marți, 22 iulie 2014

Look TV HD și Look Plus HD la Orange Tv și Orange Go

DTH-ul românesc Orange TV a introdus in grila sa de televiziune cu plată prin satelit televiziunile Look TV HD și Look Plus HD. Ambele canale au specificat in dreapta denumirii, in paranteze, textul "test".

Cele doua canale sunt criptate, iar datele de receptie sunt cele din imaginea de mai sus: satelit Astra 5B ( 31,5 grade est ), frecvența 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezența acestor canale ( chiar si cu textul "test" ) în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înțelegeri între Orange si Look TV si Look Plus ( Intel Sky ). Însă niciuna dintre cele două părți nu a confirmat oficial incheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga 1.

Update 22 iulie 2014, ora 16:00 - Un cititor HD Satelit ne-a trimis si doua imagini cu canalele Look TV HD si Look Plus HD, la Orange Tv.

Look Tv HD si Look Plus HD au fost introduse si in aplicația Orange Tv Go.


68 de comentarii despre subiectul „Look TV HD și Look Plus HD la Orange Tv și Orange Go”:
s0rin

Sunt curios în ce pachet şi la ce preţ va fi?

Anonim

TOTI operatorii de cablu pana la urma vor avea LOOK TV numai RDS nu.Macar rds incercati sa luat campionate din alte tari adica la anu sa prelungit contractu cu la liga iar peste 2 ani cu premier legue macar atat sa fiti in stare.Si inca ceva vrem DIGISPORT UNGARIA

Doru

Iar i-a rupt pe toti. Si cum se vede de bine in HD!

Cosmin

@Doru, pai de unde stii cum se vede in HD la Orange Tv ? Esti abonat la ei ? Ia pune o poza sa vedem si noi.

Doru

Cum sa nu? Numai ca nu stiu cum sa urc pozele. Daca ma ajutati...

HD Satelit România

Trimite-le pe adresa internetusromania@gmail.com, ca atasament la un mesaj prin email, ca le adaug eu in articol.

Doru

ok. Asta fac acum.

Doru

Le-am trimis pe adresa mentionata de HD satelit.

HD Satelit România

Multumesc frumos Doru, le-am adăugat în articol. :)

Cosmin

ms si eu Doru !!

Doru

Cu placere! Oricand va mai pot sta la dispozitie si cu alte info, daca am posibilitate.

Anonim

Pana acum Look se vede la UPC, Romtelecom, INES si Orange ... oare cine lipseste din lista asta? Exact operatorul la care sunt eu ... RDS se bate cu pumnul in piept ca ei nu au nevoie de Liga 1. pai poate ei nu au insa noi avem.

Doru

HD se mai vede la cineva, in afara de Orange?

Anonim

Au avut ceva probleme cu HD-ul astia de la Look insa vad ca le-au rezolvat. Se vede oglinda.

Anonim

Ce teapa si-a luat digi...sunt singurii care nu transmit Liga 1....ba nene...dupa 6 ani de monopol, au ajuns vai de ei. Pacat de clientii lor care se delectau cu campionatul intern

Anonim

Bai se vede super bine, sa stii. Dar ce in reteaua Upc nu e la fel? Ca tot HD e si acolo...Sincer nu am apucat sa ma uit la niciun meci, astept inceputul de campionat, dar am prieteni care au urmarit cupa ligii si nu au avut nimic de reprosat in acest sens

Doru

Deci si UPC transmite HD? Altii?

Anonim

Merge si la mine de azi, cele doua programe, prin aplicatia Orange GO

Doru

Si la mine se vad in aplicatie.

Doru

Scuze, vad ca doar Look Hd este în aplicatie, nu si Look plus HD. ori nu-l gasesc eu.

ion

Cum ar fi ca cele doua canale sa ramana la liber in pachetul universe hd?
I-ar rupe pe toti.
Pot spune ca acum am dat cautarea,iar canalele se vad cristal,la cea mai inalta calitate.

Anonim

din pozele alea doua mi se pare ca se vad nasol programele astea hd. Asa cred ca e si transmisia postului, una ieftina.

Anonim

Sunt poze facute cu un telefon, nu sunt printscreen sa vezi calitatea exacta.

Anonim

Ma in fotografii pare ca se vede foarte OK. inseamna ca si-au rezolvat problemele. multa lume se plangea ca au fost probleme cu HD-ul la Look in ultimele zile.

Anonim

Orange si UPC merg mana in mana spre falimentul RDS-ului.

Anonim

Este un pas spre normalitate. Ma bucur ca alaturi de UPC mai sunt si altii. Mi se pare normal sa pot vedea orice canal tv doresc daca platesc indiferent de firma la care sunt abonat

Doru

Prima poza nu este chiar ok facuta de mine. Din pacate, nu am observat la timp.

Anonim

Stati linistiti ca fara liga1 nu falimenteaza rds va bucurati pt look tv care transmit hd cu doua camere secand

Anonim

RDS nu va falimenta asa cum nici Romtelecom si nici UPC nu au falimentat cat timp nu au difuzat Liga1 dar va pierde din abonati. Oricum RDS nu va micsora preturile la abonamentele tv iar banii pe care nu ii mai plateste pentru Liga1 vor fi suficienti ca sa acopere pierderile.

Anonim

Pt Doru .......merg ambele seteaza unul din ele apoi jos intr-un chenar este plus si minus canale.....! la mine merg ambele perfect !

Doru

Ai dreptate.

Doru

Am trimis catre redactia HD satelit prinscreen-uri cu LOOK HD și LOOK PLUS HD din aplicatia Orange tv go (ultimele doua sunt mai clare).

HD Satelit România

Doru, mulțumesc frumos, le-am adăugat și pe acestea în articol. :).

Anonim

La ora actuala Orange are cea mai buna oferta,cele mai mici preturi la abonamente,cele mai multe programe HD,cele mai mici chirii pentru stb-urile HD.
Nu ma voi mira daca in viitorul apropiat,operatorul va domina piata DTH din Romania.Bravo lor !Stiu sa-si promoveze marca tv.Un singur lucru au de facut: Sa mai introduca 5 programe si gata.Grila perfecta !

Doru

Sper ca ultimele doua poze si printscreen-urile sunt mai clare.

Goos

Orange are cele mai mici preturi la abonamente ???
Eu unul sper ca RDS sa nu bage Liga 1 si sa scumpeasca abonamentele, asa cum au facut aia de la UPC. Pot cel mult sa faca pachet separat, sa ceara pe el si 20 lei, dar nu vor aia care vor bani pentru toti abonatii, sa le bage la toti pe gat campionatul.

Anonim

Ati avut dreptate, canalele se vad deja ca testare la Orange Tv !

“De la lansare, Orange TV oferă un portofoliu variat de canale, diversificat în permanenţă pentru a le oferi clienţilor conţinut de interes, indiferent de domeniile pe care le preferă. Orange România se afla în discuţii cu posturile Look TV şi Look Plus pentru reluarea transmisiei. Ele se află în prezent în perioada de testare a semnalului, iar clienţii serviciului Orange TV pot urmări deja pe televizoare programele celor două canale,” au declarat reprezentanţii Orange.

http://www.capital.ro/liga-1-se-va-vedea-si-la-orange-tv.html

Doru

Pentru ce oferă, Orange are prețuri destul de bune. Sigur că mai are ceva deficiențe și lipsuri, dar cine nu are?

Anonim

Asteptam noi canale in grila Orange.

Anonim

Catre Redactia HD Satelit,
Pareti a fi un site serios si observ ca din ce in ce mai urmarit si de cititori dar si de mass-media la care se refera articolele voastre.Sint de-a dreptul mirat ca nu aveti cite un abonament la fiecare provider din tara sa ca nu aveti acces la nus'ce satelit.e totusi obiectul muncii voastre pare neprofesionist altfel!

Laurentiu

Puterea unui site nu sta intr-un admin, ci in comunitatea sa. Ce sa faca adminul/ adminii, sa isi monteze cinci antene si sa plateasca 5 abonamente? El/ei are/au antena cu care pot sa vada toate frecventele si noutatile, chiar daca nu le decodeaza si imaginea. Dovada e prima imagine, din care si un incepator al receptiei satelit poate sa isi dea seama ca inseamna tocmai dovada receptiei satelitului prin care difuzeaza Orange TV - vezi ca ai acolo semnal si calitate. Cu aparatura care o au, daca ai fi urmarit articolele de pe site, ai fi vazut ca ei pot afla date de receptie pe care noi nu le vedem, ca simpli abonati, cu echipamentele de la operatori. Si vad schimbarile inainte sa le vedem noi, ca abonati, la noi activandu-se de multe ori mai tarziu - de exemplu unii furnizori au liste de canale pe care le activeaza automat in receptoare, dar nu intotdeauna de prima data, cand se fac teste. Cand sunt teste, cei cu echipament profesionist le vad la scanare, iar noi, cu receptoarele de abonat, nu le vedem - de exemplu la Orange Tv sau Digi Tv. Prima imagine din articol spune totul pentru profesionisti si face de 1000 de ori mai mult decat imaginile urmatoare. Imaginile urmatoare sunt pentru amatori, care nu inteleg prima imagine si vor sa vada poze ale programelor tv. Deci sunt completari pentru publicul necunoscator. Deci nu, nu au nevoie de abonamente la toti providerii. Ar fi o investitie TOTAL inutila. Si eu as face la fel. Adminul/ adminii inteleg date tehnice, din care extrag mai multe informatii, de pe toti satelitii si providerii din Europa, inclusiv din strainatate, chiar mai multe decat daca ar avea 5 abonamente sau 50 de abonamente, care ar deveni astfel inutile. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat. Pentru altfel de poze, destinate publicului larg, intervine si ajuta comunitatea. Asta e tot farmecul. Si in plus, subiectele DTH sunt doar o mica parte din aria de subiecte dezbatute pe HD Satelit, doar vreo 10%. Pe de alta parte, e mult mai bine asa. Se incearca sa se stranga o comunitate cat mai mare, care sa contribuie, atunci cand doreste. Unde-s multi puterea creste. Si creste si farmecul si pasiunea. Cei care citesc devin astfel creatori, nu doar consumatori de informatie. Si asta incepe sa se observe si pe acest site. Si e foarte bine asa !
Scuze daca m-am exprimat mai incurcat, e cam tarziu si poate nu am fost foarte explicit, dar sigur ai inteles ideea.

Anonim

@goss:La caravanaOrange pretul pentru pachetul tv este de 4 euro abonamnet- chirie inclusa pentru primul an,6,5 euro in al doilea an !
Rezulta un cost total lunar mediu de 5,25 euro pentru 36 programe !
Gasesti mai ieftin undeva ?
Daca Orange va introduce programele fara costuri suplimentare,ceilalti operatori se vor arde !
Deocamdata nu se stie.Important este faptul ca sunt un concurent serios in piata !

Anonim

Uitasem:Pretul pentru pachetul tv la abonatii de voce Orange presupune 12 luni gratuite din 24 de contract.Deci in magazine avem: 6,5 euro pentru pachetul minim !De ci 6,5 euroX12 luni efectiv platite/24 luni de contract => fantasticul pret de 3,25 euro/luna pentru pachetul minim !
@goss:Ai gasit mai ieftin undeva ?

Anonim

Si in anul al treilea, al patrulea etc , au reduceri sau fantasticul pret de 3,25 euro devine 6,5 euro sau chiar mai mult ?

Doru

Vineri va începe prima etapă din ediţia de campionat 2014-2015 a Ligii 1. După ce companiile UPC şi Romtelecom au inclus în grila de programe Look TV şi Look TV Plus, astăzi şi Orange TV a anunţat că va prelua cele două posturi care vor transmite meciuri din Liga 1 şi Cupa Ligii.
http://activenews.ro/liga-1-se-vede-si-la-orange-tv-unde-se-pot-urmari-cele-mai-importante-competitii-sportive-din-rom_1850694.html

Unknown

Ai intrat si cei de la rds rcs la negocieri

Anonim

RCS negociaza de peste o luna. Ei ar vrea sa difuzeze meciuri pe DigiSport si nu sa preia Look Tv.

Anonim

ar fi mai bine pt. ca transmit in HD mult mai bine decat Look

Anonim

Pe Digi Sport si Dolce Sport transmisia in HD este impecabila,la Look Tv HD este o porcarie de imagine la meciuri.....

Anonim

La orange ambele programe sunt HD se vad excelent,30.000 ks/s

Valentin

Au anunatat pana acum ce pret au cele 2 programe ?

Anonim

Nu au inca un acord concret,cred ca pana la 1 august se vor vedea,dupa nu se stie inca.....

Unknown

http://www.gandul.info/rcs-rds-a-ajuns-la-o-intelegere-cu-look-tv-si-va-transmite-liga-i-12972225.html#comentarii nu mai inteleg nimic

Florescu

Alexandru, stirea aceea nu e adevarata. Stirea originala spune ca e posibil sa negocieze, ca nu le convine la RDS sa piarda abonati, ca asa a zis Dragomir. Stirea originala nu spune ca a zis Dragomir ca deja au ajuns la o intelegere, ci doar ca e posibil. E o stire umflata dintr-un zvon,, care daca se adevereste, se castga vizitatori pe siteurile respective.

Anonim

Daca RDS ar fi purtat negocieri sigur ar fi anuntat astfel incat sa nu plece abonatii care doresc sa vada Liga1. Poate vor transmite anul viitor.

Anonim

Nici cei de la Orange, din pacate, nu anunta nimic oficial. Nici Romtelecomul nu am vazut sa fi anuntat ceva. Cam liniste la partea de comunicate. Ce naiba s-o fi intamplat de nu mai zice nimeni nimic?

Unknown

ai dreptate florescu dar am sunat la cei de la rds rcs si au confirmat ca se negociaza

Anonim

Pe portalul seenow a aparut un pachet separat care se numeste Koolnet si are in componenta cele doua canale LookTV si LookTV+ precum si 3 linkuri catre meciuri inregistrate, emisuni inregistrate. mai multe detalii aici: http://www.seenow.ro/koolnet-5514-pagina-1
E drept ca preturile sunt cam piperate, dar ....

HD Satelit România

Multumesc, am scris un articol aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/meciurile-din-liga-1-se-vad-online-si.html

Doru

La Orange este ecran negru pe canalele Look tv HD și Look Plus HD.

Anonim

Sunt probleme tehnice. la fel e si la Dolce TV.

Anonim

Ce probleme sunt la Dolce Tv?

Doru

Au revenit de acum o oră și ceva în grilă la Orange.

Alexyss

Interesanta afirmatia Orange helper pe un forum, se pare ca,. cei de la Orange au reusit sa pacaleasca destui abonati sa aleaga serviciile lor doar pentru motivul ca, vor transmite cele 2 programe cu meciuri, in schimb afirmatia oficialului Orange, nu face altceva decat sa, confirme ca, este doar o teapa data noilor abonati, iata comentariul:
"Salut,

Incepand cu data de 22 iulie 2014 a fost reluata transmisia celor 2 posturi, Look TV HD si Look Plus HD, in scopuri strict de testare.

O zi buna,
Orange Helper "

NO COMMENT!!

Anonim

De ce sa fie o teapa? Tu te abonezi la un DTH doar pentru doua amarate de canale regionale? Eu pe alea n-as da niciun leu in plus. Ba chiar as cere sa se mai reduca din costuri pentru ca puteau introduce ceva mai bun. Recunosc faptul ca sunt vreo doua emisiuni bune, dar in rest din aia de alearga dupa minge.
Daca eram in locul stafului Orange, nici nu ma pretam sa discut cu cei de la Look.

MODERATOR EDIT: eliminat limbaj jignitor.

Anonim


Nici eu nu sunt de acord sa platim toti in plus pentru a vedea meciuri. Eu vreau în grila mai multe canale de filme, de muzica, gen discovery, etc.

Anonim

Eu vreau sa ma plateasca ei pe mine (LOOK) pentru a ma uita la asa ceva.

Doru

Sper si cred ca la Orange tv au ramas, pentru ca nu mai scrie test in dreptul lor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile