marți, 29 iulie 2014

Televiziunea Look Plus, pe platforma online Dolce Tv a Romtelecom ( neoficial )

Televiziunea Look Plus este prezentă pe platforma online Dolce Tv a companiei Romtelecom.

Aceasta poate fi accesată momentan la următoarele adrese web, cu o întârziere semnificativă intre cele două transmisii, una cu sigla si alta fara siglă ( e posibil ca situația sa se schimbe in timp, dar astfel este la momentul scrierii articolului ) :

LOOK PLUS:      http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Transilvania-Look-160

LOOK PLUS:  http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Transilvania--L-VE-159

 

Deocamdată, abonații la servicii de internet Nextgen ( companie Romtelecom ) pot viziona acest canal gratuit.

Nu exista niciun comunicat oficial din partea Romtelecom despre includerea acestui canal in grila online Dolce Tv.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.

Update 12 august 2014, ora 10:00 - Meciuri din Liga 1 vor fi difuzate și prin canalul Dolce Sport, conform unui promoțional difuzat pe această televiziune. Detalii găsiți AICI.

Update 12 august 2014, ora 19:00 - Romtelecom DTH a introdus in grila de programe Look TV HD si Look TV SD. Detalii găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.


40 de comentarii despre subiectul „Televiziunea Look Plus, pe platforma online Dolce Tv a Romtelecom ( neoficial )”:
Anonim

e de mult acolo

Anonim

Eu tot nu inteleg de ce nu le lasa la vedere...mai si zic ca cei ce au net de la ei au acces gratuit la canalele de pe dolcetv....si cand colo nu le gasim toate

Anonim

http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Mynele-TV-98

Anonim

http://www.dolcetv.ro/#tv-live-OTV-103

Anonim

Sa inteleg ca RDS a ramas singura companie care nu transmite Liga1?

Anonim

Nu cred ca sunt ascunse, cred ca e o eroare si nu apar in meniu. Daca ar vrea sa le ascunda, nu ar fi linkuri la vedere. Sau le-ar sterge pur si simplu. Deci cred ca e o eroare la meniu,

Anonim

Posibil.dar ar fi bine sa rezolve situatia cei care administreaza site-ul....RCS sunt singurii fara LOOKTV si LOOK PLUS

Anonim

Hai sa va dau o exclusivitate. Romtelecom s-a inteles de cateva zile cu Intel Sky. Deja s-a dat comanda pentru pliante si promotionale. Mai multe nu pot sa va spun, dar am zis sa va anunt aici, sa stiti primii. Say Thanks ! :->

Unknown

Anonim 23:49, degeaba ne dai astfel de exclusivitati dai nu ne si demonstrezi...

Anonim

Nu am cum sa va demonstrez, decat daca as avea pliantele. Cand voi avea promotionalele. le voi trimite redactiei Hdsatelit, sa le publice.

Unknown

Stii macar cam ce scrie pe ele? E scump pachetul? sunt foarte curios... :D

Anonim

Nu stiu ce scrie pe ele, nu le fac eu si nici nu fac parte din echipa. Nu pot sa insist pentru mai multe info. Dar le voi primi cand sunt gata. Stiu doar atat, ca s-a dat comanda pentru pliante. Deci daca s-a dat comanda, inseamna ca se stiu toate datele ce vor fi scrise pe ele si intelegerea e facuta.

Unknown

Mersi de info. O seara plăcută!

Anonim

Pai si la RDS se fac pliante. Albe.

Anonim

stati chill ca si RDS va baga luck-urile dar sa se aseze oferta lui rtc si a 2-3zi se vor introduce si la rds
am informatii sigure, max. pana la 10august se va vedea liga 1 la toti operatorii, basca ca la rcs se aude de un pachet de 5-6lei

Anonim

Nu cred pana cand nu vad. In ultima perioada RDS a cam dat tepe.

Anonim

Daca si Romtelecom transmite meciurile atunci RDS sigur va transmite pauzele.

Anonim

Ce sa mai bage rds?? Eu sun la ei si ma duc cu presul. Ei n-au excelat niciodat la relatii clienti dar de data asta se vede ca incearca sa minta. Sincer, chiar nu cred ca la rds se va transmite Liga1 vreodata

Anonim

Nu am incredere in rds nici cat negru sub unghie. Daca nu ma credeti, sunati la ei si intrebati ceva concret. Cred ca se distreaza pe seama noastra la call center acolo

Anonim

Iarasi prostia asta cu netul? In romania toataa lumea se vrea netflix. Puneti mana si dati-le pe TV ca aia de la upc ca mai sunt si oameni care nu stiu cu "netu" asta asa bine.

Anonim

Cand au ramas barbatii fara fabricutele de testosteron?? Fotbal cu tableta sau laptopul in brate??? :))) Fotbalul se vede la TV si daca te tin nervii si sanatatea, din cand in cand, pe stadion. Lasati prostiile si fie va mutati de la rds la aia care dau, fie mai bagati un operator.

Anonim

Bai pe romtelecom mai e decat luna asta...nu a zis Look-ul ca e gratuit luna iulie?
Dupa aceea il vor scoate, pentru ca nu am vazut nimic oficial cum ca se vor transmite meciurile si la dolce. Doar ca sunt in negocieri. Si negocierile...stiti si voi cum sunt la noi..

Anonim

Ce sa mai lungim discutiile mai baieti....singurul canal oficial pe care sunt transmise meciurile e UPC-ul...au anuntat , totul e perfectat. Nu au bagat-o pe aia ca sunt in negocieri, ca de proba, nu stiu ce. Verde in fata, cine vrea..sa se aboneze

Anonim

Toata lumea incearca sa profite cumva de prostia rds-ului. Dar adevarul e ca singurul operator undde vor fi toate meciurile este upc-ul.

Anonim

NU sunt inca la vedere pentru ca nu eeste intelegerea semnata intre Romtelecom si Look.

Anonim

Pai daca e un gol pe piata, e normal sa se profite de asta. RDS a subestimat Liga1 si acum plateste factura

Anonim

Nu stiu ce asteapta cei de la RDS. Pe masura ce trece timpul expira contractele abonatilor si acestia se pot muta fara nicio problema la UPC ca sa vada meciurile din Liga1.

Anonim

Ce sa mai astepte rds?? Nimeni nu stie. Nici angajatii lor nu stiu si nici abonatii

cristi7

Frate, ai scris 20 de comentari intr-o ora pe la toate articolele noi, impotriva RCS. Esti platit sa faci asta sau depui munca patriotica pentru firma concurenta la care esti angajat? Ca e pacat sa muncesti degeaba, doar suntem intr-o economie de piata.

Anonim

Eu credeam ca aici se comenteaza sitrea despre Rtc dar vad ca e confruntarea postacilor.
cristi7 sa inteleg ca tu esti responsabilul RCS cu monitorizarea articolelor noi aparute si a comentariilor acestora? Foarte tare.

cristi7

Da, exact, te-ai prins. Probabil la fel cum si celalalt e responsabilul altei firme. Dar macar eu am bunul simt sa recunosc ca sunt instalator de antene Digi TV si Focus Sat si ROmtelecom si sa nu atac mizerabil alte firme, pe unde apuc si exact cum spui tu , offtopic. Ma rezum la a contracara comentariile malitioase impotriva RCS si Focus Sat si Romtelecom, postate de postacii altor firme, insa nu atac cu comentarii pe altii si alte firme.

Anonim

Nu va entuziasmati prematur !
Asteptati 1 august ! O sa aveti o surpriza de mari proportii,legata de posturile Look !

Anonim

Vrem Liga 1 si pe digi...nu doar la romtelecom. Ce trebuie sa facem?

Anonim

Eu ma bucur ca s-a intors roata. Acum o sa vad meciurile la tv.. Pana acum ma uitam pe net. Sa vada si altii cum e.

Anonim

Acum nu mai e o problema mutatul de la un operator de cablu la altul. Daca vad ca RDS nu vor ajunge la o intelegere ca sa dea meciurile ma mut la cei care transmit Ce mare smecherie.

Anonim

Eu tot astept sa vad si rds meciurile dar momentan nimic si nici ei nu stiu ce sa mai zica. I-am tot sunat saptamana asta de mi-a venit rau

Anonim

Asta e un compromis ce nu poate inlocui televizorul. Liga1 trebuie sa se vada la TV si punct. Inteleg de pa aici ca doar upc transmite toate meciurile si celelalte optiuni ar fi orange si cam atat...rds inca nu s-au decis? Are cineva mai multe detalii?

Anonim

Am un prieten caare lucreaza la rds si mi-a zis foarte sincer ca nu crede ca vom putea vedea la rcs-rds meciurile. Si omul nu e genul care sa vorbeasca mult si prost

Anonim

Pai nu o sa vedem meciurile la RDS ca au sesizat Consiliul Concurentei cu privire la vanzarea drepturilor tv.

x360

am ajuns ca niste copii daca esti la focus ziceti "uite ce am io si nu ai tu" daca esti la digi zici "vreau si eu ce are ala" Pana la urma pe asta mizeaza si broadcasteri pe prostia omeneasca si lipsa omului de timp si rabdare de a cauta alternative la serviile lor. E doar sfarsitul lunii iulie si inca nu au inceput campionatele grele din europe. O sa va vad atunci ce o sa faceti cind veti avea la concurenta directa inter roma juve milan barca real atletico chelsea liverpool mancerteru la ce picostu lu nea Paskani va veti uita. O sa preferati un meci ala iasi cu mures sau craiova cu botosani sau o sa vreti un spectacol adevarat.
Mai aveti si voi putintica rabdare ca incepe showul si veti uita complet de liga 1 mai ales daca nu veti avea programul ce o transmite in grila.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile