. Intels Sky nu vrea exclusiv doar pachet.

Anonim

Sa speram ca pentru 12 lei macar sa fie in format HD.

Anonim

Suntem in bloc 19 abonati la focus sat.Le-am spus ca pentru un program vor plati 12 ron.Majoritatea au spus ca nu se aboneaza.

Anonim

poate in judet sunteti 19 gogoneata

Nicola

@Anonim 21 iulie 2014, 21:50
Ce succes are domnule Focus Sat asta, iti dai seama, intr-un singur bloc sunt 19 abonati ! Mai rar atatia abonati la un singur operator DTH, intr-un singur bloc ! Tare firma asta, nu am ce zice ! :-)

Sau poate nu sunt 19 abonati si ai facut o mica inventie, sa ataci Focus Sat, dar ai obtinut exact rezultatul invers, adica ai laudat Focus Sat, prin numarul mare de abonati pe care ii are intr-un singur bloc ? :-)

Anonim

pachet fotbal va fi activat numai daca ai activ familia e gen panonia , e cam naspa daca era pachet gen fimbox , mozaic, cinema , fara familia era ok dar asa te obliga sa incarci familia , alti au cablu , si nu au look tv in grila de programe ,

Nicola

Pai si ce ai vrea, sa platesti 12 lei si sa vezi doar 1 singur canal, fara sa ia baza activata? Nu face nimeni asa ceva, nici un operator din Romania nu ofera pachete suplimentare fara pachetul de baza. Pachetul baza se numeste Familia la Focus Sat.

Anonim

Anonim

18 iulie 2014, 17:49 si Marian

20 iulie 2014, 15:55 . aveti dreptate .

cris

Nu ne-ai spus de ce crezi ca au dreptate. Așa pot sa spun si eu:

Anonim 20 iulie 2014, 12:25

Nicola 22 iulie 2014, 09:09

aveti dreptate !

Cum ți se pare aprobarea mea nemotivată ? :)

Anonim

au dreptate pentru ca =
Anonim

18 iulie 2014, 17:49


oricum 12 lei e foarte mult pentru un campionat de " mana a paispea". Mai bine imi iau pachetul HBO HD+CINEMAX+HBO COMEDY+ DIGI FILM (da fapt il si am) de la RDS. Acolo macar am ce vedea. Sunt filme bune inclusiv pe DIGI FILM (unele filme introduse chiar mai repede decat pe HBO), care chiar rivalizeaza cu HBO si pentru 3 lei se vede foarte bine. Desigur, HBO HD se vede si se aude mult mai bine. Oricum, nu sunt micorbist, dar sa ceri 12 lei pentru Liga 1 este extrem de mult, mai ales doar pentru 2 programe.

+

Marian

20 iulie 2014, 15:55


Nu prea cred, un curând firma care deține liga 1, o sa piardă piața, si o sa se roage de rds sa-i preia cu 2 lei, ca noi santeti mai mulți ca abonați din toată tara, transmisi de proasta calitate, Comentatori de toată jena, nimic nu-i profesionist, parca ar televiza media sud din liga 3, eu cred ca upc sa grăbit sa semneze contractul cu Look, pai cu bani astia îmi i-au HBO, HBO comedy, și Cinemax, si îmi mai ramân 4 lei de un tort de Înghețata, ce credeți?

= acum intelegi de ce au dreptate .



Șerban

Probabil nu intelege. Tu doar ai citat ce au scris respectivii. Cred ca vroia sa te intrebe ce crezi TU, adica PAREREA TA personala si nu vorbele altora. De ce crezi tu ca respectivii au dreptate? Că argumentele respectivilor le citise si el cu siguranta, nu trebuia sa le citezi tu inca o data.

Stii pilda ala comunistă cu Ion, Gheorghe, Maria si Leana ?
- Ioane, de ce e roșie? intreaba Maria.
- Fiiindca e rosie, raspunde Ion.
SI Gheorghe, care asculta, concluzioneaza:
- Da, sa stii ca e rosie, daca au zis aia doi inaintea mea.
Mirată, Leana se uita peste gard si nu intelegea ce era roșie, ca de fapt aia se uitau la niste castraveti.
Dar de fapt ei vorbeau de o esarfă comunista, care era roșie. :)

Noroc cu Leana, care a gandit putin, a verificat si nu a acceptat ca adevarate concluziile celorlalti antevorbitori.

Asa si cu tine, omul vroia probabil sa afle parerea ta argumentata, nu citarea ta țăfnoasă a argumentelor celorlalti doi antevorbitori.

Anonim

@Nicola
Ar fi in avantajul focussat sa lase sa incarcam pachetul fotbal fara conditionari , am cablu RCS si receptor cumparat de la focussat din 2005, incarc pachetele Mozaic si HD de la focussat pentru canalele discovery as incarca si pachetul fotbal daca ar fi posibil fara familia si asta ar insemna venituri pentru focussat . Daca as fi obligat sa incarc familia atunci nu as mai incarca nimic,

Anonim

ar fi tare de tot sa fie la digi satelit si pe cablu in baza iar rupe pe toti ,

Anonim

Nu sunt programele decat la UPC si la Orange.RCS nu le va vedea,Romtelecom le-a scos din grila.

Anonim

e cam mult pentru un sd daca era varianta hd merita bani , parerea mea cine e microbist nu e mult 12 , un pachet tigari

Anonim

era ok daca erau ambele look tv si look plus in hd asa numai pt look tv sd 12 lei e cam mult

Anonim

Grabiti redarea canalului look tv pentru cei ce au platit cartela

Anonim

Look Tv trebuia sa ti se activeze la scurt timp dupa ce ai platit pachetul Fotbal. Daca nu iti decodeaza Look Tv, dar ai platit pachetul Fotbal, suna la ei si spune-le problema ta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile